Χρήσιμοι πόροι

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη σειρά πόρων, συμπεριλαμβανομένων άρθρων, γραφικών πληροφοριών και φυλλαδίων με πληροφορίες για τα προϊόντα Epson, καθώς και λύσεις και τάσεις της αγοράς.

Φιλτράρισμα πόρων

  Προσεχείς εκδηλώσεις

  • Η Epson στηρίζει το TEDx UniversityofPiraeus

   Η Epson στηρίζει το TEDx UniversityofPiraeus
   28.05.2017 - 28.05.2017
   Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Αθήνα

   Η Epson συνεχίζει ενεργά την υποστήριξη του θεσμού του TEDx υπό τη διοργάνωση του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ο επιτυχημένος θεσμός επιστρέφει με θέμα «Zero to infinity» (Από το μηδέν στο άπειρο) με δυναμικές ομιλίες, που πραγματεύονται τη σχέση της Εκπαίδευσης και της Τεχνολογίας, στη σύγχρονη εποχή.

   Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το TEDx UniversityofPireaus εδώ

  • Sign Istanbul 2017

   Sign Istanbul 2017
   04.10.2017 - 08.10.2017
   Tüyap, Κωνσταντινούπολη

   Η έκθεση SIGN στην Κωνσταντινούπολη παρουσιάζει μια πλήρη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και εφαρμογών για τον τομέα της σήμανσης, καθώς και τεχνολογίες ψηφιακές εκτύπωσης, εκτύπωση υφάσματος, εξοπλισμό διαφημιστικών εφαρμογών, τεχνολογίες εκτύπωσης εντύπων και μικρού μεγέθους εγγράφων, υλικά μεταφοράς, τεχνολογίες προβολής LED, προθήκες προϊόντων και προωθητικά υλικά. Επιπλέον, θα συνεχίσει να φιλοξενεί το 3D Printshow της Κωνσταντινούπολης, μια ειδική ενότητα που προκάλεσε το ενδιαφέρον στην περσινή έκθεση.

   Visit: http://www.signistanbul.com/

  • GITEX 2017

   GITEX 2017
   08.10.2017 - 12.10.2017
   Dubai World Trade Centre, Dubai, United Arab Emirates

   Η εβδομάδα τεχνολογίας GITEX είναι η πιο αναγνωρισμένη και αναμενόμενη ετήσια έκθεση πληροφοριών και επικοινωνιών (ICT) στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, και τη Νότια Ασία. Η GITEX συνεχίζει να εντοπίζει τις πιο δημοφιλείς νέες τάσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο, στον τομέα της τεχνολογίας και να τις αναδεικνύει σε νέες ενότητες ή προγράμματα της έκθεσης. Κάθε χρόνο, οι μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες και οι τοπικοί μεγάλοι παίκτες παρουσιάζουν καινοτόμες τεχνολογίες, προϊόντα και υπηρεσίες στη GITEX, καθιστόντας την έκθεση εξαιρετικά δημοφιλή για λάτρεις της τεχνολογίας και επαγγελματίες της τεχνολογίας.

   H Epson θα βρίσκεται στη GITEX  www.gitex.com

  • droidcon london 2017

   droidcon london 2017
   26.10.2017 - 27.10.2017
   Business Design Centre, London

   Η droidcon επιστρέφει στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 2017 και θα φιλοξενηθεί για μια ακόμη φορά στο Business Design Centre. Θέλετε να συναντήσετε την διεθνή Android κοινότητα, να ακούσετε ειδικούς ομιλητές, να μάθετε τα πάντα για τις πιο πρόσφατες καινοτομίες και τεχνολογίες στον χώρο του Android; Ελάτε λοιπόν στη droidcon, τη μεγαλύτερη έκθεση Android στην Ευρώπη!

   droidcon

  • InPrint 2017

   InPrint 2017
   14.11.2017 - 16.11.2017
   Munich Trade Fair Centre, Germany

   Η InPrint είναι η έκθεση για την βιομηχανική τεχνολογία εκτύπωσης. Αυτή η εκδήλωση είναι η μοναδική έκθεση αποκλειστικά σχεδιασμένη για αυτόν τον αναδυόμενο και εξαιρετικά υποσχόμενο κλάδο της βιομηχανίας εκτύπωσης - μια κομβική αγορά για τις πιο πρόσφατες λειτουργικές και διακοσμητικές εκτυπώσεις τέχνης σε βιομηχανική παραγωγή, συμπεριλαμβανομένων τεχνολογιών ψηφιακών, inkjet, 3D και sreecn εκτύπωσης.

   Visit: InPrint 2017

  ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;