Αυθεντικές λάμπες βιντεοπροβολέων

Αποκτήστε την καλύτερη ποιότητα εικόνας και νιώστε ασφάλεια γνωρίζοντας ότι χρησιμοποιείτε μια αυθεντική, ασφαλή και αξιόπιστη λάμπα

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Στην Epson είμαστε περήφανοι που παράγουμε βιντεοπροβολείς υψηλής ποιότητας και λάμπες που είναι ασφαλείς, αξιόπιστες και παρέχουν την καλύτερη εμπειρία προβολής. Συνεπώς, θα θέλαμε να ρίξουμε φως σε ένα ζήτημα που μπορεί να επηρεάσει τους χρήστες των βιντεοπροβολέων. Στην αγορά υπάρχουν μη αυθεντικές λάμπες και, αν και είμαστε ανοιχτοί στον ανταγωνισμό, είναι απαραίτητο όλα τα εξαρτήματα του βιντεοπροβολέα να συνδυάζονται, έτσι ώστε να παρέχουν την καλύτερη απόδοση και εμπειρία για εσάς, το χρήστη. Η Epson δεν έχει κανέναν έλεγχο στις μη αυθεντικές λάμπες και επειδή οι καταναλωτές δεν έχουν καμία εγγύηση ποιότητας, ελέγχου ή συμμόρφωσης με τους κανονισμούς, τα προϊόντα αυτά ενδέχεται να μην είναι αξιόπιστα. Οι μη αυθεντικές λάμπες είναι συχνά χαμηλής ποιότητας σε ό,τι αφορά την απόδοση φωτισμού και τη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, αποτελούν πραγματική απειλή, καθώς ορισμένες μη αυθεντικές λάμπες υπερθερμαίνονται και εκπέμπουν καπνό από τη λάμπα και ηλεκτρικούς σπινθήρες από το σύνδεσμο της λάμπας. Σε συνεργασία με τους αρμόδιους για την επιβολή της νομοθεσίας καταβάλλουμε προσπάθειες για την κατάσχεση των απομιμήσεων και παράλληλα μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε τις παγίδες των μη αυθεντικών λαμπών και των απομιμήσεων.

Γιατί να αγοράσω αυθεντικές λάμπες;

Όταν αγοράζετε ένα βιντεοπροβολέα Epson, αγοράζετε την καλύτερη λύση στον τομέα της τεχνολογίας προβολής, από το νούμερο ένα κατασκευαστή παγκοσμίως1. Διασφαλίζουμε ότι κάθε εξάρτημα κάθε βιντεοπροβολέα δημιουργείται με τα ίδια υψηλά πρότυπα, και αυτός είναι και ο λόγος που βρισκόμαστε στην πρώτη θέση για παραπάνω από μία δεκαετία1. Οι αυθεντικές λάμπες Epson είναι μέρος αυτής της τεχνολογίας. Με την αγορά αυθεντικών λαμπών, αγοράζετε ταυτόχρονα και την υπόσχεσή μας ότι αποκτάτε την καλύτερη δυνατή λάμπα για το βιντεοπροβολέα Epson σας.

Με τις αυθεντικές λάμπες μπορείτε να απολαμβάνετε εξαιρετική ποιότητα εικόνων, σχέση τιμής-απόδοσης και διάρκεια ζωής, προστατεύετε την εγγύησή σας και διασφαλίζεστε έναντι πιθανών κινδύνων.

Μη αυθεντικές σε σχέση με αυθεντικές λάμπες

Οι μη αυθεντικές λάμπες μπορεί να υπερθερμανθούν και, στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να γίνουν αιτία πρόκλησης φωτιάς στο βιντεοπροβολέα. Αυτό καθιστά τη σημασία της επένδυσης σε αυθεντικά προϊόντα ξεκάθαρη. Οι μη αυθεντικές λάμπες και οι απομιμήσεις μπορεί να προκαλέσουν μια σειρά από προβλήματα και να επηρεάσουν την εμπειρία προβολής σας, την εγγύηση και το κόστος.

Αναξιοπιστία

Οι λάμπες απομίμησης μπορεί να φθαρούν και να σταματήσουν να λειτουργούν πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τις αυθεντικές λάμπες.

