Σχεδιασμένα για επιχειρήσεις

Ο εκτυπωτής γραφείου όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Κάντε τη μετάβαση σε επαγγελματικό εκτυπωτή inkjet

Νομίζετε ότι η εκτύπωση inkjet είναι μόνο για το σπίτι; Ξανασκεφθείτε το. Η Epson έχει βελτιστοποιήσει τη μοναδική της τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης για επαγγελματικές εφαρμογές, με την αποτελεσματικότητα, την απλότητα και την οικονομία της εκτύπωσης inkjet, παρέχοντας μια σειρά πλεονεκτημάτων σε σχέση με τους εκτυπωτές laser.

Πολλά από αυτά τα πλεονεκτήματα οφείλονται στην τεχνολογία PrecisionCore, μια τεχνολογία με δυνατότητα κλιμάκωσης που χρησιμοποιείται σε βιομηχανικά συστήματα, όπως μεγάλες πρέσες εκτύπωσης ετικετών. Τα οφέλη της, μεταξύ των οποίων η αξιοπιστία, η μείωση της σπατάλης και ο μειωμένος περιβαλλοντικός αντίκτυπος, υπάρχουν τώρα στα μοντέλα WorkForce Pro. Μάθετε πώς μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα για την επιχείρησή σας, να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας.

Έως 94% λιγότερα απορρίμματα2

Μάθετε πόσα αναλώσιμα χρειάζονται για την εκτύπωση 75.000 σελίδων

Ανακαλύψτε πόσα αναλώσιμα χρειάζεστε για την εκτύπωση 75.000 σελίδων. Μπορεί να μην είναι τόσα όσα νομίζετε. Σε αυτό το βίντεο το οποίο βασίζεται σε δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν κατόπιν ανάθεσης της Epson από το Buyers Laboratory LLC (BLI) το Μάρτιο του 2015, θα δείτε τη διαφορά ανάμεσα σε έναν εκτυπωτή WorkForce Pro WF-8590DWF και σε έναν συγκρίσιμο εκτυπωτή laser.

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro Μάθετε περισσότερα για το RIPS
Έως 23% λιγότερος θόρυβος από τους εκτυπωτές laser5

Πιο αθόρυβα

Τα μοντέλα WorkForce Pro είναι έως 23% πιο αθόρυβα σε σχέση με τους συγκρίσιμους εκτυπωτές laser5. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς ελαχιστοποιεί την ενόχληση για το προσωπικό που βρίσκεται κοντά.

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro Μάθετε περισσότερα για το RIPS
Αναπαραγωγή βίντεο

Χωρίς έκλυση θερμότητας

Επειδή οι εκτυπωτές inkjet δεν χρησιμοποιούν θερμότητα στη διαδικασία εκτύπωσης, καταναλώνουν πολύ λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τους εκτυπωτές laser, κάτι το οποίο με τη σειρά του μειώνει το λειτουργικό τους κόστος. Αυτό γίνεται εφικτό χάρη στην κεφαλή εκτύπωσης piezo της Epson.

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro Μάθετε περισσότερα για το RIPS

1. Περιβάλλον

Είναι πραγματικά απλό. Η μη έκλυση θερμότητας σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερη ισχύς, κάτι που συμβάλλει στη διατήρηση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας σε χαμηλά επίπεδα.

Επίσης, δεν αφήνει τα γραφεία να γίνουν πολύ ζεστά και αποπνικτικά και, κατά συνέπεια, δυσάρεστα για το προσωπικό που βρίσκεται σε αυτά.

2. Κόστος

Αν η χρήση της ενέργειας είναι μικρότερη, ο λογαριασμός ρεύματος είναι μειωμένος. Επίσης, θα δαπανάτε λιγότερα χρήματα, για να διατηρείτε το περιβάλλον του γραφείου σας δροσερό και άνετο.

