Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ

Καθηλώστε το κοινό σας με τους μοναδικούς βιντεοπροβολείς laser εγκατάστασης. Απολαύστε εικόνες κορυφαίας ποιότητας και ταυτόχρονα ελάχιστη συντήρηση, μέγιστη ευελιξία και προστιθέμενη αξιοπιστία.

Μια νέα εποχή στις παρουσιάσεις μεγάλης οθόνης

Απολαύστε ποιότητα εικόνας σε νέα επίπεδα με την τελευταία μας σειρά βιντεοπροβολέων εγκατάστασης για μεγάλους χώρους, η οποία διαθέτει τεχνολογία laser που προσφέρει εξαιρετικά ευκρινή προβολή laser WUXGA 3LCD, σε συνδυασμό με φωτεινότητα έως 15.000 lumen. Τραβήξτε την προσοχή του κοινού σας με ανάλυση Full HD και τεχνολογία βελτίωσης 4K που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν την εμπειρία 4K.

Οπτική τελειότητα

Δημιουργήστε εντυπωσιακές προβολές σε αμφιθέατρα, αίθουσες διαλέξεων, γκαλερί, εμπορικά κέντρα και πολλά άλλα. Η αναγνωρισμένη τεχνολογία μας 3LCD και πηγής φωτός laser μεταφέρει το μήνυμά σας ακόμη και σε χώρους με έντονο φωτισμό με εικόνες που διαθέτουν τρεις φορές πιο φωτεινά χρώματα1 από αυτές του ανταγωνισμού.

Ένας καινούργιος κόσμος παρουσιάσεων

Κερδίστε τις εντυπώσεις με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και εργαλεία παρουσίασης, από την ευέλικτη εγκατάσταση 360°, τους μηχανοκίνητους φακούς με δυνατότητα αλλαγής και την παρουσίαση σε διαιρούμενη οθόνη, έως μια λειτουργία μνήμης φακού για εξοικονόμηση χρόνου και ενσωματωμένη κάμερα για απομακρυσμένη βαθμονόμηση της εικόνας και διαγνωστικό έλεγχο.

Απίθανη αξιοπιστία

Γνωριστείτε με τους εξελιγμένους βιντεοπροβολείς εγκατάστασης μεγάλης οθόνης, στους οποίους μπορείτε πραγματικά να βασίζεστε. Η εγκατάσταση και η ρύθμιση είναι απλές, ενώ η διάρκεια ζωής laser έως 83.000 ώρες και ο κύκλος συντήρησης φίλτρου 30.000 ωρών2, διατηρούν τα επίπεδα συντήρησης στο ελάχιστο.

Ακρίβεια φωτός laser

Απολαύστε εντυπωσιακή ποιότητα και αξιοπιστία με τη νέα πηγή φωτός laser και το προηγμένο φίλτρο. Συνδυάστε πολυλειτουργικά χαρακτηριστικά παρουσίασης με χρήση 20.000 ωρών2 χωρίς συντήρηση και σταθερή απόδοση για να είστε ξένοιαστοι κατά τη διάρκεια σημαντικών παρουσιάσεων. Καινοτομίες στην τεχνολογία των βιντεοπροβολέων όπως οι παραπάνω, εξακολουθούν να μας διατηρούν στην πρώτη θέση3 στο χώρο των βιντεοπροβολέων από το 2001.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα

Εντυπωσιάστε ακόμη και τα πιο απαιτητικά ακροατήρια με μια σειρά χαρακτηριστικών υψηλής ποιότητας που φέρνουν τις παρουσιάσεις στο επόμενο επίπεδο, όποιο κι αν είναι το περιβάλλον.

Σχεδόν παντού

Δημιουργήστε εικόνες που εντυπωσιάζουν σε ασυνήθιστες συνθήκες, χωρίς παραμόρφωση ή απώλεια φωτεινότητας, ακόμα και σε γωνίες ή καμπύλα σημεία. Ο βιντεοπροβολέας περιστρέφεται έως 360° προς οποιαδήποτε κατεύθυνση για να βάλετε το πάτωμα και την οροφή στο παιχνίδι.

