ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Η παγκόσμια συνεργασία της Epson με την ομάδα της Mercedes-AMG Petronas Motorsport Ομάδα της επισφραγίζει την ένωση των δύο επωνυμιών που υπηρετούν πιστά την ιδέα της αδιάλειπτης αναζήτησης της καινοτομίας, επιδιώκουν να διατηρούν ηγετική θέση στον κλάδο τους παγκοσμίως και δημιουργούν προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Play
EPSON and MERCEDES AMG PETRONAS

Ως κάτοχος παγκόσμιων πρωταθλημάτων, η ομάδα της Mercedes-AMG Petronas Motorsport είναι έτοιμη και αποφασισμένη να διαπρέψει στην αγωνιστική περίοδο της Formula 1™ το 2017. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι και το 2017 προβλέπεται να αναδειχθεί σε Πρωταθλήτρια, αλλά και ότι η Epson θα συνεχίσει να προσφέρει τις γνώσεις της σε θέματα εκτυπωτών inkjet, σαρωτών, βιντεοπροβολέων 3LCD και αναλωσίμων στα οποία περιλαμβάνονται τα έξυπνα γυαλιά και τα προϊόντα υγείας/αθλητισμού.
Η Mercedes-AMG Petronas Motorsport είναι μία από τις πλέον ανταγωνιστικές ομάδες της Formula 1™ με ζεύγος πιλότων τον εις τριπλούν Παγκόσμιο πρωταθλητή Lewis Hamilton και τον πολλαπλό νικητή το νέο μέλος της ομάδας Valtteri Bottas.

ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΑΞΗ

Η παγκόσμια συνεργασία επισφραγίζεται από την ένωση των δύο επωνυμιών, πρωταθλητών στον κλάδο τους, που υπηρετούν πιστά την ιδέα της αδιάλειπτης αναζήτησης της καινοτομίας, επιδιώκουν να διατηρούν ηγετική θέση στον κλάδο τους σε παγκόσμια κλίμακα και δημιουργούν προϊόντα που απευθύνονται στο συναίσθημα των επενδυτών παγκοσμίως. Ενώνει επίσης δύο οργανισμούς με πολλές συνεργασίες αλλά και δύο επωνυμίες που μοιράζονται το κοινό όραμα της ελαχιστοποίησης του περιβαλλοντικού τους αντίκτυπου.

Formula One racing car

Η Epson, παραδείγματος χάριν, έως το 2050 στοχεύει να επιτύχει μείωση των εκπομπών CO2 κατά 90% σε αντίθεση με το περιβαλλοντικό αντίκτυπο των τρεχουσών και μελλοντικών της δραστηριοτήτων, μέσω, έως ένα βαθμό, της μείωσης του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των κατασκευαστικών της διαδικασιών, αλλά και μειώνοντας τον αντίκτυπο από τα προϊόντα της κατά τη χρήση τους. Οι πολλές καινοτομίες που εισήγαγε η Mercedes-AMG Petronas Motorsport οδήγησαν στη δημιουργία του υβριδικού αγωνιστικού αυτοκινήτου F1 W05, το οποίο εξοικονομεί καύσιμα κατά 30% σε σχέση με τον προκάτοχό του και έχει προσφέρει χειροπιαστά οφέλη για το S 500 Plug-In Hybrid και άλλα αυτοκίνητα πόλης της Mercedes-Benz.
Ο κόσμος της τεχνολογίας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, το ίδιο και η παγκόσμια συνεργασία της Epson με τη Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

Οδηγός ομάδας Mercedes-AMG Petronas Motorsport
Ομάδα της και τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT ΟΜΆΔΑ ΤΗς

Ημερολόγιο για την αγωνιστική περίοδο 2017

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις σημαντικές ημερομηνίες, τις ώρες και τους χώρους διεξαγωγής των αγώνων της Formula 1™ το 201.

Η Mercedes-AMG Petronas Motorsport εκ των έσω

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Mercedes-AMG Petronas Motorsport Ομάδα της; Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την ομάδα, την ιστορία της και τα μελλοντικά της σχέδια. Ανακαλύψτε τα διάφορα μέσα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επικοινωνία με την ομάδα.

Έτοιμοι, πάμε!

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1™ και ενημερωθείτε για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν, τις πίστες και τις σημαντικές ημερομηνίες με μια ματιά. Αγοράστε εισιτήρια και πληροφορηθείτε για τα τελευταία νέα και τα αποτελέσματα με κλικ σε ένα κουμπί.

    Αυτή η τοποθεσία web δεν είναι επίσημη και δεν σχετίζεται με κανένα τρόπο με τον όμιλο εταιρειών της Formula 1. Οι ονομασίες F1, FORMULA ONE, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX και οι σχετικές ονομασίες αποτελούν εμπορικά σήματα της Formula One Licensing B.V.