3. Ταχύτητα

Επειδή δεν απαιτείται θερμότητα για την εκτύπωση, δεν απαιτείται χρόνος προθέρμανσης. Με τον τρόπο αυτόν, οι εργασίες εκτύπωσης γίνονται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Έως 95% χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος3

Χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, χαμηλό συνολικό κόστος

Επειδή οι εκτυπωτές inkjet δεν χρησιμοποιούν θερμότητα στη διαδικασία εκτύπωσης, καταναλώνουν πολύ λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τους εκτυπωτές laser, κάτι το οποίο με τη σειρά του μειώνει το λειτουργικό τους κόστος. Με τη σχεδίαση εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία είναι εφικτή χάρη στις κεφαλές εκτύπωσης piezo της Epson, δεν εκλύεται θερμότητα. Έτσι οι εκτυπωτές inkjet συνεισφέρουν στον περιορισμό του κρυφού κόστους ενέργειας και της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος από τις καθημερινές λειτουργίες του γραφείου.

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro Μάθετε περισσότερα για το RIPS

Ποικιλία μεγέθους φυσίγγων ανάλογα με τις εκτυπωτικές σας ανάγκες

Αναπαραγωγή βίντεο

Φύσιγγες μελανιών για WorkForce Pro

Αναπαραγωγή βίντεο

Φύσιγγες μελανιών για WorkForce RIPS

Η Epson χρησιμοποιεί μεμονωμένες φύσιγγες μελανιών σε ολόκληρη τη σειρά εκτυπωτών inkjet, σε μια ποικιλία μεγεθών για κανονικούς, υψηλούς και πολύ υψηλούς όγκους εκτύπωσης, έτσι ώστε να καλύπτει οποιεσδήποτε απαιτήσεις όγκων εκτύπωσης.

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές RIPS

Λιγότερη συντήρηση, λιγότερος χρόνος εκτός λειτουργίας

Η Epson συνεχίζει να βελτιώνει τη σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών inkjet σε κάθε τομέα, ώστε να δημιουργεί προϊόντα με μεγάλη ανθεκτικότητα και υψηλή αξιοπιστία που ικανοποιούν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων. Η αυξημένη αξιοπιστία του εκτυπωτή διασφαλίζεται με τη μόνιμη κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore της Epson και με την εκτύπωση inkjet υπάρχουν λιγότερα εξαρτήματα προς αντικατάσταση σε σύγκριση με έναν έγχρωμο εκτυπωτή laser.

Οι εκτυπωτές inkjet έχουν μόνο τρία τμήματα για τα οποία απαιτείται περιοδική αντικατάσταση: τις φύσιγγες μελανιών, το κουτί συντήρησης και τους κυλίνδρους επιλογής. Αυτά μπορούν να αντικατασταθούν γρήγορα, έτσι ώστε να μειώνεται η ταλαιπωρία και ο χρόνος της συντήρησης και να μεγιστοποιείται ο χρόνος εκτός λειτουργίας στο γραφείο.

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro Μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία RIPS

Διπλοί κύλινδροι εξόδου χαρτιού

Μείωση της σκόνης χαρτιού

Οι βασικές τεχνολογίες της Epson ελαχιστοποιούν το χρόνο εκτός λειτουργίας:

 • Ένα ισχυρό μεταλλικό πλαίσιο μεγιστοποιεί την απόδοση της κεφαλής εκτύπωσης, του φορέα πλάτους εκτύπωσης και των στοιχείων της τροφοδοσίας χαρτιού. Ο κύλινδρος τροφοδοσίας χαρτιού, ο οποίος είναι ενσωματωμένος σε αυτόν το μηχανισμό τροφοδοσίας χαρτιού, είναι κατασκευασμένος από πολύ ανθεκτικό υλικό.

 • Ένας μηχανισμός διαχωρισμού χαρτιού βελτιώνει την ακρίβεια τοποθέτησης του χαρτιού, επιτυγχάνοντας την απρόσκοπτη διαχείριση του χαρτιού. Οι διπλοί κύλινδροι εξόδου χαρτιού μειώνουν τον κίνδυνο εμπλοκών και επιτρέπουν εκτυπώσεις υψηλής ταχύτητας.