Ώρες λάμψης φωτός

Αν χρειάζεστε ένα βιντεοπροβολέα στον οποίο να μπορείτε να βασίζεστε, η σειρά EB-L1000 μπορεί να σας τον παρέχει. Η πηγή φωτός laser διαρκεί έως 83.000 ώρες ανάλογα με τον τρόπο προβολής και o οπτικός μηχανισμός διαρκεί συνήθως μεταξύ 20.000 και 83.000 ωρών2, διασφαλίζοντας ότι οι παρουσιάσεις σας δεν θα έχουν προβλήματα.

Μακροπρόθεσμη απόδοση

Όλοι οι βιντεοπροβολείς διαθέτουν εγγύηση 20.000 ωρών2 ή πέντε ετών (όποιο από τα δύο προκύψει πρώτο) ώστε να εξασφαλίζουν αξιόπιστη μακροπρόθεσμη απόδοση και απόλυτη ηρεμία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επικεντρώνεστε στις παρουσιάσεις σας.

Συμπαγής δύναμη

Μικρό και πρακτικό μέγεθος. Με απόδοση έως 15.000 lumen και WUXGA, η σειρά EB-L1000 προσδίδει δύναμη στις παρουσιάσεις σας και επίσης είναι μικρότερη και ελαφρύτερη από τα ανταγωνιστικά προϊόντα4.

Τελειότητα πολλών βιντεοπροβολέων

Δημιουργήστε εντυπωσιακές εικόνες μεγάλης κλίμακας-χρησιμοποιώντας επιπλέον βιντεοπροβολείς, με ομαλό συνδυασμό των προβολών και ανάμειξη, βελτιστοποιημένη ισορροπία λευκού και αντιστοίχιση μαύρου χρώματος μεταξύ των μονάδων. Κάντε ρυθμίσεις ακριβείας στη θέση έναρξης, στο πλάτος των πλευρών και στην περιοχή επιπέδου του μαύρου στο συνδυασμό και εξοικονομήστε χρόνο μειώνοντας τις περιοχές αλληλεπικάλυψης.

Φυσικός λόγος αντίθεσης

Προβάλλετε εικόνες με ευκρινή αντίθεση ακόμη και στο φως της ημέρας ή με τα φώτα αναμμένα. Η υψηλή φωτεινότητα έως 15.000 lm και ο φυσικός λόγος αντίθεσης 1.000:1, εξασφαλίζουν πολύ σκούρο μαύρο χρώμα και πολύ φωτεινά λευκά. Υπάρχει επίσης ένας εσωτερικός αισθητήρας που ρυθμίζει την ένταση του μπλε και κίτρινου φωτός ώστε να κάνει τα λευκά χρώματα ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Δύο οθόνες σε μία

Συγκρίνετε και αντιπαραβάλετε διαφορετικά θέματα και βελτιώστε τις παρουσιάσεις με τη λειτουργία διαιρούμενης οθόνης που διευκολύνει την ταυτόχρονη προβολή εικόνων από δύο διαφορετικές πηγές φωτός.

Επανάσταση στην ποιότητα 4K

Απολαύστε παρουσιάσεις από το μέλλον με την τεχνολογία βελτίωσης 4K που διπλασιάζει αποτελεσματικά την ανάλυση για μια ακόμη καλύτερη εικόνα. Προσφέρει στους θεατές την εμπειρία 4K, με βελτιωμένη υφή, εξαιρετική ευκρίνεια, καθαρότητα Full HD και λεπτομέρεια. Αυτό γίνεται με την εναλλαγή των pixel περιεχομένου Full HD 1080p, διαγωνίως ανά 0,5 pixel.

