ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ Χ.ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ Χ.ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το Φωτογραφείο Χρόνης Χρονόπουλος προσφέρει βελτιωμένη ποιότητα υπηρεσιών με εκτυπωτές Epson

Το Φωτογραφείο Χρόνης Χρονόπουλος ιδρύθηκε το 2003 στην Καλαμάτα. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του, οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα για ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών φωτογράφισης και ψηφιακής εκτύπωσης, ανάλογα με τις ανάγκες τους, είτε πρόκειται για απλές εκτυπώσεις φωτογραφιών, είτε για εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους με plotter, έως και τη δημιουργία εξατομικευμένων άλμπουμ, σε ποικιλία υλικών.

Πίσω από κάθε υπηρεσία που παρέχεται από το Φωτογραφείο Χρόνης Χρονόπουλος, εντός ή εκτός καταστήματος, από την καλλιτεχνική φωτογράφιση και εκτύπωση φωτογραφιών σε μεγάλο καμβά, μέχρι και τον σχεδιασμό καινοτόμων υπηρεσιών, κρύβεται μία ολόκληρη ομάδα επαγγελματιών, με άρτια και εξειδικευμένη τεχνική κατάρτιση και σύγχρονο εξοπλισμό, οι οποίοι συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους και όλοι μαζί, δημιουργούν έργα καταγραφής.

Το 2016, το Φωτογραφείο Χρόνης Χρονόπουλος, στο πλαίσιο της αναβάθμισης του εξοπλισμού εκτύπωσης φωτογραφιών και τις διεύρυνσης των προσφερόμενων υπηρεσιών, επέλεξε να επενδύσει στις λύσεις εκτύπωσης που προσφέρει η Epson, με στόχο την υψηλή ποιότητα και ευελιξία.

Αναπαραγωγή φωτογραφιών και έργων τέχνης σε υψηλή ποιότητα

Συγκεκριμένα, με την καθοδήγηση της εταιρείας Fisheye (εξειδικευμένο Authorized Reseller της Epson) εγκαταστάθηκε ένας εκτυπωτής μεγάλου format, SureColor SC-P6000 και ένας επαγγελματικός εκτυπωτής φωτογραφιών, SureLab SL-D3000. Η ποιότητα των εκτυπώσεων της Epson, σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα των προϊόντων της και την υποστήριξη που προσφέρεται από συνεργάτες, όπως η Fisheye, είναι παράγοντες που ανέδειξαν την Epson ως την πιο κατάλληλη επιλογή.

Ο SureColor SC-P6000 κρίθηκε ιδανικός, καθώς επιτρέπει στο Φωτογραφείο Χρονόπουλος την αναπαραγωγή επαγγελματικών φωτογραφιών και έργων τέχνης, με υψηλή πιστότητα και ποιότητα. Παράλληλα, ο SureLab SL-D3000 διευκολύνει την καθημερινότητα υπαλλήλων και πελατών προσφέροντας τύπωση φωτογραφιών σε γρήγορη ταχύτητα, ποικιλία μέσων και υψηλή ποιότητα.

Εκτός από εξαιρετικά αποτελέσματα, ο SC-P6000 εξασφαλίζει μια καταπληκτική σχέση τιμής/ απόδοσης, χάρις στις φύσιγγες μελανιών μεγάλης χωρητικότητας, 350 ή 700 ml, που προσφέρουν μεγαλύτερους κύκλους εκτύπωσης μέχρι την αντικατάστασή τους, γεγονός που οδηγεί σε μεγαλύτερη οικονομία και απρόσκοπτη εκτύπωση. Το σετ μελανιών οκτώ χρωμάτων, σε συνδυασμό με την κεφαλή εκτύπωσης Epson TFP Precision Core, εξασφαλίζει επιπρόσθετα, στο Φωτογραφείο την απαραίτητη πιστότητα αναπαραγωγής έργων τέχνης και φωτογραφιών, χάρις στη δυνατότητα αναπαραγωγής μιας μεγάλης γκάμας πιστοποιημένων χρωμάτων από την Pantone. Επιπλέον, εκτός από φωτεινά και ζωντανά χρώματα, η προηγμένη ασπρόμαυρη λειτουργία, βοηθάει στην παραγωγή εντυπωσιακού μαύρου χρώματος, υψηλής πυκνότητας, με βαθιές και πλούσιες αποχρώσεις, για έργα και φωτογραφίες που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το πρωτότυπο.