 • Η κεφαλή εκτύπωσης, χάρη στο σύστημα piezo, δεν επηρεάζεται από την τριβή και τη θερμότητα. Καθώς τα στοιχεία piezo είναι κεραμικά, έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος

μεγαλύτερη ταχύτητα και παραγωγικότητα

Γρήγορη εκτύπωση

Τα γραφεία που εκτυπώνουν επαγγελματικά έγγραφα σε μεγάλες ποσότητες απαιτούν ταχύτητα και ακρίβεια στην εκτύπωση. Οι επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet της Epson είναι γρήγοροι και ακριβείς χάρη στις προηγμένες κεφαλές εκτύπωσης PrecisionCore και τα βελτιωμένα μηχανικά μέρη της τροφοδοσίας χαρτιού που διαθέτουν. Οι επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet WorkForce Pro είναι έως τρεισήμισι φορές πιο γρήγοροι από τους εκτυπωτές laser ή τα έγχρωμα αντιγραφικά - χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα4.

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro Μάθετε περισσότερα για το RIPS

Επαγγελματικές εφαρμογές

Οι εκτυπωτές WorkForce Pro είναι συμβατοί με μια σειρά επαγγελματικών λύσεων λογισμικού που διευκολύνουν τη διαχείριση εγγράφων, χρηστών και ακόμη του συνόλου των συσκευών - συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Μάθετε περισσότερα
Αναπαραγωγή βίντεο

Υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης

Η τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης PrecisionCore εξασφαλίζει την ποιότητα απόδοσης σε υψηλή ταχύτητα που έχει χαρίσει στην Epson την πρώτη θέση στον κλάδο της. Σε κάθε ίντσα, τα chip εκτύπωσης υψηλής ανάλυσης της Epson αποτελούν μία από τις ταχύτερες τεχνολογίες εκτύπωσης inkjet στον κόσμο. Το καθένα από τα στοιχεία PrecisionCore piezo «πυροδοτείται» περίπου 50.000 φορές το δευτερόλεπτο. Η απουσία χρόνου προθέρμανσης βοηθάει, επίσης, τους εκτυπωτές inkjet να επιτυγχάνουν υψηλή ταχύτητα, έτσι ώστε οι υπάλληλοι να μη χάνουν χρόνο περιμένοντας τις εκτυπώσεις.

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro Μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία RIPS
Εκτυπωτής inkjet της Epson Εκτυπωτής laser του ανταγωνισμού

Τριπλάσια πυκνότητα ακροφυσίων

Οι κεφαλές εκτύπωσης PrecisionCore έχουν την τριπλάσια πυκνότητα ακροφυσίων σε σχέση με τις συμβατικές κεφαλές εκτύπωσης piezo της Epson. Αυτά τα ακροφύσια έχουν διάμετρο περίπου 20 μικρόμετρα και αποδίδουν σταθερά μικρές, στρογγυλές κουκίδες με διάμετρο περίπου 40 μικρόμετρα. Αυτή η ακρίβεια στην παραγωγή κουκκίδων είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη δημιουργία ευκρινών κειμένων και λεπτών γραμμών.

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro Μάθετε περισσότερα για το RIPS

Business Inkjet

Laser

Ευελιξία μέσων

Με την ευελιξία εκτύπωσης σε μια μεγάλη σειρά τύπων χαρτιού, οι επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet μπορούν να υποστηρίξουν μια μεγάλη ποικιλία επιχειρηματικών αναγκών. Καθώς τα μελάνια εντάσσονται απευθείας στο χαρτί, η εκτύπωση είναι δυνατή ακόμη και σε εξειδικευμένα μέσα, συμπεριλαμβανομένων θερμοευαίσθητου φιλμ, χοντρού χαρτιού και ακόμη εκτυπώσεων μεγάλων banner. Επίσης, επειδή οι επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet της Epson χρησιμοποιούν για όλα τα χρώματα αδιάλυτα και ανθεκτικά σε μαρκαδόρο μελάνια που βασίζονται σε χρωστικές ουσίες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκτύπωση αδιάβροχων ετικετών και ακόμη διαφημιστικού υλικού σε γυαλιστερό χαρτί6.

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro Μάθετε περισσότερα για το RIPS

Έως 40 φορές πιο ανθεκτικές στο νερό, στο μουτζούρωμα και στη χρήση μαρκαδόρου επισήμανσης6.