4K
Full HD
Τεχνολογία Epson 3LCD – τρεις φορές φωτεινότερη από την ανταγωνιστική τεχνολογία
Συμβατικός βιντεοπροβολέας με χρήση τεχνολογίας DLP μονού chip

3LCD — ο τέλειος συνδυασμός

Η 3LCD τεχνολογία μας συνδυάζει υψηλή ανάλυση, φωτεινότητα και πλούσια χρώματα που παράγουν ζωντανές, ακαταμάχητες εικόνες ακόμη και σε χώρους με έντονο φωτισμό. Οι σταθεροί οπτικοί μηχανισμοί τριών chip βελτιστοποιούν την ισορροπία λευκού και την αντιστοίχιση μαύρου χρώματος για ομαλή ανάμειξη. Η εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού κάνει τις εικόνες σταθερές και τρεις φορές φωτεινότερες1 από ό,τι οι βιντεοπροβολείς DLP μονού chip, χωρίς το φαινόμενο του ουράνιου τόξου.

Εικόνες μεγαλύτερες από την πραγματικότητα

Δείτε ολόκληρη την εικόνα με την παραμικρή λεπτομέρεια των περιεχομένων ευρείας οθόνης Full HD, η οποία διατίθεται με φυσική ανάλυση WUXGA ή SXGA+ στον βασικό εξοπλισμό. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία θέασης με ισχυρή προβολή laser έως 15.000 lumen, που εξασφαλίζει εξαιρετική εικόνα, ακόμα και υπό το φως της ημέρας.

Ευρύτερη γκάμα χρωμάτων

Απολαύστε πιο ζωντανά χρώματα και αναπαραγωγή χρωμάτων με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια χάρη στην τεχνολογία της Epson. Επιτυγχάνεται τρεις φορές μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων1 από τους βιντεοπροβολείς με τους πίνακες DLP μονού chip HTPS της Epson. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την απόχρωση, τον κορεσμό και τη φωτεινότητα για κάθε χρώμα στα μοντέλα χρωμάτων RGB και CMY.

Οργανικά υλικά σε σχέση με ανόργανα
Ανόργανα υλικά
(γυαλί, σίδηρος, αλουμίνιο, κ.λπ.)
Οργανικά υλικά
(χαρτί, ξύλο, πλαστικό, κ.λπ.)
  Αντοχή στο φως ΝΑΙ ΟΧΙ
  Αντοχή στη θερμότητα ΝΑΙ ΟΧΙ

Αντίθετα από τις οργανικές ουσίες, οι ανόργανες ουσίες δεν περιέχουν άνθρακα, που σημαίνει ότι διαρκούν περισσότερο.

Πίνακες LCD και τροχός φωσφόρου από ανόργανο υλικό για εντυπωσιακή αξιοπιστία

Αποκτήστε καλύτερη εικόνα για μεγαλύτερο διάστημα με την τεχνολογία τροχού φωσφόρου της Epson. Κατασκευάζεται από ανόργανο υλικό με κορυφαία αντοχή στο φως και τη θερμότητα για να παρέχει απόλυτη αξιοπιστία. Έχουμε επίσης δημιουργήσει πίνακες LCD από ανόργανο υλικό. Ο συνδυασμός ανόργανου τροχού φωσφόρου με τους πίνακες LCD από ανόργανο υλικό σε έναν βιντεοπροβολέα laser έχει ως αποτέλεσμα φωτεινές, ζωντανές εικόνες για εξαιρετικά μεγάλα διαστήματα.

Διάρκεια συντήρησης laser και λάμπας

Laser

Λάμπα

0 ώρες (καινούργιο)

20.000 ώρες

20.000 ώρες χωρίς απαιτήσεις συντήρησης2

Ελαχιστοποιήστε το φόρτο εργασίας σας με 20.0002 ώρες χωρίς απαιτήσεις συντήρησης με την καινούργια πηγή φωτός, η οποία ενσωματώνει έναν τροχό φωσφόρου από ανόργανο υλικό καθώς και πίνακες LCD. Αυτή η τεχνολογία καθιστά τους βιντεοπροβολείς laser της σειράς EB-L1000 πολύ αξιόπιστους και ανθεκτικούς, μειώνοντας έτσι το χρόνο και τον κόπο συντήρησης. Επίσης, το προηγμένο ηλεκτροστατικό φίλτρο διαρκεί έως και 20.000 ώρες.

