ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ & EPSON: ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ & EPSON: ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η αλυσίδα αρτοποιείων Κρητικός Φούρνος εμπιστεύεται την Epson και δημιουργεί την καλύτερη, γρηγορότερη και πιο οικονομική εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών

Η εταιρεία Κρητικός Φούρνος ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1967, όταν ο Στέλιος Νικολιδάκης εγκαινιάζει το πρώτο ιδιόκτητο κατάστημα στην Ένωση Πεζών. Με πλούσια οικογενειακή παράδοση και ιστορία στη δημιουργία ψωμιού, η εταιρεία συναντά μεγάλη επιτυχία και το 1991 περνάει στα χέρια των παιδιών της οικογένειας, τα οποία καταφέρνουν να επεκτείνουν την επιχείρηση, που σήμερα αριθμεί ένα σύνολο 10 καταστημάτων στο Νομό Ηρακλείου Κρήτης. Εν μέσω της σύγχρονης εποχής, ο Κρητικός Φούρνος επιλέγει να μένει πιστός στην διαδικασία παρασκευής και τα υλικά που χρησιμοποιεί, επιδιώκοντας να μεταβιβάσει από γενιά σε γενιά τους παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής που συνάδουν άμεσα με τη φιλοσοφία, την κουλτούρα και την ιστορία της χώρας.

Το 2015, η εταιρεία Κρητικός Φούρνος αποφάσισε, μένοντας πιστή στις παραδόσεις, να εκσυγχρονίσει και να βελτιστοποιήσει την εξυπηρέτηση πελατών, αναβαθμίζοντας τη διαδικασία λιανικής πώλησης, τιμολόγησης και εκτυπώσεων. Η Epson επιλέχθηκε έναντι του ανταγωνισμού, μετά από ενδελεχή έρευνα και δοκιμές, καθώς διαθέτει προϊόντα που προσφέρουν την υψηλή ποιότητα εκτύπωσης που συνάδει με τη γενικότερη παρουσία της.

Εκσυγχρονισμός και ευκολία με προηγμένες λύσεις Epson

Συγκεκριμένα, εγκαταστάθηκαν από την ΝΕΤ Α.Ε. (εξειδικευμένο Authorized Reseller της Epson) 19 ταμεία POS, σε συνδυασμό με το προϊόν SingularLogic ARTius, για την κεντρική διαχείριση των ταμείων λιανικής πώλησης σε όλα τα καταστήματα, παράλληλα με 11 inkjet εκτυπωτές Workforce Pro WF-5190DW για την εκτύπωση τιμολογίων. Επιπλέον, 12 Inkjet WorkForce Pro WF-5620DWF εκτυπωτές τοποθετήθηκαν στα γραφεία των Υπευθύνων όλων των καταστημάτων, αλλά και στην Παραγωγική Μονάδα της εταιρείας, στα Πεζά Ηρακλείου.

Οι εκτυπωτικές λύσεις της Epson επιλέχθηκαν έναντι του ανταγωνισμού, καθώς προσφέρουν ευχρηστία και ευκολία εκμάθησης στη χρήση, παράγοντες εξαιρετικά σημαντικούς για μια επιχείρηση, όπως οι Κρητικοί Φούρνοι, όπου σε κάθε αναβάθμιση υλικολογισμικού πρέπει να εκπαιδευτεί εκ νέου το σύνολο των εργαζομένων. Οι σχεδιασμένοι για επιχειρήσεις εκτυπωτές Workforce Pro WF-5190DW και WF-5620DWF διαθέτουν λειτουργίες Epson Connect και Wi-Fi Direct και λειτουργίες «Σάρωσης σε» και υποστήριξη βιβλίου διευθύνσεων LDAP, αντίστοιχα, επιτρέποντας την εύκολη ενσωμάτωσή τους σε ήδη υπάρχοντα επιχειρηματικά περιβάλλοντα, ενώ η έγχρωμη οθόνη αφής δίνει εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες του.

Πλέον, όλα τα καταστήματα εκδίδουν τιμολόγια με τη χρήση των έγχρωμων inkjet εκτυπωτών της σειράς WorkForce Pro της Epson, σε απλό Α5 χαρτί για οικονομία και ευχρηστία, ενώ έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάζουν εξατομικευμένα παραστατικά, με διαφορετικά μηνύματα για κάθε κατάστημα, για την επικοινωνία προσφορών κλπ. Επιπλέον, η Epson μέσω της τριετούς εγγύησης παρέχει την καλύτερη υποστήριξη της αγοράς, παράγοντας εξαιρετικά σημαντικός για μια επένδυση μεγάλου μεγέθους που αφορά τον εξοπλισμό του συνόλου των καταστημάτων της επιχείρησης.

Αυξημένη παραγωγικότητα και οικονομία με την Epson

Οι εκτυπωτές Workforce Pro WF-5190DW σε συνδυασμό με το SingularLogic ARTius High Street Retail Software αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση κεντρικής διαχείρισης ταμείων, που υποστηρίζει πολύπλοκες διεργασίες με εξαιρετική ποιότητα και οικονομία. Προσφέρουν ταχύτητες εκτύπωσης που φτάνουν τις 34 σελίδες/λεπτό στις ασπρόμαυρες εκτυπώσεις και τις 30 σελίδες/λεπτό στις έγχρωμες, διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα χαρτιού που εξοικονομεί χρόνο από τη διαδικασία αναπλήρωσης, υποστηρίζουν ποικίλες, διαφορετικές λειτουργίες όπως: έκδοση αποδείξεων λιανικής με παρακολούθηση πωλητών, πολλαπλούς τιμοκαταλόγους και χρήστες, σε συνδυασμό με εκπτωτική πολιτική, υπόλοιπο πελάτη, καθώς και βασικό κύκλωμα loyalty -ποντοδοσίας- για ανταμοιβή πιστών πελατών. Όλα αυτά πραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα, αλλά κυρίως αξιόπιστα και αποτελεσματικά. Επιπλέον, τα δύο μοντέλα, Workforce Pro WF-5620DWF και WF-5190DW υπερέχουν έναντι των λύσεων τεχνολογίας laser του ανταγωνισμού, καθώς προσφέρουν έως 50% χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και έως 80% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Ταυτόχρονα, η τεχνολογία PrecisionCore εξασφαλίζει την ποιότητα εκτύπωσης για την οποία φημίζεται η Epson, στις άκρως απαιτητικές συνθήκες και ταχύτητες που απαιτούνται στις εμπορικές εκτυπώσεις, με μελάνια DURABrite Ultra που στεγνώνουν γρήγορα. Έτσι οι υπάλληλοι εξοικονομούν χρόνο και οι πελάτες φεύγουν χαρούμενοι, λόγω του μειωμένου χρόνου αναμονής στην ουρά. Για τον Κρητικό Φούρνο, οι Workforce Pro WF-5620DWF και WF-5190DW προσφέρουν την καλύτερη σχέση απόδοσης τιμής, χάρη στην οικονομία σε μελάνια, χαρτί και χρόνο χειριστή κατά τη χρήση, με επιπλέον χωρητικότητα μελανιών για περισσότερη οικονομία και δυνατότητα εκτύπωσης και ανάγνωσης πρωτοτύπων, αυτόματα και με διπλή όψη.