Η εκτύπωση ετικετών Epson απαντά στις εξειδικευμένες απαιτήσεις της Ziko

Η εκτύπωση ετικετών Epson απαντά στις εξειδικευμένες απαιτήσεις της Ziko

Οι ιδιαίτερες ανάγκες της Ziko A.E. για εκτύπωση εξειδικευμένων, ποιοτικών ετικετών καλύπτονται από τις επαγγελματικές λύσεις εκτύπωσης της σειράς ColorWorks της Epson

Ευέλικτες, κατ’ απαίτηση έγχρωμες ετικέτες, με μια ευρεία γκάμα μεγεθών, για την κάλυψη των customized αναγκών επιχειρήσεων που δεν διαπραγματεύονται την ποιότητα

Η εταιρεία Ziko A.E. ιδρύθηκε το 1987, με αποκλειστικό αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία λιπασμάτων και ιχνοστοιχείων. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής λιπασμάτων παγκοσμίως, αποκλειστικό μέλημά της είναι η διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας, ενώ διακρίνεται για τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει και την ευελιξία στον τρόπο παραγωγής, που της επιτρέπει να δημιουργεί customized, εξειδικευμένα λιπάσματα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Στο πλαίσιο της επιδίωξης διαρκούς εξέλιξης και αναζητώντας νέες λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αναγνώρισε την ανάγκη βελτίωσης των εκτυπωτικών διαδικασιών των ετικετών της. Οι ανάγκες ήταν μεγάλες και προϋπόθεση αποτελούσε η ευελιξία εκτύπωσης του μηχανήματος που θα επιλέγονταν, δεδομένης της ανάγκης δημιουργίας διαφορετικών ετικετών κατ’ απαίτηση για να καλύψουν το customization των προϊόντων, οι οποίες παράλληλα θα είναι εξαιρετικά ανθεκτικές σε χημικά.

Εξοικονόμηση χρημάτων και χώρου: αποφυγή προ-εκτυπωμένου αποθέματος ετικετών.

Έπειτα από διεξοδική μελέτη των αναγκών εκτύπωσης της εταιρείας Ziko A.E., η διαδικασία ξεκίνησε με την τοποθέτηση του προϊόντος της σειράς ColorWorks, CW-C6500, για την κάλυψη των αναγκών εκτύπωσης ανθεκτικών ετικετών κατ’ απαίτηση. 

Ο CW-C6500 αποτελεί ναυαρχίδα της σειράς ColorWorks της Epson, καθώς παρέχει υψηλή ποιότητα, υψηλή ανάλυση, εκτύπωση τεσσάρων χρωμάτων στον βασικό εξοπλισμό, ενώ σε συνδυασμό με τη λειτουργία χρωματικής αντιστοίχισης,  προσφέρει εντυπωσιακές έγχρωμες ετικέτες κατ' απαίτηση.

Ιδιαίτερα ο πρωτοποριακός κινητός αισθητήρας του, επιτρέπει την εκτύπωση σε οποιοδήποτε σχήμα, χωρίς να απαιτείται δεύτερη κοπή, εξοικονομώντας χρόνο από τους χρήστες και αυξάνοντας την παραγωγικότητα κάθε επιχείρησης.  Έτσι ικανοποιήθηκαν πλήρως οι μεγάλου όγκου εκτυπωτικές ανάγκες της εταιρείας, που στόχο είχε τη δημιουργία ανθεκτικών ετικετών κατ’ απαίτηση στο χώρο της, χωρίς τη σπατάλη επιπλέον χρόνου του προσωπικού της.

Επιπλέον, η δυνατότητα δημιουργίας μοναδικών, μεμονωμένων και εξειδικευμένων ετικετών, ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας, προσέφερε εξοικονόμηση χρημάτων, αφού εξαλείφθηκε η σπατάλη ετικετών εξαιτίας των αλλαγών στο σχέδιο την τελευταία στιγμή, ενώ παράλληλα σημειώθηκε εξοικονόμηση χώρου, αφού δεν χρειάστηκε προ-τυπωμένο απόθεμα ετικετών.

Συνολικά, ο CW-C6500 εξυπηρετεί τις εκτυπωτικές ανάγκες της εταιρείας, που αγγίζουν ετησίως τις 15.000 ετικέτες.