Η δύναμη της παρουσίασης

Αυτοί οι βιντεοπροβολείς σάς δίνουν τη δυνατότητα να υπερβαίνετε τους στόχους των παρουσιάσεών σας. Προσφέρουν πολλά περισσότερα με πολυλειτουργικά εργαλεία και χαρακτηριστικά που έχουν δημιουργηθεί για να ικανοποιούν τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις και τις αυξανόμενες προσδοκίες των ακροατηρίων.

Ποικιλία φακών

Ιδιαίτερα ευέλικτοι, οι βιντεοπροβολείς μπορούν να προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν σε διαφορετικά μεγέθη και διαμορφώσεις χώρων, με τη διευρυνόμενη ποικιλία των μηχανοκίνητων φακών. Η συλλογή περιλαμβάνει έναν φακό μηδενικού offset και εξαιρετικά μικρής απόστασης προβολής (UST) , που προβάλλει οθόνη 100 ιντσών από απόσταση μόλις 76 εκ. Μια σειρά φακών κάνουν επίσης ευκολότερη τη χρήση μιας υπάρχουσας βάσης οροφής ή τοίχου.

Ευέλικτη εγκατάσταση

Προβάλετε εικόνες χωρίς καμία παραμόρφωση με τον τροφοδοτούμενο φακό με ένα νέο βαθμιδωτό κινητήρα για ρύθμιση της εικόνας με μεγάλη ακρίβεια έως +/- 67% κατακόρυφα και +/-30% οριζόντια. Αυτό μπορεί να γίνει χειροκίνητα ή με τηλεχειριστήριο και είναι πολύ χρήσιμο για ανάμειξη ακμών και στοίβαξη. Αποθηκεύστε έως δέκα ρυθμίσεις φακού, ενώ μια νέα λειτουργία πίνακα ελέγχου OSD σάς δίνει τον έλεγχο μέσω του διαδικτύου ή μιας έξυπνης συσκευής.

Πολλές δυνατότητες διασύνδεσης

Η εγκατάσταση και η ενσωμάτωση είναι απλές με μια μεγάλη ποικιλία εισόδων. Η υποστήριξη για HD-SDI/HDBase-T παρέχει βίντεο, ήχο και Ethernet Full HD, ενώ η είσοδος 3G-SDI σε διάφορα μοντέλα επιτρέπει την προβολή πλήρως μη συμπιεσμένων εικόνων.

Ενσωματωμένη κάμερα

Διατηρήστε τις εικόνες σταθερές και τη συντήρηση στο ελάχιστο με την ενσωματωμένη κάμερα, η οποία μπορεί να αποτυπώνει εικόνες διαγνωστικού ελέγχου που επιτρέπουν την απομακρυσμένη συντήρηση. Μπορεί επίσης να εντοπίζει εικόνες που έχουν γίνει ανομοιόμορφες με την πάροδο του χρόνου και έχουν μικρές ασυνέπειες μεταξύ πολλών βιντεοπροβολέων, ενώ δίνεται η δυνατότητα αυτόματης διόρθωσης των χρωμάτων.

