ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ (ISV)

ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ TM-INTELLIGENT

Η Epson, με ηγετική θέση παγκοσμίως στην εκτύπωση σημείων πώλησης, φέρνει επανάσταση στην αγορά με τους θερμικούς εκτυπωτές αποδείξεων TM-intelligent, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για λύσεις σημείων πώλησης βάσει tablet για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του λιανεμπορίου και της εστίασης.

Οι συσκευές αυτές βοηθούν στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, εξοικονομούν χώρο και μειώνουν το κόστος χάρη στην εκτύπωση χωρίς την ανάγκη ύπαρξης προγραμμάτων οδήγησης. Για να επωφεληθούν από τις διαδικασίες μέσω web και τις λειτουργίες τις οποίες προσφέρουν οι συσκευές TM-intelligent, οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου χρειάζονται τις κατάλληλες εφαρμογές. Αυτός είναι ο λόγος που η Epson έχει αναπτύξει την κοινότητα ανεξάρτητων προμηθευτών λογισμικού (ISV).

Epson
Αξιόπιστη επωνυμία
Mobility
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ
Flexibility
ΕΥΕΛΙΞΙΑ
Retail
ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ
Bridge to the future
ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΑΣ;

Για να συμμετάσχετε στην κοινότητα, πρέπει να εγκριθεί η αίτησή σας από την Epson. Καταχωρήστε τα στοιχεία σας για να υποβάλετε αίτηση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΑΣ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ISV ΤΗΣ EPSON;

Μάθετε πώς θα ωφεληθείτε από την εγγραφή στην κοινότητα ISV της Epson.

ΟΦΕΛΗ

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ

Γνωρίζουμε καλά πως τα καταστήματα των εμπορικών σημείων πλήττονται από δύο διαφορετικά προβλήματα: πρόκειται για τις μειωμένες δαπάνες των καταναλωτών και την αύξηση της κατανάλωσης στα online καταστήματα. Για να βρουν λύση σε αυτά τα προβλήματα, οι έμποροι πλέον αναζητούν νέους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να προσελκύσουν περισσότερους αγοραστές και, το σημαντικότερο, να τους κάνουν να ξοδέψουν περισσότερα.

Σύμφωνα με μια σχετική έρευνα, το 75% των καταστημάτων αναζητούν τρόπους δημιουργίας σημείων πώλησης στο cloud κατά την προσεχή πενταετία, προκειμένου να μπορούν να προσελκύουν περισσότερους αγοραστές¹. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, εκτός των άλλων, αυτή η λύση μπορεί να βελτιώσει την ευελιξία των συστημάτων.

Η χρήση νέων τεχνολογιών στα περιβάλλοντα λιανικών πωλήσεων δίνει στους ISV την ευκαιρία να βοηθήσουν ώστε να βελτιωθεί η εμπειρία των πελατών στο κατάστημα. Οι υπάλληλοι μπορούν πλέον να επηρεάζουν την αγοραστική συμπεριφορά των πελατών καθώς κινούνται μέσα στο κατάστημα. Μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές, να παρέχουν εξειδικευμένες πληροφορίες με φορητές συσκευές και να εκτυπώνουν αποδείξεις εξ αποστάσεως για μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τους πελάτες και περισσότερες ευκαιρίες cross-selling – καθώς και μικρότερο χρόνο αναμονής στην ουρά. Τα συστήματα σημείων πώλησης με βάση το web είναι επίσης σημαντικά πιο φτηνά σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους και μπορούν να αναβαθμίζονται ταχύτερα. Όλα αυτά είναι σημαντικοί παράγοντες που σας βοηθούν να προηγείστε του ανταγωνισμού.

  • Mobility Φορητότητα - Η χρήση υπολογιστών tablet και άλλων φορητών συσκευών μπορεί να επεκτείνει τις υπηρεσίες που παρέχετε στους πελάτες πέρα από το ταμείο, εξασφαλίζοντας πολύ καλύτερη εμπειρία πελατών.
  • Designed for the cloud Ευελιξία - Εκτύπωση αποδείξεων απευθείας από έξυπνες συσκευές με τους έξυπνους εκτυπωτές χωρίς προγράμματα οδήγησης που σας προσφέρουμε.
  • Energy Efficient Ενεργειακή αποδοτικότητα - Χάρη στην απουσία ανάγκης για τερματικά σημείων πώλησης, μπορείτε να μειώσετε το υλικό και το ενεργειακό κόστος.
  • Cost-effective Οικονομία - Η σχεδίαση «όλα σε ένα» μειώνει το κόστος της αγοράς υλικού και της συντήρησής του.

ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ TM-INTELLIGENT ΤΗΣ EPSON

Η Epson, αναγνωρισμένος ηγέτης παγκοσμίως στις εκτυπώσεις για σημεία πώλησης, φέρνει επανάσταση στην αγορά με μια ευρεία γκάμα εφαρμογών που μπορούν να ωφεληθούν από τα προϊόντα TM-intelligent. Είτε πρόκειται για εφαρμογές σημείων πώλησης που βασίζονται στο web, είτε για εφαρμογές βάσει επιτραπέζιων υπολογιστών, οι συσκευές αυτές βοηθούν στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, εξοικονομούν χώρο και μειώνουν το κόστος χάρη στην εκτύπωση χωρίς την ανάγκη ύπαρξης προγραμμάτων οδήγησης. Κάντε κλικ για να δείτε ολόκληρη την οικογένεια των προϊόντων Intelligent.

ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

VIEW EPSON’S RANGE OF TM-INTELLIGENT DEVICES

ΣΥΝΕΔΡΙΟ EPSON DEVELOPER: Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Στο πρώτο συνέδριο Epson Developer, που έλαβε χώρα στην Αμβέρσα στις 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου, παρευρέθηκαν περισσότεροι από 140 ανεξάρτητοι προμηθευτές λογισμικού και μεταπωλητές προστιθέμενης αξίας. Σκοπός του συνεδρίου ήταν η κυκλοφορία και μετάδοση ιδεών, καθώς και η προαγωγή ηγετικής καθοδήγησης σχετικά με τις τελευταίες καινοτομίες στα προϊόντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Epson Developer Conference: evolving the retail sector

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κοινότητα ISV, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της Epson.

Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο
Παρακαλώ επιλέξτε

Ενδιαφέρομαι για τα παρακάτω προϊόντα
(επιλέξτε όσα ισχύουν για εσάς)::