ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ VITEX ΜΕ ΛΥΣΕΙΣ EPSON

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ EPSON ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΤΙΚΕΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ VITEX ΜΕ ΛΥΣΕΙΣ EPSON

Η εταιρία VITEX επέλεξε την τεχνολογία Epson για εξοικονόμηση κόστους και υψηλή απόδοση χρωμάτων για την εκτυπώση των ετικετών στα προϊόντα της

Οι ειδικοί στο χρώμα

Η εταιρία VITEX σήμερα αποτελεί την πιο καταξιωμένη χρωματοβιομηχανία στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή και την ταχύτερα αναπτυσσόμενη στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Οι ισχυροί δεσμοί που έχει καταφέρει να χτίσει με το δίκτυο πελατών του το brand VITEX βασίζονται στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, την πελατοκεντρική προσέγγιση, την εφαρμογή έντιμων και υπεύθυνων πρακτικών και το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρίας.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει επενδύσει στη δημιουργία μιας υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής χρωμάτων στην Ελλάδα, η οποία την καθιστά δυνατή και ευέλικτη στις προκλήσεις ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Παράλληλα, σε μια προσπάθεια να καταστήσει διεθνώς γνωστό το ελληνικό εμπορικό της σήμα και σε άλλες αγορές, χάραξε στρατηγική επέκτασης και σε άλλες χώρες.

Η VITEX αντιλαμβάνεται την εφαρμογή της ενοποιημένης Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τη σωστή σήμανση των προϊόντων όχι μόνο ως υποχρεωτική συμμόρφωση στους ελεγκτικούς μηχανισμούς και τις απαιτήσεις των κρατικών φορέων, αλλά ταυτόχρονα και ως ευκαιρία αφενός ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους καταναλωτές για τα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και αφετέρου ως έμπρακτη απόδειξη του σεβασμού και της φιλικότητας των προϊόντων αυτών προς το περιβάλλον και τον τελικό χρήστη.

Η ετικέτα στη συσκευασία αποτελεί μέσο επικοινωνίας με τον καταναλωτή και ταυτότητα για τα χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος: τον τρόπο εφαρμογής του, την επικινδυνότητα ως προς τις φυσικοχημικές ιδιότητες, τους κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία, την επιρροή του προϊόντος στο περιβάλλον και απόδειξη της συμμόρφωσης με τις ισχύουσες νομοθεσίες του κλάδου. Πολύ εύκολα ο καταναλωτής με μια απλή ανάγνωση της ετικέτας μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το προϊόν το οποίο προτίθεται να χρησιμοποιήσει.

Το πλαίσιο αυτό, αλλά και η εξέλιξη και αναδιοργάνωση της εταιρίας με στόχο την ευελιξία και την εξοικονόμηση κόστους, καθόρισε την απόφασή της να ενσωματώσει στις εσωτερικές της εργασίες την εκτύπωση των ετικετών που προορίζονται για τοποθέτηση πάνω στα προϊόντα της.

Εξοικονόμηση κόστους και αυτονομία

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τα συγκεκριμένα ζητούμενα της VITEX, η εταιρεία Γεωργιάδης, εγκεκριμένος συνεργάτης της Epson, προχώρησε στην εγκατάσταση του εκτυπωτή ColorWorks C3500. Με 30 χρόνια εμπορικής παρουσίας στην Ελλάδα και επενδύοντας στο διαρκή εκσυγχρονισμό και εξέλιξη, η εταιρία Γεωργιάδης σήμερα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικά προϊόντα πληροφορικής για επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της, την έχουν καταστήσει έναν χρήσιμο συνεργάτη που ξέρει να ακούει τις ανάγκες κάθε πελάτη και να τις καλύπτει, προτείνοντας πάντα τις κατάλληλες λύσεις.

Ο ColorWorks C3500 είναι ένας γρήγορος, υψηλής ποιότητας εκτυπωτής έγχρωμων ετικετών, που έχει σχεδιαστεί για να εκτυπώνει ευρεία ποικιλία ετικετών, προσφέροντας  χαμηλό κόστος, ανά ετικέτα. Με ταχύτητες εκτύπωσης υψηλής ποιότητας έως 103 χιλ./δευτ. και ξεχωριστές φύσιγγες μελάνης pigment, παρέχει στην εταιρία VITEX τη δυνατότητα εξοικονόμησης κόστους, καθώς της επιτρέπει να διαχειρίζεται εσωτερικά την παραγωγή ετικετών, χωρίς την ανάθεση σε τρίτους και να εκτυπώνει ετικέτες ανάλογα με τις ανάγκες της ανά περίπτωση.

Προσφέρει, επίσης, μεγάλη ευελιξία, καθώς δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής και εκτύπωσης διαφόρων ειδών ετικετών, και ταυτοτήτων για προϊόντα, όλα από την ίδια συσκευή. Αυτό τον καθιστά την ιδανική επιλογή για την εταιρία VITEX και την ανάγκη της για εκτύπωση ετικετών ταυτότητας στα προϊόντα της, που περιλαμβάνουν γραμμοκώδικες και πληροφορίες προϊόντος, καθώς και χρωματικά δείγματα. Προσφέρει, επίσης, συμμόρφωση με τις διεθνείς οδηγίες επισήμανσης με βάση το GHS, καθώς επιτρέπει στην εταιρία να εκτυπώνει ετικέτες ανάλογα με τις ανάγκες και χωρίς τη χρήση προ-εκτυπωμένων προτύπων.

Υψηλή ποιότητα, εύκολα και απλά

Δεδομένης της εξειδίκευσης της στο χρώμα και τη δέσμευσή της για σωστή απόδοση των διαφορετικών αποχρώσεων του, η VITEX δε θα μπορούσε παρά να επιλέξει έναν εκτυπωτή που να ευθυγραμμίζεται με τη συγκεκριμένη φιλοσοφία και να μπορεί να ανταποκριθεί στα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει.

Χάρη στις ξεχωριστές φύσιγγες μελάνης pigment που διαθέτει ο ColorWorks C3500, η εταιρία μπορεί να δημιουργεί ετικέτες υψηλής λεπτομέρειας που στεγνώνουν γρήγορα και είναι ανθεκτικές στην επίδραση του νερού, τις μουτζούρες και το ξεθώριασμα. Οι ετικέτες έχουν εξαιρετική εμφάνιση αλλά και λόγω της ποιότητας της μελάνης pigment έχουμε ως αποτέλεσμα ανθεκτικές εκτυπώσεις που διαρκούν, καθιστώντας τον εκτυπωτή ColorWorks C3500 έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την εταιρία, που καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες της για εκτυπώσεις υψηλής απόδοσης.

Αξιοσημείωτη είναι η ευελιξία που ο συγκεκριμένος εκτυπωτής παρέχει στην εταιρία, καθώς  προσφέρεται για εκτύπωση σε ευρεία γκάμα υλικών, όπου συμπεριλαμβάνονται ματ και γυαλιστερό χαρτί με επικάλυψη, αλλά και συνθετικές ετικέτες PP. Αυτό σημαίνει ελευθερία στην επιλογή του τύπου των ετικετών από την εταιρεία. Παράλληλα, η οθόνη LCD εμφανίζει τα επίπεδα μελάνης και τις πληροφορίες κατάστασης του εκτυπωτή, ενώ χάρη στη λειτουργία από τη μπροστινή πλευρά και την εύκολη ρύθμιση του λογισμικού, ο εκτυπωτής μπορεί να λειτουργήσει απλά, χωρίς την απαίτηση εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.epson.gr