ΦΟΡΗΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΡΩΤΗΣ

Ο ταχύτερος φορητός επαγγελματικός σαρωτής στην αγορά1, με ευέλικτη διαχείριση μέσων, δυνατότητα διασύνδεσης SuperSpeed USB 3.0 και εύχρηστο τροφοδότη εγγράφων 20 σελίδων.

Διαχείριση εγγράφων εν κινήσει

Ο φορητός επαγγελματικός σαρωτής της Epson διευκολύνει τη γρήγορη και αποτελεσματική διαχείριση των εγγράφων εν κινήσει. Με έναν από τους ελαφρύτερους και μικρότερους σχεδιασμούς στην κατηγορία του, είναι ιδανικός για μεταφορά σε τσάντα ή τοποθέτηση σε συρτάρι, δίνοντάς σας τη δυνατότητα γρήγορης ψηφιοποίησης εγγράφων κατ' απαίτηση, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Η ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης και η ενσωματωμένη μπαταρία2 συμπληρώνουν μια πραγματικά φορητή εμπειρία σάρωσης, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε επιπλέον καλώδια.

Γρήγορη και αποτελεσματική διαχείριση εγγράφων εν κινήσει Ευελιξία για όλες τις ανάγκες σας όσον αφορά τη σάρωση Αξιόπιστη ταχύτητα και αποδοτικότητα

Γρήγορη και αποτελεσματική διαχείριση εγγράφων εν κινήσει

Δεν είναι πάντα εφικτό να προβλέπετε πότε θα χρειαστεί να σαρώσετε κάποιο έγγραφο όταν είστε εν κινήσει. Ίσως πρέπει να στείλετε ένα αποδεικτικό ταυτότητας, επείγοντα έγγραφα ή νέα σχέδια. Ή ίσως μόλις επιλέξατε μια στοίβα προωθητικών φυλλαδίων και επαγγελματικών καρτών που δεν θέλετε να μεταφέρετε μαζί σας. Ο φορητός επαγγελματικός σαρωτής της Epson σάς προσφέρει τη δυνατότητα να ψηφιοποιείτε και να στέλνετε έγγραφα σε πλήρη γκάμα χρωμάτων, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, χωρίς να καταλαμβάνει μεγάλο χώρο στις αποσκευές σας.

Ευελιξία για όλες τις ανάγκες σας όσον αφορά τη σάρωση

Ο φορητός επαγγελματικός σαρωτής μπορεί να διαχειρίζεται βάρη χαρτιού από λεπτά φύλλα 52 gsm έως βαριές κάρτες 230 gsm. Μπορεί να σαρώνει μια ευρεία γκάμα μέσων, όπως φακέλους, φυλλάδια και αποδείξεις.

Αξιόπιστη ταχύτητα και αποδοτικότητα

Ο φορητός επαγγελματικός σαρωτής της Epson, ο ταχύτερος στην κατηγορία του1, μπορεί να σαρώσει 25 σελ./λεπτό και προσφέρει σάρωση διπλής και μονής όψης. Επίσης, προσφέρει σάρωση έγχρωμων και μονόχρωμων εγγράφων με ανάλυση 300 dpi σε ποιότητα εκτύπωσης και διαθέτει αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 20 σελίδων, καθώς και συμβατότητα USB 3.0 για την ταχύτερη δυνατή σάρωση.

Μικρές διαστάσεις

Ο συγκεκριμένος σαρωτής έχει πρακτική σχεδίαση και επίσης είναι ένας από τους μικρότερους και ελαφρύτερους στην κατηγορία του. Αυτό τον καθιστά ιδανικό για μεταφορά σε τσάντα ή για φύλαξη σε συρτάρι, χωρίς να καταλαμβάνει μεγάλο χώρο.

Επιλογές παροχής ενέργειας

Ο φορητός επαγγελματικός σαρωτής της Epson προσφέρει μια γκάμα επιλογών παροχής ενέργειας στις οποίες περιλαμβάνονται καλώδιο τροφοδοσίας, USB και μπαταρία2. Είναι ιδανικός για τα άτομα που ταξιδεύουν συχνά και χρειάζονται μια συσκευή που θα λειτουργεί οπουδήποτε.

