hf Chocolates

H HF CHOCOLATES ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΕΤΙΚΕΤΩΝ EPSON COLORWORKS

hf Chocolates

Ο εισαγωγέας, πωλητής χονδρικής και επανασυσκευασίας σοκολάτας και ειδών ζαχαροπλαστικής, hf Chocolates επενδύει στον έγχρωμο εκτυπωτή ετικετών Epson ColorWroks C7500 για την εξυπηρέτηση της εσωτερικής, κατ’απαίτηση εκτύπωσης ετικετών.

Προφίλ εταιρείας

Με βάση στο Milton Keynes, με εργατικό δυναμικό περίπου 25 ατόμων, η hf Chocolates εισάγει σοκολάτα και είδη ζαχαροπλαστικής σε μεγάλες ποσότητες από διανομείς στο Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Ισπανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόσφατα, έχει προσθέσει στην γκάμα της έναν αριθμό Βρετανών διανομέων. Η εταιρεία παρέχει τα προϊόντα ως έχουν ή επανασυσκευασμένα στη λιανική – κυρίως στον ανεξάρτητο ή εξειδικευμένο τομέα – και σε εμπόρους χονδρικής. Προσφέρει επίσης το δικό της σχεδιασμό ετικετών σε πελάτες που απαιτούν μικρές ποσότητες προϊόντων με τα δικά τους λογότυπα.

Η hf Chocolates παράγει έγχρωμες ετικέτες σε μια μεγάλη γκάμα σχημάτων και μεγεθών. Πριν από τον ColorWorks C7500, η εταιρεία χρησιμοποιούσε έναν εκτυπωτή βινυλίου και κόφτη που ήταν επαρκής για την ποιότητα και την ποικιλία των ετικετών αλλά εξαιρετικά αργός και μη πρακτικός για οτιδήποτε εκτός από μικρές εργασίες, οπότε για τις μεγαλύτερες ποσότητες έπρεπε να αγοράζει τις ετικέτες από εξωτερικούς προμηθευτές. Η Ambrose Boyd, Commercial Manager, hf Chocolates, δήλωσε: «Για εμάς το να έχουμε τη δυνατότητα να εκτυπώνουμε κατά παραγγελία ετικέτες ανάλογα με τη ζήτηση μας βοήθησε να κερδίσουμε ευελιξία και τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε γρήγορα καθώς η αγορά προεκτυπωμένων ετικετών ήταν εξαιρετικά δύσκαμπτη και καθόλου οικονομικά αποτελεσματική, παρά μόνο για μεγάλες παραγγελίες. Είχαμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι χρειαζόμασταν – ένα γρήγορο εκτυπωτή που μπορούσε να εκτυπώσει με σταθερά υψηλή ποιότητα και χαμηλό κόστος, όχι μόνο από άποψη αγοράς αλλά και σε σχέση με τα κόστη εκτύπωσης και συντήρησης.» Άλλες βασικές παράμετροι για την hf Chocolates ήταν η αγορά ενός εκτυπωτή που θα επέτρεπε τη σωστή συμμόρφωση γραφικών κυκλικών ετικετών σωστά καθ’όλη τη διάρκεια της εργασίας εκτύπωσης και υψηλής απόδοσης φύσιγγες μελανιών που θα μείωναν το χρόνο παραγωγής και τα απορρίμματα.

Ο ColorWorks C7500 προμηθεύθηκε σε συνεργασία με τον συνεργάτη της Epson KTEC. «Έχουμε δουλέψει μαζί με την KTEC για αρκετά χρόνια τώρα και γνωρίζουν καλά την επιχείρησή μας» δηλώνει η Ambrose. «Είχαμε το demo και είδαμε ότι το προϋπάρχον λογισμικό ήταν συμβατό με τον ColorWorks C7500, ήταν προφανές ότι αυτή ήταν η λύση για εμάς. Είδαμε και άλλα μηχανήματα αλλά κανένα δεν έφτανε αυτές τις αποδόσεις σε ταχύτητα. Ο κύριος μας στόχος ήταν η εκτύπωση σε κυκλικές ετικέτες καθώς είχαμε αρκετά προβλήματα με αυτό στο παρελθόν. Αυτός ο εκτυπωτής πέρασε το τεστ!»