Μελάνια DURABrite

Το κόστος εκτύπωσης αποτελεί σημαντικό παράγοντα για κάθε επιχείρηση και αυτός είναι ο λόγος που η Epson προσφέρει διάφορα μεγέθη φυσίγγων μελανιών. Αυτές συμβάλλουν στη διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα, εξασφαλίζουν εξαιρετικές εκτυπώσεις και δεν σας ταλαιπωρούν, καθώς σας επιτρέπουν να αντικαθιστάτε κάθε μελάνι μεμονωμένα. Τα μελάνια DURABrite Ultra και DURABrite Pro της Epson διαθέτουν, επίσης, πιστοποίηση ISO 117988, η οποία εγγυάται εκτυπώσεις με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε οποιοδήποτε περιβάλλον γραφείου. Οι επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet της Epson χρησιμοποιούν μη διαλυτό μελάνι pigment. Το μελάνι pigment αναμιγνύεται με ρητίνη που φέρνει σε επαφή μεταξύ τους τα pigment και διαμορφώνει τις χρωστικές ουσίες.

Μάθετε περισσότερα

Υψηλή ανάλυση

Η συγκέντρωση pigment στο μελάνι DURABrite Pro Ink έχει αυξηθεί, προκειμένου να αποδίδει πιο φωτεινά χρώματα τα οποία είναι ιδανικά για εκτύπωση εικόνων και γραφικών. Καθώς το pigment επικάθεται στην επιφάνεια του χαρτιού, οι εκτυπώσεις σχεδόν δεν φαίνονται στην πίσω πλευρά.

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro Μάθετε περισσότερα για το RIPS

Ανθεκτικότητα

Καθώς το pigment αναμιγνύεται με ρητίνη και είναι, επίσης, αδιάλυτο, μπορείτε να απολαμβάνετε ανθεκτικές εκτυπώσεις που αντέχουν στο νερό, στο μουτζούρωμα και στους μαρκαδόρους επισήμανσης.

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro Μάθετε περισσότερα για το RIPS

Απίστευτη ευελιξία

Καθώς το μελάνι εντάσσεται απευθείας στο χαρτί, μπορείτε να εκτυπώσετε σε μια μεγάλη γκάμα τύπου μέσων. Επιπλέον, το μελάνι καθώς διεισδύει εν μέρει στις ίνες του χαρτιού δεν ξεθωριάζει ούτε εξαφανίζεται με την πάροδο του χρόνου και δεν είναι δυνατή η παραποίηση των εγγράφων.

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro Μάθετε περισσότερα για το RIPS
Αναπαραγωγή βίντεο

Εύκολη αλλαγή αναλωσίμων

Η απλότητα των εκτυπωτών inkjet παρέχει πολλά ακόμη πλεονεκτήματα, πέρα από την αξιοπιστία και την εξοικονόμηση ενέργειας. Οι φύσιγγες μελανιών εμπρόσθιας φόρτωσης μπορούν να αλλάξουν γρήγορα και εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη του προσωπικού μπορούν να τις αντικαταστήσουν χωρίς δυσκολία ή χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθούν σε κάποιον υπεύθυνο του τμήματος IT.

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro Μάθετε περισσότερα για το RIPS

Conventional print head 150 nozzles per inch

PrecisionCore print head 300 nozzles per inch

Τέλειες εκτυπώσεις

Βελτιώστε το εκτυπωμένο υλικό σας με γραφικά υψηλής ποιότητας. Η πιο πρόσφατη κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore, τριπλασιάζοντας την πυκνότητα των ακροφυσίων, παρέχει εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας έως 1200 dpi σε απλό χαρτί. Ακόμη και οι μικροσκοπικοί χαρακτήρες και οι λεπτές γραμμές αναπαράγονται όμορφα.

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro Μάθετε περισσότερα για το RIPS

PrecisionCore

Η τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης PrecisionCore αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη στην ιστορία της Epson καθώς συνδυάζει την εμπειρία της εταιρείας στην κατασκευή συστημάτων MEMS (Micro Electro Mechanical Systems) με τις εξελίξεις στην επιστήμη των υλικών.