Ο εκτυπωτής προσφέρει ακόμη πολλές λειτουργίες που διασφαλίζουν την αντοχή και την ποιότητα των εκτυπώσεων, παράλληλα με χρηστικές διευκολύνσεις για ομαλή λειτουργία του μηχανήματος. Διαθέτει ευκρινή πίνακα ελέγχου LCD και φόρτωση μέσων χωρίς άτρακτο, προαιρετικό σκληρό δίσκο 320 Gb, αλλά και το βοηθητικό πρόγραμμα Epson Colour Calibration για εγγυημένη σταθερότητα αναπαραγωγής χρωμάτων, σε βάθος χρόνου. Επιπρόσθετα, σε συνδυασμό με το φωτογραφικό χαρτί Premium Glossy της Epson, οι πελάτες του Φωτογραφείου Χρονόπουλος ξενοιάζουν καθώς οι εκτυπώσεις διαρκούν έως και 60 χρόνια. Έτσι οικογενειακές φωτογραφίες και έργα τέχνης διατηρούν την άψογη ποιότητά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα από την εκτύπωσή τους.

Φωτογραφικές εκτυπώσεις επαγγελματικού επιπέδου με drylab

Ο SureLab SL-D3000 είναι ένας εκτυπωτής drylab, ειδικά σχεδιασμένος για φωτογραφικές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, μήκους έως και ένα μέτρο, με τεχνολογία inkjet. Διαθέτει κεφαλή εκτύπωσης Micro Piezo και τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας για καθαρά, ζωντανά αποτελέσματα.

Αποτελεί την ιδανική λύση για την εκτύπωση φωτογραφιών, καρτών, αντιγράφων έργων τέχνης και άλλων προϊόντων υψηλής ποιότητας εκτύπωσης, σε υψηλή ταχύτητα και με μικρό κόστος. Διαθέτει ευελιξία εκτύπωσης σε μεγάλο φάσμα εύρους, έως και ενός μέτρου και σε διευρυμένη γκάμα υλικών όπως γυαλιστερά, ιλουστρασιόν και χάρτινες ματ επιφάνειες, δίνοντας στο Φωτογραφείο Χρονόπουλος τη δυνατότητα να ικανοποιεί ένα μεγάλο εύρος αναγκών και προτιμήσεων των πελατών του με συνέπεια στην παραγωγή.

Επιπλέον ο Sl-D3000 προσφέρει εξαιρετική παραγωγικότητα με ρολά 100 μέτρων και έως και 650 εκτυπώσεις ανά ώρα και δυνατότητα φόρτωσης δύο ρολών για το DR μοντέλο, ώστε να εξασφαλίζει στο Φωτογραφείο, άψογα αποτελέσματα, σε λίγες μόνο ώρες. Ακόμη, χάρις στο Backprint η εκτέλεση εργασιών όπως επανεκτυπώσεις και εκτυπώσεις χωρίς επιτήρηση, γίνονται παιχνίδι. Μπορεί ο εκτυπωτής να είναι εξαιρετικά ισχυρός, καταλαμβάνει όμως εξαιρετικά μικρό χώρο, για εύκολη τοποθέτηση παντού.

Ο εκτυπωτής έχει διάρκεια ζωής έως και 2,7 εκ. εκτυπώσεις, με ιδιαίτερα περιορισμένες ανάγκες συντήρησης, προσφέροντας τη σιγουριά και την εγγύηση της ποιότητας Epson. Ταυτόχρονα, ο SL-D3000 μεγιστοποιεί την εξοικονόμηση για το Φωτογραφείο Χρονόπουλος, καθώς τα μελανοδοχεία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και εξαλείφουν το κόστος απόρριψης των χημικών υγρών, ενώ δεν απαιτείται θέρμανση χημικών και δεν χρειάζεται παροχή νερού ή φίλτρο αέρα, καθιστώντας τη μονάδα περισσότερο ενεργειακά αποδοτική.