Η ELECTRONET ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ EPSON

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ

Η ELECTRONET ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ EPSON

Η Electronet επιλέγει εκτυπωτές Ink Tank System της Epson για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου με εγγυημένα υψηλή απόδοση, ενώ «ξενοιάζει» από μελάνια και διαδικασίες συντήρησης.

Η Electronet είναι μια μεγάλη και οικονομικά υγιής ελληνική επιχείρηση στο χώρο της λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Ιδρύθηκε το 1996 από μια ομάδα δυναμικών και επιτυχημένων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνταν ήδη στο χώρο λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών και οι οποίοι αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργήσουν ένα νέο εμπορικό σήμα. Βαθμιαία, η Electronet, αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε ανώνυμη εταιρεία και σε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην ελληνική αγορά.

Σήμερα, η Electronet έχει ένα επιτυχημένο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα, το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται. Στόχος της Εlectronet είναι να καλύπτει κάθε ανάγκη για ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, μικροσυσκευές και προϊόντα νέας τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες επώνυμες συσκευές της αγοράς στις πιο συμφέρουσες τιμές. Η προσωπική εξυπηρέτηση και το φιλικό περιβάλλον έχουν δημιουργήσει μια μοναδική σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της εταιρείας, η οποία παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Το  2014, η Electronet, προκειμένου να καλύψει ένα μέρος των εκτυπωτικών της αναγκών στο κατάστημα της Νέας Σμύρνης, επέλεξε να επενδύσει στην σιγουριά και αξιοπιστία που προσφέρουν οι εκτυπωτές της Epson, με στόχο την οικονομία, την ταχύτητα και την υψηλή ποιότητα.

Μειωμένο κόστος ιδιοκτησίας και οικονομικές εκτυπώσεις μεγάλου όγκου

Συγκεκριμένα, εγκαταστάθηκαν στο κατάστημα της Electronet τρεις εκτυπωτές Ink Tank System, δύο έγχρωμοι L355 και ένας μονόχρωμος M105. Ο μονόχρωμος εκτυπωτής A4 ITS με Wi-Fi είναι ιδανικός για γρήγορη, ασύρματη, ασπρόμαυρη εκτύπωση εγγράφων. Παράλληλα, οι ασύρματοι εκτυπωτές «όλα σε ένα» L355 είναι ιδανικοί για μικρά γραφεία καθώς προσφέρουν πολυλειτουργική εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή και Wi-Fi, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα.

Ο μονόχρωμος M105 χρησιμοποιείται από την Electronet για την εκτύπωση παραστατικών, αποδείξεων, τιμολογίων κλπ, ενώ οι δύο L355 έχουν τοποθετηθεί στους δύο ορόφους του καταστήματος για την εξυπηρέτηση των εκτυπωτικών αναγκών των πωλητών, όπως φωτοτυπίες και σαρώσεις εγγράφων.

Η σειρά εκτυπωτών inkjet εξαιρετικά υψηλής απόδοσης Ink Tank System της Epson συνδυάζει προσιτή τιμή, άνεση, ποιότητα και αξιοπιστία σε ένα απίστευτο πακέτο. Το μειωμένο κόστος εκτυπώσεων και γενικότερα το μειωμένο λειτουργικό κόστος της επιχείρησης επιτυγχάνονται λόγω της χαμηλότερης κατανάλωσης ισχύος έως 95% και του χαμηλότερου κόστους ανά σελίδα έως 90%, σε σχέση με τους εκτυπωτές του ανταγωνισμού, που είναι παράγοντες εξαιρετικά σημαντικοί για μια επιχείρηση με συχνές ανάγκες εκτυπώσεων, όπως η Electronet. Επιπλέον, όπως όλοι οι τετράχρωμοι εκτυπωτές της σειράς L, οι L355 Ink Tank System διατίθενται με ποσότητα μελανιών που επαρκεί για την εκτύπωση έως 12.000 ασπρόμαυρων και 6.500 έγχρωμων σελίδων έκαστος, αριθμός που αντιστοιχεί σε 63 φύσιγγες μελανιών, ενώ οι συγκεκριμένοι εκτυπωτές διατίθενται με δύο επιπλέον φιαλίδια μαύρου χρώματος ο καθένας. Ο μονόχρωμος Μ105 διατίθεται με 2 φιαλίδια μαύρου χρώματος 140 ml το καθένα, που μεταφράζεται σε έως και 22.000 σελίδες απρόσκοπτης εκτύπωσης παραστατικών για την Electronet.

Εγγυημένες εκτυπώσεις με την ποιότητα και σιγουριά της Epson

Οι εκτυπωτές της Epson επιλέχθηκαν έναντι του ανταγωνισμού, μετά από ενδελεχή έρευνα και δοκιμές, καθώς προσφέρουν στην Electronet τη δυνατότητα άμεσης, γρήγορης, αποτελεσματικής και οικονομικής εξυπηρέτησης των πελατών, αλλά και του προσωπικού της, πάντα με τα εγγυημένα αποτελέσματα της ποιότητας Epson. Ο τετράχρωμος «όλα-σε-ένα» L355 διαθέτει εγγύηση ενός έτους ή 30.000 σελίδων, ενώ ο M105 διαθέτει εγγύηση 1 έτους ή 50.000 σελίδων.

Οι εκτυπωτές με ενσωματωμένα δοχεία μελάνης (Ink Tank System) της Epson μείωσαν δραματικά για την Electronet τα κόστη που σχετίζονται με τα αναλώσιμα μελανιών και τις επισκευές για προβλήματα κεφαλών εκτύπωσης. Το ειδικά κατασκευασμένο δοχείο μελανιών είναι πλήρως ενσωματωμένο στον εκτυπωτή και τα αυθεντικά μελάνια της Epson είναι βελτιστοποιημένα για χρήση με την κορυφαία τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης Micro Piezo της Epson, με την οποία εξασφαλίζεται απαράμιλλη ποιότητα, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία.

Οι εκτυπωτές της Epson παρέχουν στην Electronet μια εύχρηστη λύση για αξιόπιστη καθημερινή εκτύπωση με απλή εγκατάσταση και ρύθμιση και εύκολη αναπλήρωση με φιαλίδια μελανιών μεγάλης ποσότητας, 70 ml και 140 ml. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι L355 έχουν χρησιμοποιηθεί για να τυπώσουν, μέχρι στιγμής 23.096 σελίδες ο καθένας, ενώ ο μονόχρωμος Μ105 έχει τυπώσει 23.230 σελίδες, χωρίς προβλήματα και με απρόσκοπτη λειτουργία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της Electronet.