Μάθετε περισσότερα

Υπολογιστής εξοικονόμησης

Μάθετε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε με τη σειρά WorkForce Pro

Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή εξοικονόμησης που παρέχουμε για να μάθετε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε με τη νέα σειρά WorkForce Pro.

Υπολογίστε τι ακριβώς εξοικονομείτε

Επαγγελματικές εφαρμογές

Η Epson ενσωματώνει το PaperCutMF

Η Epson ενσωματώνει το PaperCut MF, συνδυάζοντας το χαμηλό κόστος λειτουργίας, τις μειωμένες παρεμβάσεις και τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο, καθώς και την υψηλή αξιοπιστία των συσκευών Epson με τη δυνατότητα ελέγχου και διαχείρισης όγκων εκτυπώσεων για μείωση των λειτουργικών δαπανών.

 • Κατανομή εκτυπώσεων σε τμήματα, κέντρα κοστολόγησης και χρήστες με κοινόχρηστους λογαριασμούς
 • Παρακολούθηση πόσων σελίδων εκτυπώνονται από ποιους, σε ποια συσκευή και πότε
 • Αναφορά χρήσης ανά χρήστη, τμήμα, συσκευή ή περιβαλλοντικές επιπτώσεις
 • Κατανομή προσφορών ή προϋπολογισμών σε χρήστες, τμήματα ή ομάδες
 • Ασφαλής εκτύπωση εργασιών με τη λειτουργία «Find Me» pull printing
 • Απλοποίηση εκτυπώσεων από φορητές και προσωπικές συσκευές (BYOD - Bring Your own Device)

Epson Open Platform

Το Epson Open Platform (EOP) καθιστά τους επαναστατικούς, πολυλειτουργικούς εκτυπωτές μας (MFP) απόλυτα ευέλικτους και προσαρμόσιμους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσαρμόζονται σε συγκεκριμένες και μεταβαλλόμενες απαιτήσεις πελατών, καθώς εξελίσσονται οι επιχειρηματικοί στόχοι και τα συστήματα πληροφορικής

Μάθετε περισσότερα

Email Print for Enterprise

Η λειτουργία Email Print for Enterprise σάς επιτρέπει να αποστέλλετε τα έγγραφα με ασφάλεια απευθείας στον εκτυπωτή από την εταιρική διεύθυνση email σας. Διαθέσιμο σε λειτουργία απευθείας εκτύπωσης ή εκτύπωσης τύπου Pull Print, αυτό το ασφαλές σύστημα ενσωματώνεται τέλεια στην υπάρχουσα υποδομή ΙΤ της επιχείρησής σας.

Μάθετε περισσότερα

Epson Device Admin

Διαχειριστείτε εύκολα και ελέγξτε ένα ολόκληρο σύνολο εκτυπωτών και σαρωτών από απόσταση, έχοντας πλήρη έλεγχο και δυνατότητα εγκατάστασης, διαμόρφωσης, παρακολούθησης, συντήρησης και αντιμετώπισης προβλημάτων των συσκευών σας για αυξημένη παραγωγικότητα και εξοικονόμηση κόστους.

Οφέλη:

 • Εξοικονομήστε χρόνο και ελέγξτε το κόστος
 • Ευκολία χρήσης
 • Ευέλικτη διαχείριση που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας
 • Αυτοματοποίηση διαδικασιών
 • Έχετε τον έλεγχο και μπορείτε να αναλύσετε τη χρήση της συσκευής
 • Χωράει σε οποιοδήποτε περιβάλλον γραφείου
Μάθετε περισσότερα

Αποτύπωση

Βελτιστοποιήστε την αυτόματη ροή εργασιών με προκαθορισμένες εργασίες.

Ενσωμάτωση στη ροή εργασιών

Οι πίνακες ελέγχου σαρωτών της Epson μπορούν να εξατομικευθούν με προκαθορισμένα προφίλ εργασίας, κάνοντας απλή την ενσωμάτωση εγγράφων στις διαδικασίες της εταιρείας για οποιονδήποτε εργαζόμενο.

Epson Document Capture Suite

Το λογισμικό και η τεχνολογία απεικόνισης της Epson εξοικονομεί χρόνο αφαιρώντας βήματα και επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στις διαδικασίες ροής εργασιών της επιχείρησής σας.

