Η METRΟ ΑΕΒΕ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Η METRΟ ΑΕΒΕ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

Η αλυσίδα χονδρικής πώλησης METRO Cash and Carry επιλέγει τους εκτυπωτές αποδείξεων Epson TM-T20II για τις υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και τις οικονομικές τους λειτουργίες.

Η METRO ΑΕΒΕ είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, που λειτουργεί με βασικό γνώμονα την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται μέσα από δύο κατηγορίες καταστημάτων, των My market, για πωλήσεις λιανικής, και των METRO Cash & Carry για πωλήσεις χονδρικής.

Έως το τέλος του 2015, το δίκτυο καταστημάτων My market απαριθμούσε πάνω από 66 καταστήματα στην Αττική, ενώ τα METRO Cash & Carry έφταναν τα 46 σημεία πώλησης. Το Φεβρουάριο του 2016, η εταιρία απέκτησε την αλυσίδα Βερόπουλος επεκτείνοντας το δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα, φτάνοντας τα 220 καταστήματα και τα 9.800 άτομα σε ανθρώπινο δυναμικό. Η φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται κυρίως στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τον πελάτη και στην κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της.

Τα καταστήματα METRO Cash & Carry και My market εμπιστεύονται από το 2005 για τα ταμειακά τους συστήματα, εκτυπωτές αποδείξεων λιανικής Epson και συγκεκριμένα τον Epson TM-T88III. Αξιοπιστία, αντοχή, ταχύτητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των εκτυπωτών, καθώς επίσης και η προηγμένη τεχνολογία τους τους καθιστά πρωτοπόρους στην αγορά της εντατικής λιανικής συστημάτων P.O.S.

Στα καταστήματα εκτυπώνονται στις αποδείξεις barcode QR για κουπόνια ή για την εξυπηρέτηση ταυτοποίησης ηλεκτρονικών κουπονιών, καθώς επίσης και την αυτόματη αποθήκευση και αρχειοθέτηση των στοιχείων της απόδειξης.

Μέσα στο 2015 η METRO πραγματοποίησε αγορά 300 μηχανημάτων Epson TM-T20II και χάρη στην υψηλή απόδοση και αξιοπιστία των συγκεκριμένων POS, προχώρησε το 2016 σε αγορά ακόμα 800 μηχανημάτων, για να καλύψει τις ανάγκες των επεκτεινόμενων καταστημάτων της, αλλά κυρίως να αξιοποιήσει τα χαρακτηριστικά των εκτυπωτών αποδείξεων της Epson και να προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα και αξιοπιστία στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

Άμεση εξυπηρέτηση με ταχύτητα, οικονομία, αξιοπιστία

Τα προϊόντα ΤΜ-Τ20ΙΙ της Epson καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των καταστημάτων METRO για ταχύτητα, αξιοπιστία και οικονομία σε περιβάλλον εντατικής λιανικής. Οι δύο συγκεντρωτικές υλοποιήσεις / εγκαταστάσεις έγιναν στα 47 καταστήματα ΜΕΤΡΟ Cash & Carry και στα 149 καταστήματα πρώην Βερόπουλου, με στόχο την απρόσκοπτη και χωρίς downtime ή προβλήματα λειτουργία των ταμείων.Η ευκολία στη χρήση και η υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης εξοικονομεί χρόνο αποσυμφορίζοντας τα ταμεία, ενώ η λειτουργία αυτόματης μείωσης στα περιθώρια της κάθε απόδειξης ελαχιστοποιεί το κόστος του χαρτιού και βοηθά στον έλεγχο της ποσότητας που χρησιμοποιείται. Το κόστος του χαρτιού ελαχιστοποιείται από την εκτύπωση του λογοτύπου στην αρχή της σελίδας της επόμενης απόδειξης πριν την κοπή, ώστε να μειωθεί ακόμη περισσότερο το επάνω περιθώριο κατά 20χιλ.

Αυτή η σειρά εκτυπωτών κερδίζει επίσης σε αξιοπιστία λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής που φτάνει τις 15 εκατομμύρια γραμμές, αλλά και σε ευελιξία, παρέχοντας διαφορετικούς τρόπους διασύνδεσης σε δύο διαθέσιμα μοντέλα. Η επιλογή αφορά τη διασύνδεση USB + σειριακή ή USB + Ethernet, έχοντας ανά πάσα στιγμή την επιλογή για μεταστροφή από τη μία στην άλλη.

Η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών που ωθεί στη μείωση της ουράς στα ταμεία, σε συνδυασμό με το χαμηλό λειτουργικό κόστος και την ανταγωνιστική τιμή των Epson ΤΜ-Τ20ΙΙ, εξοικονομούν χρήματα και τοποθετούν αυτούς τους εκτυπωτές αποδείξεων στην πρώτη θέση στη λίστα επιλογής για τα απαιτητικά περιβάλλοντα εξυπηρέτησης λιανικής, όπως αυτό των super market My market.

Τα προϊόντα της Epson αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για όλα τα σημεία πώλησης

Οι εκτυπωτές ΤΜ-Τ20ΙΙ της Epson επιλέχθηκαν από την METRO AEBE για δύο συνεχείς συγκεντρωτικές υλοποιήσεις εντατικής λιανικής, καθώς προσφέρονται ως το κατάλληλο μέσο για την ομαλή λειτουργία και ροή των ταμείων, την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και την αποτελεσματικότητα του προσωπικού.

Η ολοκλήρωση του έργου έγινε με την πολύτιμη βοήθεια της εταιρίας ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΕΠΕ, η οποία από το 1987 βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής αγοράς ως προς τη διάθεση μηχανολογικού εξοπλισμού, τα ταμειακά συστήματα και τις εφαρμογές λιανικής πώλησης. Η Epson με την ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΕΠΕ συνεργάζονται πολύ στενά εδώ και σχεδόν 2 δεκαετίες, με την ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΕΠΕ να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της μηχανοργάνωσης και του αυτοματισμού γραφείων και καταστημάτων.

Η εγγυημένη ποιότητα των εκτυπωτών της Epson καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της, δίνοντας λύσεις σχετικά με την απρόσκοπτη λειτουργία των ταμείων ώστε η ΜΕΤΡΟ να μπορεί να επικεντρωθεί στο αντικείμενό της και στην παροχή θετικής αγοραστικής εμπειρίας για τους καταναλωτές και επιτυχημένων εμπορικών αποτελεσμάτων.