Η λύση

Ο συμπαγής εκτυπωτής έγχρωμων ετικετών ColorWorks C7500 αναπτύχθηκε για να βοηθήσει τους κατασκευαστές να επιτύχουν μια ευρεία ποικιλία απαιτήσεων εκτύπωσης έγχρωμων, κατ’απαίτηση ετικετών, εσωτερικά. Χρησιμοποιεί την μόνιμη κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore Micro TFP της Epson, ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε εμπορικές επιχειρήσεις και τη τη βιομηχανία των εκτυπώσεων ετικετών και διαρκεί για όλη τον κύκλο ζωής του προϊόντος, Αυτή η εξελιγμένη κεφαλή εκτύπωσης εξασφαλίζει εξαιρετική αξιοπιστία, μαζί με τη δυνατότητα εκτύπωσης 600x1200dpi ποιοτικών ετικετών σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών, συμπεριλαμβανομένων ματ, γυαλιστερών και συνθετικών μέσων, σε ένα εύρος φορμάτ και μεγεθών έως και τεσσάρων ιντσών, με ταχύτητα έως 300mm/sec. Τα υψηλής ποιότητας και ακριβείας αποτελέσματα επιτυγχάνονται με τη χρήση της τεχνολογίας σταγονιδίων μελανιού Variable Sized Droplet Technology (VSDT) με την οποία παράγονται σταγονίδια μελάνης σε ένα εύρος ελεγχόμενων μεγεθών ακριβείας. Η τεχνολογία ακροφυσίων Nozzle Verification technology και η αναπλήρωση κουκίδας βοηθά στην πρόληψη λάθος εκτυπώσεων και στα νεκρά pixel για να εξασφαλίσει συνεπείς εκτυπώσεις ίδιας ποιότητας.

Χρησιμοποιώντας το μελάνι DURABrite Ultra σε φύσιγγες μελανιών υψηλής χωρητικότητας των 300 ml, ο ColorWorks C7500 παράγει ετικέτες που στεγνώνουν γρήγορα και με ανθεκτικότητα στους λεκέδες, το νερό και το ξεθώριασμα. Ο εκτυπωτής είναι εύκολος στη χρήση, εισάγεται απλά στα περισσότερα λειτουργικά συστήματα και διαθέτει έναν αυτόματο κόφτη καθώς και ένα προαιρετικό rewinder για εκτυπώσεις roll-to-roll.

Game Changer

Ο ColorWorks C7500 έχει εγκατασταθεί από ένα άτομο σε μια μόνο μέρα, με πολύ μικρή διατάραξη της καθημερινής παραγωγής της εταιρείας. Η Ambrose λέει ότι ο εκτυπωτής αλλάζει εντελώς το παιχνίδι για την επιχείρηση: «Ο προηγούμενος εκτυπωτής μας τύπωνε περίπου 98 ετικέτες σε 45 λεπτά. Με τον ColorWorks C7500 τυπώνουμε πάνω από 200 ετικέτες σε λίγα λεπτά! Είναι πλέον πολύ εύκολο για εμάς να παράγουμε μικρές εργασίες εξατομικευμένων ετικετών και χάρις στην ταχύτητά του, όλες οι ετικέτες μπορούν να τυπωθούν όταν και όπως χρειάζονται, ώστε να μην κρατάμε μεγάλες ποσότητες σε στοκ. Η εκτύπωση κατ’απαίτηση έχει επίσης εξαλείψει το κόστος λάθους συσκευασίας , όπως η χρήση λάθος προπαρασκευασμένων ετικετών. Η συνολική εργασιακή ροή είναι περισσότερο ομαλή και αποδοτική οικονομικά.»

Μια από τις μεγαλύτερες εργασίες από άποψη όγκου και ετικετών που η hf Chocolates παράγει σε εκτυπωτές είναι για τις συσκευασίες των Candy Cables, με έναν μέσο όρο όγκου εκτυπώσεων περίπου 10.000 για στρογγυλές ετικέτες 70x70mm ανά μήνα. Οι ετικέτες εφαρμόζονται χειροκίνητα χρησιμοποιώντας ένα προτυπωμένο φορμά για τσάντες διαφορετικών μεγεθών.

Μελλοντική επέκταση

Στο μέλλον, η hf Chocolates επιθυμεί την επέκταση της γκάμας των ετικετών της οι οποίες θα παράγονται χρησιμοποιώντας τον ColorWorks C7500. Η Ambrose δήλωσε: «Προς το παρόν εξετάζουμε τις εργασίες που μπορούν να μεταφερθούν στο νέο εκτυπωτή. Είναι απόλυτα λογικό να περνάμε όσο το δυνατόν περισσότερες ετικέτες από το νέο εκτυπωτή, όχι μόνο από άποψη ταχύτητας, αλλά και από την άποψη της μείωσης του κόστους παραγωγής και προσωπικού.»