Με τις λειτουργίες push-scan, μπορείτε σε ένα βήμα να αποτυπώσετε και να ενσωματώσετε ηλεκτρονικά έγγραφα υψηλής ποιότητας στις διαδικασίες ροής εργασιών της επιχείρησής σας. Περίπλοκες εργασίες, όπως η οργάνωση εγγράφων ή η βελτίωση κειμένου, απλοποιούνται.

Μάθετε περισσότερα

Σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών inkjet

 1. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε σε σχέση με τους 10 κορυφαίους ανταγωνιστικούς έγχρωμους εκτυπωτές laser και πολυμηχανήματα σύμφωνα με το EMEA Hardcopy Tracker της IDC (στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά το 2ο εξάμηνο του 2013, εύρος ταχύτητας A4 = έγχρωμοι laser 1-10 σελ./λεπτό). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/inkjetsaving.
 2. Σε ανεξάρτητες δοκιμές, τα μοντέλα WorkForce Pro της Epson παράγουν έως 94% λιγότερα απορρίμματα από τα αντιγραφικά και τους εκτυπωτές laser. Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι τον Απρίλιο του 2015, σε σύγκριση με επιλεγμένα ανταγωνιστικά μηχανήματα, κατόπιν ανάθεσης της Epson. Τα μοντέλα που επιλέχθηκαν ήταν τα πλησιέστερα άμεσα ανταγωνιστικά μοντέλα από μια επιλογή μηχανημάτων που εντοπίστηκαν από την Epson βάσει δεδομένων από την IDC για τα πέντε κορυφαία μοντέλα σε πωλήσεις παγκοσμίως, στην κατηγορία 11-20 σελ./λεπτό A4 και στην κατηγορία τομέα 2 A3, χρησιμοποιώντας μόνο ένα μοντέλο από κάθε τύπο μηχανισμού και με την προσθήκη μιας συσκευής A3 από την HP. Για να εκτιμηθεί η σχετική ποσότητα των απορριμμάτων που παράγονται στη διάρκεια της λειτουργίας, το BLI υπολόγισε τα απορρίμματα όλων των αναλώσιμων, όπως φύσιγγες γραφίτη/μελανιών, μονάδες απεικόνισης, δοχεία περίσσειας ποσότητας γραφίτη και όλα τα απαιτούμενα στοιχεία του κιτ συντήρησης, φυλάσσοντας, ζυγίζοντας και φωτογραφίζοντας όλα τα στοιχεία. Όλες οι φύσιγγες γραφίτη/μελανιών χρησιμοποιήθηκαν μέχρι να εξαντληθούν ή μέχρι η ποιότητα της εικόνας να κριθεί ότι έχει πέσει κάτω από ένα αποδεκτό πρότυπο για εξωτερική χρήση. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/inkjetsaving.
 3. Σε ανεξάρτητες δοκιμές, τα μοντέλα WorkForce Pro της Epson χρησιμοποιούν έως 95% λιγότερη ενέργεια από τους εκτυπωτές και τα αντιγραφικά laser. Σε ανεξάρτητες δοκιμές, τα μοντέλα WorkForce Pro RIPS της Epson χρησιμοποιούν έως 95% λιγότερη ενέργεια από τους εκτυπωτές και τα αντιγραφικά laser. Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι τον Απρίλιο του 2015, σε σύγκριση με επιλεγμένα ανταγωνιστικά μηχανήματα, κατόπιν ανάθεσης της Epson. Τα μοντέλα επιλέγονται από την Epson βάσει των δεδομένων της IDC για τα πέντε κορυφαία μοντέλα σε πωλήσεις παγκοσμίως, στην κατηγορία 11-20 σελ./λεπτό A4 και στην κατηγορία τομέα 2 A3, χρησιμοποιώντας μόνο ένα μοντέλο από κάθε τύπο μηχανισμού και με την προσθήκη μιας συσκευής A3 από την HP. Στην έρευνα του BLI ελέγχθηκαν συσκευές σε προεπιλεγμένη λειτουργία σε λειτουργίες μονής και διπλής όψης, ακολουθώντας τις αποκλειστικές τυπικές δοκιμαστικές μεθόδους κατανάλωσης ενέργειας του BLI. Η κατανάλωση ενέργειας υπολογίζεται σε βατώρες (wH) για 5 λεπτά εκτύπωσης, σε σύγκριση με εκτυπωτές και αντιγραφικά laser. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/inkjetsaving.
