EPSON – Ο ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ EPSON; ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Οι προβολείς της Epson καταλαμβάνουν ηγετική θέση στην αγορά χάρη στην επαναστατική τεχνολογία και την υψηλή τους ποιότητα και απόδοση. Γι’ αυτό η Epson αποτελεί τον κορυφαίο κατασκευαστή προβολέων στον κόσμο από το 2001¹.

Το μερίδιο της επωνυμίας στην παγκόσμια αγορά των προβολέων

WIDE RANGE TO SUIT EVERY NEED

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ

Ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των πελατών της, η Epson έχει διευρύνει την γκάμα των προβολέων εγκατάστασης για να προσφέρει μεγάλη επιλογή μοντέλων που θα ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη: από ελαφρείς προβολείς των 4.000 lumen έως τα ισχυρά μοντέλα των 10.000 lumen.

Εκτός από τους πελάτες στο χώρο των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης, η γκάμα των προϊόντων Epson καλύπτει και χρήστες σε πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, όπως είναι τα εργοστάσια, τα νυχτερινά κέντρα και τα γήπεδα. Η γκάμα των προβολέων της Epson διαθέτει προστασία από σκόνη και άμμο, ενώ η κατασκευή σε κάποια άλλα μοντέλα έχει προβλεφθεί για λειτουργία σε θερμοκρασίες έως 50 °C.

Επίσης, η Epson έχει αναπτύξει μια σειρά προβολέων εγκατάστασης που μπορούν να ανταποκρίνονται σε ανάγκες προβολής σχεδόν από κάθε γωνία, περιλαμβανομένης της κατακόρυφης -ιδανική για προβολές σε δάπεδα- για δυναμικές προβολές σε εκδηλώσεις και μουσεία.

Κάθε μοντέλο έχει εξοπλιστεί με λειτουργίες που ελαχιστοποιούν το λειτουργικό κόστος, απλοποιούν ακόμη περισσότερο τη χρήση και αποδίδουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Οι μοναδικές λειτουργίες που σχεδιάζει η Epson καθιστούν τους προβολείς της αποδοτικούς και εύχρηστους στο μέγιστο βαθμό.

Άμεση ενεργοποίηση/άμεση απενεργοποίηση

Η τεχνολογία αυτή καταργεί το χρόνο προθέρμανσης και το χρόνο επαναφοράς

EasyMP

Πρόκειται για το λογισμικό που επιτρέπει την απομακρυσμένη διαμόρφωση και παρακολούθηση των προβολέων και που διαθέτει τη δυνατότητα άμεσης αποστολής ειδοποιήσεων μέσω e-mail για προβλήματα κρίσιμης σημασίας, όπως για λάμπες που έχουν υπερθερμανθεί

Υπερ-ανάλυση

Αποδίδει εικόνες με ποιότητα που υπερβαίνει αυτή της υψηλής ευκρίνειας (HD)

Τεχνολογία ανάμειξης ακμών (Edge Blending)

Προσφέρει απρόσκοπτη προβολή από πολλούς υπολογιστές και προβολείς για τη δημιουργία εικόνων μεγάλου μεγέθους

«Εικονική προβολή» από πολλές οθόνες

Επιτρέπει σε τέσσερις προβολείς να προβάλλουν εικόνες από τέσσερις διαφορετικές εφαρμογές που εκτελούνται σε έναν υπολογιστή

Κλειδί USB γρήγορης ασύρματης σύνδεσης

Για διασύνδεση τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Τα φίλτρα κατά της σκόνης σε προβολείς Epson βρίσκονται στο πλάι ή μπροστά για εύκολη πρόσβαση και απλή τοποθέτηση συρταρωτά. Επίσης, η θύρα της λάμπας βρίσκεται στην κορυφή του προβολέα, ώστε όταν ο προβολέας βρίσκεται στη θέση εγκατάστασης (ανάποδα), να υπάρχει η δυνατότητα εύκολης αντικατάστασης της λάμπας χωρίς να απαιτείται η αφαίρεση του προβολέα από τη βάση στήριξής του.