Αξιοπιστία που διαρκεί

Οι αυθεντικές λάμπες Epson έχουν κατασκευαστεί για να διαρκούν, διασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής για τους βιντεοπροβολείς σας και οικονομία μακροπρόθεσμα

Έλλειψη ασφάλειας

Όταν χρησιμοποιείτε μη αυθεντικές λάμπες, ορισμένα εξαρτήματα του βιντεοπροβολέα Epson, όπως το περίβλημα ή τα καλώδια, ενδέχεται να υπερθερμανθούν, να αποσυνδεθούν ή να υποστούν βλάβη και, στη χειρότερη περίπτωση, να εκπέμψουν καπνό από τη λάμπα και ηλεκτρικούς σπινθήρες από το σύνδεσμο της λάμπας

Εγγυημένη ασφάλεια

Οι μη αυθεντικές λάμπες έχουν πιθανότητα αποτυχίας στη λειτουργία τους κατά 65% μετά από 2.000 ώρες χρήσης. Οι αυθεντικές λάμπες Epson διασφαλίζονται από έλεγχο ποιότητας και κατά συνέπεια αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση.2

Χαμηλή ποιότητα εικόνας

Οι λάμπες απομίμησης μπορεί να οδηγήσουν σε μη ακριβή προβολή χρωμάτων, χαμηλότερα επίπεδα φωτεινότητας και σε εικόνες που τρεμοπαίζουν και διακόπτουν την εμπειρία προβολής σας.

Ποιότητα ευκρινών και σταθερών εικόνων

Ετοιμαστείτε για σταθερή απόδοση από το βιντεοπροβολέα σας, με εικόνες που είναι πάντα φωτεινές και ρεαλιστικές, μόνο με αυθεντικές λάμπες Epson.

Οι βιντεοπροβολείς Epson προσφέρουν φωτεινά και ζωντανά χρώματα και ολοζώντανες εικόνες χάρη στη μοναδική τεχνολογία 3LCD. Για να διασφαλίσετε ότι ο βιντεοπροβολέας Epson θα προσφέρει εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας (Colour Light Output - CLO) κατά τη διάρκεια ζωής του, συνιστούμε τη χρήση αυθεντικών λαμπών Epson.

Αποτελέσματα χρήσης μη αυθεντικών λαμπών:

Αναξιοπιστία

Έλλειψη ασφάλειας

Χαμηλή ποιότητα εικόνας

Πώς να αποφύγετε την αγορά απομίμησης:

Υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε την αγορά αυθεντικής λάμπας Epson.

  • Πραγματοποιήστε την αγορά σας σε έναν από τους επίσημους αντιπροσώπους της Epson ή επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της ίδιας της Epson για να είστε σίγουροι
  • Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας με σιγουριά από εγκεκριμένους μεταπωλητές και αξιόπιστους πωλητές, που είναι διαθέσιμοι σε ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα
  • Προσέξτε τις αγορές προϊόντων με τιμή πολύ χαμηλότερη από την προτεινόμενη λιανική τιμή. Μην παρασυρθείτε από φτηνές προσφορές που γνωρίζετε ότι είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές
  • Ελέγξτε τη συσκευασία, πρέπει να μην υπάρχουν ορθογραφικά λάθη

Περιορισμός των απομιμήσεων

Σε συνεργασία με τους αρμόδιους για την επιβολή της νομοθεσίας καταβάλλουμε προσπάθειες για την προστασία των πελατών μας από προϊόντα απομίμησης και μέσα σε μόλις λίγα χρόνια, χιλιάδες απομιμήσεις έχουν ήδη κατασχεθεί. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τους αρμόδιους για την επιβολή του νόμου, έχουμε δημιουργήσει μια ειδική ετικέτα γνησιότητας για να τους βοηθήσουμε να αναγνωρίζουν τα αυθεντικά προϊόντα. Η ετικέτα τοποθετείται σε όλα τα περιβλήματα των λαμπών και τις συσκευασίες της λάμπας του βιντεοπροβολέα (από το 2012), προκειμένου να διασφαλίζεται η εύκολη αναγνώριση των προϊόντων απομίμησης.

