Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΙΚΕΛ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΙΚΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ EPSON TM-T70II

Η ΑΛΥΣΙΔΑ MIKEL ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ 400+ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ EPSON

Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΙΚΕΛ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΙΚΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ EPSON TM-T70II

Η πλατφόρμα διαχείρισης OrExSys και η ποιότητα των θερμικών εκτυπωτών TM-T70II της Epson, διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Με 100+ καταστήματα στην Ελλάδα, η Mikel αποτελεί την πλέον αναπτυσσόμενη αλυσίδα καφέ στη χώρα

Η πορεία της Mikel coffee company ξεκίνησε το 2008 με αφετηρία την πόλη της Λάρισας όπου άνοιξε το πρώτο καφέ Mikel το 2008. Η ανάπτυξη της αλυσίδας άρχισε από τη Βόρεια Ελλάδα και σύντομα επεκτάθηκε και σε άλλες πόλεις. Σήμερα, επτά χρόνια μετά, η Mikel διαθέτει ένα δίκτυο 100 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και αναπτύσσεται διαρκώς με σταθερό στόχο τη δημιουργία καλαίσθητων και φιλόξενων χώρων για την απόλαυση εξαιρετικής ποιότητας καφέ σε προσιτή τιμή.

Από τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος, κάθε καφές Mikel ήταν και παραμένει μια μορφή τέχνης που αντανακλά την τεχνογνωσία της ομάδας, τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και τη δημιουργικότητα και το κέφι όλων των συνεργατών.

Αξιοπιστία στην παραγγελιοληψία με την εγγύηση της Epson

Η επιλογή του συστήματος παραγγελιοληψίας αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιτυχίας για τα καταστήματα Mikel. Τα βασικά κριτήρια επιλογής που τέθηκαν ήταν το εύκολο περιβάλλον διαχείρισης, σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητά του, και η αξιοπιστία του Hardware, ιδιαίτερα των εκτυπωτών κουζίνας και ταμείου. Μετά από ενδελεχή έρευνα, επιλέχθηκε η εταιρεία Twinsoft για την υλοποίηση του συστήματος παραγγελιοληψίας, προσφέροντας το λογισμικό OrExSys και θερμικούς εκτυπωτές Epson TM-T70II. Ο συνδυασμός του αξιόπιστου λογισμικού και hardware, δίνει καθημερινά τη δυνατότητα στα καταστήματα και τους υπαλλήλους της Mikel να απασχολούνται με την ικανοποίηση του πελάτη και όχι με τον έλεγχο της παραγγελιοληψίας ή τη σωστή ή μη λειτουργία του εκτυπωτή αποδείξεων ή κουζίνας.

Με τους εκτυπωτές Epson TM-T70II, τα καταστήματα Mikel έχουν επιτύχει: α) ταχύτατη εκτύπωση 250mm/sec απόδειξης/παραγγελίας, β) πλήρως αξιόπιστη λειτουργία στα δύσκολα περιβάλλοντα όπως η κουζίνα, με πτώσεις υγρών και άλλων, όπου λόγω της εμπρόσθιας φόρτωσης του χαρτιού και της καμπυλότητας της συσκευής δεν επηρεάζεται ο εσωτερικός μηχανισμός, γ) μηδενικό σχεδόν χρόνο εκτός λειτουργίας και ελαχιστοποίηση της ανάγκης γρήγορης αντικατάστασης του εκτυπωτή, λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής της κεφαλής εκτύπωσης 120χλμ, του αυτόματου μηχανισμού κοπής που καλύπτει όγκους ως 1,7 εκ συναλλαγές και εν γένει της ποιότητας των μηχανικών μερών του εκτυπωτή.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία Twinsoft, που έχει υπό την ευθύνη της την εγκατάσταση των συστημάτων ασύρματης παραγγελιοληψίας και την υποστήριξη τούς σε 100+ διαφορετικά σημεία στην Ελλάδα, με τους εκτυπωτές Epson TM-T70II Ethernet & USB εξασφαλίζει τον άρτιο έλεγχο του εκτυπωτή απομακρυσμένα μέσω του λογισμικού OrExSys και είναι ήσυχη, γνωρίζοντας ότι ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες ο πολύ σημαντικός εκτυπωτής στο ταμείο ή την κουζίνα θα λειτουργεί. Με αυτόν τον τρόπο, το συνολικό κόστος και άγχος υποστήριξης της Mikel στα υψηλά επίπεδα που απαιτεί τόσο η Mikel όσο και η Twinsoft μειώνεται.

Άρτια εξυπηρέτηση των πελατών με την υποστήριξη των αξιόπιστων τεχνικών εργαλείων Epson

Σύμφωνα με μαρτυρίες πελατών, η ποιότητα του καφέ, η ποικιλία των ροφημάτων καθώς και τα φρέσκα βουτήματα που προσφέρονται στα καταστήματα Mikel είναι μερικοί μόνο από τους λόγους επιτυχίας της αλυσίδας. Οι υπόλοιποι εστιάζονται στην ποιότητα των υπηρεσιών, όπως η φιλική εξυπηρέτηση των πελατών και η ταχεία παράδοση των προιόντων delivery.

Σε αυτόν τον τομέα, η συνεργασία της Mikel με την Twinsoft και την Epson έχει αναδείξει τη σημασία της ευελιξίας και λειτουργικότητας του λογισμικού OrExSys και της αξιοπιστίας των εκτυπωτών κουζίνας και ταμείου TM-T70II. Ο υπάλληλος απασχολείται μόνο στην εξυπηρέτηση του πελάτη και η κουζίνα στην προετοιμασία του καφέ/εδεσμάτων, όχι στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων. Λογισμικό και εκτυπωτές δουλεύουν απρόσκοπτα.