 4. Σε ανεξάρτητες δοκιμές, τα μοντέλα WorkForce Pro της Epson είναι έως τρεισήμισι φορές πιο γρήγορα από τους εκτυπωτές laser και τα έγχρωμα αντιγραφικά στην έξοδο πρώτης σελίδας. Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι τον Απρίλιο του 2015, του FPOT (χρόνος εξόδου πρώτης σελίδας) μετά από ολονύκτια αδράνεια, σε σύγκριση με όλα τα ανταγωνιστικά μηχανήματα που είχαν ελεγχθεί τη στιγμή της δημοσίευσης. Το FPOT μετριέται μετά από ολονύκτια αδράνεια όπου η συσκευή παραμένει ανενεργή κατά τη διάρκεια της νύχτας και ο χρόνος, που μετριέται σε δευτερόλεπτα συμπεριλαμβάνει την προθέρμανση, επεξεργασία, απεικόνιση και εξαγωγή του αρχείου δοκιμής μίας σελίδας στο δίσκο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/inkjetsaving.
 5. Σε ανεξάρτητες δοκιμές, τα μοντέλα WorkForce Pro της Epson παράγουν έως 23% λιγότερο θόρυβο από τους εκτυπωτές και τα αντιγραφικά laser. Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι τον Απρίλιο του 2015, σε σύγκριση με επιλεγμένα ανταγωνιστικά μηχανήματα, κατόπιν ανάθεσης της Epson. Τα μοντέλα επιλέγονται από την Epson βάσει των δεδομένων της IDC για τα πέντε κορυφαία μοντέλα σε πωλήσεις παγκοσμίως, στην κατηγορία 11-20 σελ./λεπτό A4 και στην κατηγορία τομέα 2 A3, χρησιμοποιώντας μόνο ένα μοντέλο από κάθε τύπο μηχανισμού και με την προσθήκη μιας συσκευής A3 από την HP. Σύμφωνα με την τυπική μεθοδολογία του BLI, όλες οι συσκευές ελέγχθηκαν για εκπομπές θορύβου σε μια σειρά τυπικών δραστηριοτήτων γραφείου για διάστημα τριών λεπτών. Ένα τετρασέλιδο δοκιμαστικό έγγραφο ISO στάλθηκε για εκτύπωση σε λειτουργία μονής όψης και στη συνέχεια η συσκευή έμεινε σε κατάσταση αδράνειας για ένα λεπτό. Η ίδια εργασία στάλθηκε ως εργασία διπλής όψης και η συσκευή ξόδεψε ένα λεπτό παραπάνω σε κατάσταση αδράνειας, μετά από την οποία η δοκιμή επαναλήφθηκε για τη διάρκεια του διαστήματος τριών λεπτών. Οι εκπομπές θορύβου μετρήθηκαν χρησιμοποιώντας έναν καταγραφέα δεδομένων επιπέδου θορύβου Extech. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/inkjetsaving.
 6. Ανεξάρτητες δοκιμές δείχνουν ότι οι εκτυπώσεις από τη σειρά WorkForce Pro της Epson είναι έως 40 φορές πιο ανθεκτικές στο νερό από αυτές των ανταγωνιστικών εκτυπωτών inkjet. Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι τον Απρίλιο του 2015, σε σύγκριση με όλα τα ανταγωνιστικά μηχανήματα που είχαν ελεγχθεί τη στιγμή της δημοσίευσης. Η δοκιμή αυτή μετράει την ποσότητα χρωστικής ουσίας που μεταφέρεται από μια τυπωμένη σε μια μη τυπωμένη περιοχή όταν μια σταγόνα απεσταγμένου νερού περάσει πάνω από τις πέντε παράλληλες γραμμές. Υπολογίζεται ο μέσος όρος πέντε ενδείξεων πυκνότητας για δύο ξεχωριστές σταγόνες. Το δείγμα αφήνεται να στεγνώσει για μία ώρα πριν πραγματοποιηθεί η δοκιμή. Ένα δείγμα ελέγχεται σε προεπιλεγμένη ποιότητα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/inkjetsaving.
