Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ PUBLIC ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ EPSON

ΤΑ PUBLIC ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ EPSON ITS L1300

Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ PUBLIC ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ EPSON

Μείωση των εξόδων και πολυεπίπεδη εξυπηρέτηση των εκτυπωτικών αναγκών με τους εκτυπωτές Ink Tank System L1300 της Epson

Με 46 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, τα Public αποτελούν μια από τις δημοφιλέστερες αλυσίδες πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας και τεχνολογίας

Τα Public είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας που κατάφερε να αλλάξει τις καταναλωτικές συνήθειες όλων. Θεωρείται No 1 προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας, πολιτισμού κι επικοινωνίας που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών–καταναλωτών κάθε ηλικίας, αφού μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες σε ένα πολυκατάστημα έμπνευση και ενημέρωση σε τομείς όπως: μουσική και ταινίες, κινητά και ψηφιακά, ήχος και εικόνα, βιβλία και comics, gadgets και παιχνίδια, computers και gaming.Ο συνδυασμός του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και της εμπειρίας ψυχαγωγίας που προσφέρει στον επισκέπτη, με την παροχή της πληρέστερης γκάμας προϊόντων τεχνολογίας, πολιτισμού κι επικοινωνίας έχει αναδείξει τα Public σε «Love Brand» για το ελληνικό κοινό. Στα Public, ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 500.000 προϊόντα, να δοκιμάσει περισσότερες από 100 συσκευές τεχνολογίας, να ξεφυλλίσει το βιβλίο που τον ενδιαφέρει στα αναγνωστήρια, να παίξει στις διαδραστικές ζώνες gaming, να παρακολουθήσει δωρεάν εκδηλώσεις και να προμηθευτεί το εισιτήριό του για τα σημαντικότερα θεάματα της πόλης.

Οικονομικές, γρήγορες και αξιόπιστες εκτυπώσεις με την εγγύηση της Epson

Το 2015 η αλυσίδα Public επέλεξε να επενδύσει σε έναν νέο μηχανισμό για τις εκτυπωτικές ανάγκες των καταστημάτων της προκειμένου να εξυπηρετήσει επαρκώς τις μεμονωμένες αλλά και συνολικές εκτυπώσεις κατ’ απαίτηση, σε POP υλικά.Συνολικά εγκαταστάθηκαν 47 εκτυπωτές Epson L1300 τεχνολογίας Ink Tank System σε συνδυασμό με 100 τεμάχια από το υψηλής ποιότητας χαρτί Epson Photo Quality inkjet paper (C13S041068), 50 σετ έγχρωμα μελάνια (3 χρώματα) και 100 μαύρα μελάνια.Οι 47 Epson L1300 που θα τοποθετηθούν σε όλα τα καταστήματα, αλλά και στο τμήμα marketing των κεντρικών γραφείων των Public, επιλέχθηκαν μετά από ενδελεχή έρευνα, έναντι του ανταγωνισμού και μετά από δοκιμές εκτύπωσης ποικίλων POP υλικών που χρησιμοποιούνται από την αλυσίδα. Οι υπεύθυνοι της προμήθειας αναγνώρισαν αμέσως την εξαιρετική ποιότητα εκτυπώσεων που προσφέρουν οι εκτυπωτές L1300, χάρις στην πρωτοποριακή τεχνολογία ενσωματωμένων δοχείων μελανιών, Ink Tank System της Epson, σε σχέση με αντίστοιχα ανταγωνιστικά μοντέλα inkjet αλλά και με εκτυπωτές τεχνολογίας laser.

Με τους εκτυπωτές Epson ITS L1300 μηδενίζεται η ανάγκη ανάθεσης εκτυπώσεων σε εξωτερικούς συνεργάτες

Με στόχο να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για τις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιούνται, τα Public υλοποιούν περισσότερες από 1.000 δωρεάν εκδηλώσεις και σεμινάρια εκπαιδευτικού χαρακτήρα τόσο στην Αθήνα, όσο και στην περιφέρεια. Μεταξύ άλλων, κάθε μήνα διοργανώνονται παρουσιάσεις βιβλίων, με προσκεκλημένους σημαντικούς Έλληνες και ξένους συγγραφείς, διακεκριμένους επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, δημοσιογράφους και κριτικούς. Παράλληλα, φιλοξενούν μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων τεχνολογίας όπως αποκλειστικές παρουσιάσεις προϊόντων, συζητήσεις και σεμινάρια αναφορικά με τη χρήση της τεχνολογίας, τη φωτογραφία, τη νεανική επιχειρηματικότητα, τη χρήση των social media κ.α.Με τους εκτυπωτές Epson ITS L1300 όλα τα καταστήματα της αλυσίδας αποκτούν την δυνατότητα εσωτερικής εκτύπωσης που τους δίνει την επιλογή να δημιουργήσουν και να προωθήσουν κάθε φορά υλικό για τις εκδηλώσεις αυτές ή για την προώθηση διάφορων ενεργειών και προσφορών, σε συνδυασμό με τις κεντρικές προσφορές. Έγχρωμα έγγραφα, φυλλάδια και προωθητικά υλικά εκτυπώνονται πλέον σε κάθε κατάστημα Public, κατ’ απαίτηση και σε εξαιρετική ποιότητα, χάρις στην αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα των κεφαλών εκτύπωσης των Epson ITS εκτυπωτών. Με την επιλογή της τεχνολογίας και την τεχνογνωσίας της Epson, το σύνολο των καταστημάτων της αλυσίδας Public εξαλείφει την ανάγκη ανάθεσης των εκτυπώσεων σε εξωτερικούς συνεργάτες, ενώ το κάθε κατάστημα πραγματοποιεί εκτυπώσεις την στιγμή που τις χρειάζεται και το σημαντικότερο, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Επιπλέον, οι εκτυπωτές L1300 ITS παρέχουν την δυνατότητα εκτύπωσης in store POP υλικών σε ποικιλία διαστάσεων έως Α3, για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση πολλαπλών αναγκών.