Σειρά προϊόντων

Προδιαγραφές

Προδιαγραφές προαιρετικού φακού

Τύπος φακού Εξαιρετικά μικρή απόσταση προβολής Εξαιρετικά μικρή απόσταση προβολής Κοντινής απόστασης προβολής Κοντινής απόστασης προβολής Ευρυγώνιας προβολής Ευρυγώνιας προβολής Μεσαίας απόστασης προβολής Μεσαίας απόστασης προβολής Μεσαίας απόστασης προβολής Μεσαίας απόστασης Μεγάλης απόστασης
Αναφορά ELPLX016 ELPLX027 ELPLU03 ELPLU04 ELPLW05 ELPLW067 ELPLM086 ELPLM15 ELPLM10 ELPLM11 ELPLL08
Αριθμός παραγγελίας V12H004X01 V12H004X02 V12H004U03 V12H004U04 V12H004W05 V12H004W06 V12H004M08 V12H004M10F V12H004M0A V12H004M0B V12H004L08
Προαιρετικός φακός
Τύπος εστίασης / zoom Μηχανοκίνητος Μηχανοκίνητος Μηχανοκίνητος Μηχανοκίνητος Μηχανοκίνητος Μηχανοκίνητος Μηχανοκίνητος Μηχανοκίνητος Μηχανοκίνητος Μηχανοκίνητος Μηχανοκίνητος
Λόγος μεγέθυνσης (οπτική) Δ/Υ Δ/Υ 1.2x 1.2x 1.4x 1.37x 1.6x 1.6x 1.5x 1.5x 1.39x
Αριθμός F 1.9 1.9 2.0 – 2.26 2.0 – 2.1 2.22 1.8 – 2.26 1.65 – 2.27 1.8 – 2.35 1.81 – 2.4 1.81 – 2.34 1.8 – 2.45
Εστιακή απόσταση (χιλ.) 5.8 8.0 11.1 – 13.1 14.8 – 17.7 - 27.3 – 37.0 24.0 – 38.2 36 – 57.4 55.4 – 83.3 80.6 – 121.1 119 – 165.4
Λόγος εμβέλειας
Σειρά EB-G7000/EB-L1000 0.35:1 - 0.65 – 0.78:1 0.87 – 1.06:1 1.04 – 1.46:1 - 1.45 – 2.32:1 2.15 – 3.49:1 3.31 – 5.07:1 4.84 – 7.39:1 7.2 – 10.12:1
Σειρά EB-L1500/EB-L1700 - 0.35:1 0.47 – 0.57:1 0.64 – 0.77:1 0.76 – 1.12:1 1.19 – 1.62:1 - 1.57 - 2.56:1 2.43 – 3.71:1 3.54 – 5.41:1 5.27 – 7.41:1
Εύρος μεγέθους οθόνης (ίντσες)
Σειρά EB-G7000/EB-L1000 100 – 400 - 80 – 300 50 – 300 50 – 300 - 50 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300 50 – 300
Σειρά EB-L1500/EB-L1700 - 100 - 1000 80 - 500 60 - 500 60 - 500 60 - 500 - 60 - 500 60 - 500 60 - 500 60 - 500
Μετατόπιση φακού
Σειρά EB-G7000/EB-L1000 V: ±17%
H: ±10%
- V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
- V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
V: ±67%
H: ±30%
Σειρά EB-L1500/EB-L1700 - V: ±25%
H: ±15%
V: ±24%
H: ±10%
V: ±60%
H: ±18%
V: ±24%
H: ±10%
V: ±60%
H: ±18%
- V: ±60%
H: ±18%
V: ±60%
H: ±18%
V: ±60%
H: ±18%
V: ±60%
H: ±18%
Βάρος 3.5 5.0 1.8 3.1 1.45 2.95 1.2 1.9 2.2 2.2 2.2