Σιγουριά

Όλοι οι προβολείς Epson συνοδεύονται από εγγυήσεις τόσο της κύριας μονάδας όσο και της λάμπας για να απολαμβάνετε μεγαλύτερη ξεγνοιασιά.

EASY MAINTENANCE

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΓΧΡΩΜΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ (CLO);

Σε μια προβολή της αγαπημένης σας ταινίας ή παίζοντας το αγαπημένο σας παιχνίδι, το χρώμα αποτελεί πολύ σημαντικό στοιχείο της ποιότητας εικόνας που απολαμβάνετε. Ενώ ορισμένοι προβολείς δημιουργούν εικόνες που είναι πιο θολές και πιο ξεθωριασμένες, στους προβολείς home cinema της Epson υπολογίζεται η φωτεινότητα του κόκκινου, του πράσινου και του μπλε φωτισμού. Και τι κερδίζετε εσείς από αυτό; Ο υψηλός αριθμός των lumen στη φωτεινότητα των χρωμάτων ή στην απόδοση έγχρωμου φωτισμού (CLO) ενισχύει σημαντικά την εμπειρία προβολής με πιο φωτεινά χρώματα.

WHAT IS COLOUR BRIGHTNESS OR COLOUR LIGHT OUTPUT (CLO)?

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ EPSON ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ²

Χάρη στην τεχνολογία 3LCD, οι προβολείς Epson προσφέρουν σημαντικά υψηλότερη φωτεινότητα χρωμάτων σε σχέση με τους προβολείς DLP μονού chip, επειδή υπολογίζεται η απόδοση και του λευκού και του έγχρωμου φωτισμού. Αυτό δημιουργεί πιο ζωντανά χρώματα έως τρεις φορές πιο φωτεινά2;, με αποτέλεσμα προβολές πιο έντονων εικόνων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
YOU GET UP TO THREE TIMES BRIGHTER COLOURS WITH EPSON PROJECTORS

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 3LCD ΚΑΙ ΑΛΛΑ

3LCD

Οι προβολείς Epson χρησιμοποιούν ένα μηχανισμό προβολής 3LCD για να αποδώσει φωτεινή, καθαρή εικόνα που είναι πλούσια σε λεπτομέρειες και χρώματα.

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

Στους προβολείς DLP μονού chip χρησιμοποιείται ένας περιστρεφόμενος τροχός χρωμάτων που γυρίζει σε πολύ υψηλή ταχύτητα, προβάλλοντας τα χρώματα μόνο σε διαδοχική σειρά.

Η φιλοσοφία του συστήματος 3LCD της Epson είναι διαφορετική και συνίσταται στη χρήση καθρεπτών οι οποίοι διαχωρίζουν το λευκό φωτισμό που προέρχεται από τη λάμπα του προβολέα σε κόκκινο, πράσινο και μπλε φωτισμό. Το κάθε ένα από τα τρία χρώματα περνάει, στη συνέχεια, από μεμονωμένη οθόνη LCD και, πριν προβληθεί στην οθόνη, αναδομείται μέσα από ένα πρίσμα.

Με την τεχνολογία DLP μονού chip, ορισμένες φορές μπορεί να είναι ορατός ο διαχωρισμός των χρωμάτων ή το φαινόμενο του ουράνιου τόξου. Αυτό συμβαίνει όταν το μάτι προσλαμβάνει τα μεμονωμένα χρώματα ως αποτέλεσμα των χρωμάτων που προβάλλονται διαδοχικά από τον τροχό των χρωμάτων. Στην τεχνολογία 3LCD της Epson αυτό δεν υφίσταται καθώς και τα τρία βασικά χρώματα ενσωματώνονται σε κάθε pixel της προβολής, με αποτέλεσμα ακριβή χρώματα που δεν κουράζουν τα μάτια.

ΥΨΗΛΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΕΓΧΡΩΜΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Πολλοί κατασκευαστές αναφέρουν μόνο τη φωτεινότητα του λευκού φωτισμού των προβολέων τους. Αυτό, ωστόσο, δεν προσφέρει στους χρήστες ολοκληρωμένη εικόνα των χαρακτηριστικών τους, καθώς η φωτεινότητα του έγχρωμου φωτισμού πολλών προβολέων είναι σημαντικά χαμηλότερη από τη φωτεινότητα του λευκού φωτισμού.

Η Epson υπολογίζει τη φωτεινότητα και του λευκού και του έγχρωμου φωτισμού. Όλοι οι προβολείς Epson αποδίδουν εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού για πλούσια, φυσικά χρώματα.

ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΜΑΥΡΟ

Οι ανόργανοι πίνακες C²Fine (Crystal Clear Fine) 3LCD της Epson διαθέτουν ανόργανο επίπεδο ευθυγράμμισης και στρώμα υγρών κρυστάλλων κατακόρυφα ευθυγραμμισμένων. Το αποτέλεσμα είναι ομαλές και ομοιόμορφες εικόνες με υψηλή αντίθεση και βαθύτερο μαύρο.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Κατά μέσο όρο οι προβολείς 3LCD είναι κατά 25% πιο αποδοτικοί από τους προβολείς DLP μονού chip³, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος και του αντίκτυπου στο περιβάλλον.

Accurate Colour
High Colour
High Contrast
Energy Efficency

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΜΑΣ:

Οι μοναδικές λειτουργίες που σχεδιάζει η Epson καθιστούν τους προβολείς της αποδοτικούς και εύχρηστους στο μέγιστο βαθμό.

Photo: Product 1

Σπίτι

Προβολή σε μεγάλη
οθόνη που καθηλώνει

Photo: Product 2

Φορητότητα

Εξαιρετικά φορητές
παρουσιάσεις εν κινήσει

Photo: Product 3

Μικρή απόσταση προβολής

Εξαιρετικά μικρή απόσταση
προβολής για μικρούς χώρους

Photo: Product 4

Εγκατάσταση

Σημαντικά νέα για
σημαντικές παρουσιάσεις

Photo: Product 5

Εκπαίδευση

Οικονομικά προσιτή,
αλληλεπιδραστική διδασκαλία

¹ Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited από το 2001 έως το 2012.

² Σε σύγκριση με τους κορυφαίους προβολείς τεχνολογίας DLP μονού chip στην κατηγορία των προβολέων οικιακής ψυχαγωγίας. Οι προβολείς Epson 720p είναι 3 φορές φωτεινότεροι. Οι προβολείς Epson 1080p είναι σταθερά δύο και έως τρεις φορές φωτεινότεροι. Σύμφωνα με τα στοιχεία της NPD από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι και τον Ιούνιο του 2012. Η φωτεινότητα των χρωμάτων (απόδοση έγχρωμου φωτισμού) υπολογίζεται σύμφωνα με το πρότυπο IDMS 15.4. Η φωτεινότητα των χρωμάτων ποικίλει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης.

³ Προέλευση δεδομένων: ProjectorCentral.com, Ιανουάριος 2012. Μέσος όρος 1.122 μοντέλων που διατέθηκαν στην αγορά για τα οποία οι κατασκευαστές παρείχαν δεδομένα φωτεινότητας και συνολικής ισχύος και όλα τα επίπεδα ανάλυσης και φωτεινότητας. Η ενεργειακή αποδοτικότητα υπολογίζεται ως κατανάλωση ισχύος ανά lumen. Η μέτρηση έγινε για προβολείς 3LCD και μονού chip σε καθεμιά από τις πέντε κατηγορίες φωτεινότητας. Διαπιστώθηκε ότι οι προβολείς 3LCD απαιτούν κατά μέσο όρο λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια ανά lumen σε καθεμιά από τις πέντε κατηγορίες.