 7. Σε ανεξάρτητες δοκιμές, τα μοντέλα WorkForce Pro RIPS της Epson μειώνουν το χρόνο που αφιερώνεται σε παρεμβάσεις κατά έως και 98% σε σύγκριση με εκτυπωτές και αντιγραφικά laser. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/inkjetsaving. Βάσει δοκιμής από το BLI, για διάστημα δύο μηνών μέχρι τον Απρίλιο του 2015, σε σύγκριση με επιλεγμένα ανταγωνιστικά μηχανήματα, κατόπιν ανάθεσης της Epson. Τα μοντέλα που επιλέχθηκαν ήταν τα πλησιέστερα άμεσα ανταγωνιστικά μοντέλα από μια επιλογή μηχανημάτων που εντοπίστηκαν από την Epson βάσει δεδομένων από την IDC για τα πέντε κορυφαία μοντέλα σε πωλήσεις παγκοσμίως, στην κατηγορία 11-20 σελ./λεπτό A4 και στην κατηγορία τομέα 2 A3, χρησιμοποιώντας μόνο ένα μοντέλο από κάθε τύπο μηχανισμού και με την προσθήκη μιας συσκευής A3 από την HP. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/inkjetsaving.
 8. Αλλάζοντας τον εξοπλισμό τους με μοντέλα WorkForce Pro της Epson, οι επιχειρήσεις στη Δυτική Ευρώπη θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν έως 4,6 εκατομμύρια ευρώ το μήνα. Υπολογισμός με βάση τα δεδομένα της IDC για τον όγκο εκτυπώσεων και τον αριθμό εταιρειών στη Δυτική Ευρώπη, τα δεδομένα του BLI για το χρόνο που εξοικονομείται από τις παρεμβάσεις στα μοντέλα WorkForce Pro RIPS και το μέσο ωριαίο κόστος εργασίας από τη Eurostat.
  Σύμφωνα με την IDC («Western Europe Inkjet and Laser Installed Base, Page Volume, and Supplies 2014-2018 Forecast and Analysis» – οι εκθέσεις για εκτυπωτές και πολυμηχανήματα που χρησιμοποιήθηκαν), 35.947.777.104 σελίδες είναι ο συνολικός μηνιαίος όγκος εκτυπώσεων που παράγεται από εκτυπωτές εντός της κλίμακας ταχύτητας 21-44 σελ./λεπτό στη Δυτική Ευρώπη
  Ο αριθμός των εταιρειών 100-499 εργαζομένων σύμφωνα με την IDC υπολογίστηκε (χρησιμοποιώντας την έκθεση «Historical Peripherals Installed Base - France, Germany, UK - 2011») και εφαρμόστηκε στην παραπάνω έκθεση για την εκτίμηση του όγκου εκτυπώσεων για αυτόν τον τομέα
  Αυτό συνεπάγεται συνολικό μηνιαίο όγκο εκτυπώσεων 7.750.196.798 σελίδων στις εταιρείες 100-499 εργαζομένων, που χρησιμοποιούν τα μηχανήματα στόχου
  Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του BLI (δυνατότητα εξοικονόμησης έως 100 λεπτών χρόνου εργασίας ανά 80.000 εκτυπωμένες σελίδες), προκύπτει ότι θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν 9,64 εκατ. λεπτά/161 χιλ. ώρες το μήνα, αλλάζοντας τους εκτυπωτές laser με RIPS
  Χρησιμοποιώντας το μέσο ωριαίο κόστος εργασίας EU18 (μισθοί και ημερομίσθια συν μη μισθολογικό κόστος, κυρίως πληρωτέες ασφαλιστικές εισφορές) ύψους 28,50 € (σύμφωνα με τα δεδομένα της Eurostat), η πιθανή μηνιαία εξοικονόμηση στον κλάδο υπολογίζεται σε 4,6 εκατ. €. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/inkjetsaving