Προδιαγραφές

EB-L1100U EB-L1200U EB-L1300U EB-L1405U EB-L1500U/1505U models
Τεχνολογία Τεχνολογία laser 3LCD της Epson
Ανάλυση / Λόγος διάστασης WUXGA/16:10
Βελτίωση 4K Ναι
Λόγος αντίθεσης (δυναμικός / φυσικός) >2.000.000:1/2.000:1 >2.000.000:1/2.000:1 >2.000.000:1/2.000:1 >2.000.000:1/2.000:1 >2.000.000:1/2.000:1
Απόδοση έγχρωμου και λευκού φωτισμού (lumen) (κανονική / οικονομική λειτουργία) 6.000 7.000 8.000 12.000
Διάρκεια ζωής laser (ώρες) (κανονική / οικονομική λειτουργία) 20.000/56.000
Μέγεθος εικόνας (ίντσες) 50 - 300
Λόγος εμβέλειας 1,45 - 2,31 : 1 1,58 - 2,56 : 1
Αριθμός F φακού (F) εστιακή απόσταση (f) (χιλ.) 1,7 - 2,3 1,8 – 2,51
Λόγος μεγέθυνσης 1,6 x
Διόρθωση keystone (οριζόντια/κατακόρυφη) ± 30 ° / ± 45 °
Μετατόπιση φακού (οριζόντια/κατακόρυφη) ± 67 ° / ± 30 °
Ηχεία 10 W x 1 Δ/Δ Δ/Δ
Θόρυβος (κανονική/οικονομική λειτουργία) (dB) 35 / 29 37 / 31
Κατανάλωση ισχύος (W) (ενεργοποιημένος/οικονομική λειτουργία/σε αναμονή) 454 / 353 / 0,5 566 / 384 / 0,5 625 / 417 / 0,5 908 / 597 / 0,5
Βάρος (κιλά) 21 22
Διαστάσεις Π×Β×Υ (χιλ.) 586 × 492 × 211 586 × 492 × 211
Ψηφιακή HDMI (W/HDCP2.2) x1, DVI-D x1, HDBaseT (W/HDCP2.2) x1
Βίντεο Είσοδος: PC (D-sub 15), Component (5BNC), Έξοδος: Έξοδος οθόνης (D-sub 15) Είσοδος: 3G-SDI, PC (D-sub 15), Component (5BNC), Έξοδος: Έξοδος οθόνης (D-sub 15)
Έλεγχος LAN (RJ45), RS232 (IN) DMX Art-Net (RJ45), LAN (RJ45), RS232 (IN)
USB USB τύπου A (προαιρετικό Wi-Fi, ενημέρωση υλικολογισμικού μέσω μονάδας Flash USB), USB τύπου B (μόνο για υπηρεσία)
Ήχος Είσοδος: Stereo mini x3, Έξοδος: Stereo mini x1
Παρεχόμενα εξαρτήματα Καλώδιο τροφοδοσίας, καλώδιο υπολογιστή, κάλυμμα καλωδίου, σφιγκτήρες καλωδίου HDMI, καπάκι φακού, τηλεχειριστήριο, εγχειρίδιο χρήσης.
Εγγύηση βιντεοπροβολέα5 Πέντε έτη ή 20.000 ώρες, όποιο από τα δύο προκύψει πρώτο
Όλες οι προδιαγραφές είναι προκαταρκτικές. Οι πληροφορίες των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Επικοινωνηστε μαζι μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά EB-L1000, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Συμπληρώστε αυτό το πεδίο

Τα πεδία που υποδεικνύονται με «*» είναι υποχρεωτικά

  1. Η φωτεινότητα των χρωμάτων (Απόδοση έγχρωμου φωτισμού) υπολογίζεται σύμφωνα με το IDMS 15.4. και ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης. Οι κορυφαίοι επαγγελματικοί και εκπαιδευτικοί βιντεοπροβολείς Epson 3LCD συγκρίνονται με τους κορυφαίους βιντεοπροβολείς DLP μονού chip, με βάση τα στοιχεία της NPD από τον Ιούνιο του 2013 έως το Μάιο του 2014 και τα στοιχεία της PMA Research από το 1ο μέχρι το 3ο τρίμηνο του 2013. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/clo
  2. Η πηγή φωτός laser προσφέρει ποιότητα εικόνας μεγάλης διάρκειας και υψηλή αξιοπιστία με τυπική διάρκεια ζωής μεταξύ 20.000 ωρών και 83.000 ωρών ανάλογα με τον επιλεγμένο τρόπο λειτουργίας
  3. Το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των βιντεοπροβολέων 500 lumen και άνω. (Η έρευνα διεξήχθη από την Futuresource Consulting Limited από το 2001 έως το 2015.)
  4. Από τον Νοέμβριο του 2017
  5. Οι επιλογές εγγύησης δεν διατίθενται για όλες τις χώρες. Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Epson.
  6. Οι φακοί ELPLX01/ ELPLM08 δεν διατίθενται στα μοντέλα EB-L1500UH, EB-L1505UH, EB-L1715S, EB-L1750U και EB-L1755U
  7. Οι φακοί ELPLW06/ ELPLX02 διατίθενται μόνο στα μοντέλα EB-L1500UH, EB-L1505UH, EB-L1715S, EB-L1750U και EB-L1755U