Ευελιξία μέσων

Ο φορητός επαγγελματικός σαρωτής διαθέτει μια ειδική λειτουργία σάρωσης καρτών που μπορεί να αποτυπώνει πλαστικές κάρτες, όπως διπλώματα οδήγησης, ταυτότητες και κάρτες μελών μεταξύ πολλών άλλων τύπων μέσων.

Απλές λύσεις αποτύπωσης

 

Η απλή διαδικασία σάρωσης της Epson, ιδανική για οργανισμούς με τυπικές απαιτήσεις σάρωσης, σας βοηθάει να εξοικονομείτε χρόνο και να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά, σε οποιοδήποτε μέγεθος φορμάτ σάς βολεύει.

 

Εύκολη σάρωση εγγράφων

Σάρωση σε e-mail

Σάρωση στο cloud

Σάρωση σε τοπικό φάκελο ή μονάδα κοινής χρήσης δικτύου

Σάρωση σε εφαρμογές του Microsoft Office

Σάρωση σε φορητές συσκευές

Ο σαρωτής DS-360W επιτρέπει ασύρματη σύνδεση και σάρωση απευθείας στη συσκευή σας

Ο DS-360W διαθέτει ενσωματωμένη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να σαρώνετε μέσα χωρίς να απαιτείται σύνδεση καλωδίων και να τα στέλνετε απευθείας μέσω Wi-Fi στο tablet, στο smartphone ή στο φορητό υπολογιστή σας.

Epson DocumentScan

Προηγμένη αποτύπωση Epson

Για σαρώσεις υψηλών απαιτήσεων και περιβάλλοντα με μεγάλους όγκους σαρώσεων, η διαδικασία σάρωσης σε δύο βήματα της Epson αποτυπώνει και ταξινομεί τα έγγραφα σε δευτερόλεπτα, χάρη στις προηγμένες, προκαθορισμένες παραμέτρους που ορίζετε εσείς οι ίδιοι. Τα προγράμματα οδήγησης TWAIN, ISIS και WIA, καθώς και οι επιπρόσθετες προσθήκες λογισμικού, επιτρέπουν την απρόσκοπτη ενοποίηση με τα Συστήματα Διαχείρισης Εγγράφων, τα συστήματα ροών εργασίας και τις υπηρεσίες cloud της προτίμησής σας:

Προηγμένη αποτύπωση Epson

Ενσωμάτωση γραμμικού κώδικα για την ταξινόμηση και την ονομασία των εγγράφων

Ενσωμάτωση στη ροή εργασιών

Ζωνικό OCR για την ονομασία των εγγράφων

Τεχνολογία που παρέχει βοήθεια

Οι σαρωτές Epson καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις σαρώσεων που έχετε, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε σημαντικό ψηφιακό περιεχόμενο:

Υψηλή ποιότητα

Αποτύπωση ευκρινών εικόνων σε υψηλή ανάλυση

Διαχωρισμός εγγράφων

Εύκολη ταξινόμηση εγγράφων με λειτουργίες αυτόματου διαχωρισμού εγγράφων

Διόρθωση στρέβλωσης

Δημιουργία ίσιων και πιο ευανάγνωστων εικόνων

Μετατροπή σαρώσεων

Μετατρέψτε σαρώσεις σε ψηφιακό κείμενο, με την ενσωματωμένη τεχνολογία OCR που παράγει έγγραφα με δυνατότητα αναζήτησης

Αυτόματη περιστροφή

Μειώστε τους χρόνους προετοιμασίας με την αυτόματη περιστροφή

Βελτίωση κειμένου

Δημιουργήστε πιο ευκρινή και ευανάγνωστα σαρωμένα κείμενα

Επιλέξτε το σαρωτή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Φορητός επαγγελματικός σαρωτής, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Θέλω να λαμβάνω πληροφορίες μέσω e-mail σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις της Epson.
Έλεγχος ασφαλείας

Αυτό μας βοηθάει να ξεχωρίζουμε ότι πρόκειται για αληθινούς χρήστες κι όχι για ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά

  1. Σε σύγκριση με προσωπικούς φορητούς σαρωτές, όπως έχει προσδιοριστεί από την Infosource για την περιοχή EMEA και βάσει των δεδομένων πωλήσεων από τις ιστοσελίδες των ανταγωνιστικών εταιρειών για τον Ιούνιο του 2016.
  2. Η ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης και η ενσωματωμένη μπαταρία διατίθενται μόνο με τον DS-360W.