10.000
ώρες χρήσης

Απολαύστε έως και τις 10.000 ώρες χρήσης3

Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να προσφέρουμε στους πελάτες μας λάμπες με μεγάλη διάρκεια ζωής, αλλά δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για τις μη αυθεντικές λάμπες. Οι λάμπες μας παρέχουν έως και 10.000 ώρες χρήσης, κάτι που ισοδυναμεί με την προβολή μιας ταινίας κάθε μέρα για 15 χρόνια4.

Φυλάξτε την εγγύησή σας

Οι λάμπες Epson σχεδιάστηκαν ειδικά και έχουν ελεγχθεί αυστηρά για να λειτουργούν με τους βιντεοπροβολείς Epson. Παράγονται υπό αυστηρά πρότυπα ελέγχου ποιότητας που επιτρέπουν στην Epson να εγγυάται βέλτιστη απόδοση για το βιντεοπροβολέα και για τη λάμπα. H Epson δεν είναι σε θέση να ελέγχει και να αξιολογεί τις μη αυθεντικές λάμπες, ενώ τυχόν δυσλειτουργίες που ενδέχεται να προκληθούν από τέτοιες λάμπες μπορεί να ακυρώσουν την εγγύηση του βιντεοπροβολέα5.

Διασφαλίστε την κατάλληλη εφαρμογή για την καλύτερη εικόνα

Οι λάμπες Epson τοποθετούνται με ακρίβεια μέσα σε ένα ειδικά κατασκευασμένο περίβλημα για εύκολη και ακριβή τοποθέτηση στο εσωτερικό του βιντεοπροβολέα Epson. Οποιαδήποτε παραλλαγή στη θέση της λάμπας είτε στο εσωτερικό του περιβλήματος είτε στο εσωτερικό του βιντεοπροβολέα μπορεί να επηρεάσει τη φωτεινότητα του βιντεοπροβολέα και την ποιότητα της εικόνας. Οι λάμπες Epson πρέπει να τοποθετούνται σωστά για να παρέχουν τη βέλτιστη απόδοση στο βιντεοπροβολέα. Αυτό δεν μπορεί να διασφαλιστεί με τη χρήση μη αυθεντικών λαμπών.

Βιντεοπροβολείς

Βιντεοπροβολείς 3D

Βρεθείτε στο κέντρο της δράσης με τους βιντεοπροβολείς 3D

Μάθετε περισσότερα
Βιντεοπροβολείς

Σειρά ProAV

Εντυπωσιάστε μεγάλα ακροατήρια με τους ισχυρούς βιντεοπροβολείς μας

Μάθετε περισσότερα
  1. Το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των βιντεοπροβολέων 500 lumen και άνω. (Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited από το 2001 έως το 2015.)
  2. Έλεγχος από την Epson με βάση τη δοκιμή γήρανσης IEC61947-1 για παραπάνω από 2.000 ώρες λειτουργίας σε 34 μη αυθεντικές λάμπες, Σεπτέμβριος 2014.
  3. 10.000 ώρες στην οικονομική λειτουργία
  4. Με βάση μήκος ταινίας 105 λεπτών όταν ο βιντεοπροβολέας βρίσκεται σε οικονομική λειτουργία
  5. Καθώς υπόκεινται στην περίοδο εγγύησης του βιντεοπροβολέα, οι νέες ανταλλακτικές λάμπες καλύπτονται από εγγύηση τριών μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/warranty για τις τεχνικές προδιαγραφές μεμονωμένων βιντεοπροβολέων, για την υπηρεσία coverplus της Epson και για εκτεταμένες εγγυήσεις.
  6. Σε σύγκριση με τους κορυφαίους βιντεοπροβολείς τεχνολογίας DLP μονού chip στην κατηγορία των βιντεοπροβολέων οικιακής ψυχαγωγίας. Οι βιντεοπροβολείς Epson 720p είναι 3 φορές φωτεινότεροι. Οι βιντεοπροβολείς Epson 1.080p είναι σταθερά δύο και έως τρεις φορές φωτεινότεροι. Σύμφωνα με τα στοιχεία της NPD από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι και τον Ιούνιο του 2012. Η φωτεινότητα των χρωμάτων (απόδοση έγχρωμου φωτισμού) υπολογίζεται σύμφωνα με το πρότυπο IDMS 15.4. Η φωτεινότητα των χρωμάτων ποικίλει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.epson.gr/clo