ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Ν. ΤΟΜΠΑΖΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ EPSON

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Α.Ν. ΤΟΜΠΑΖΗ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Ν. ΤΟΜΠΑΖΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ EPSON

Epson SureColor SC-T5000: ένας σχεδιογράφος σχεδιασμένος και κατασκευασμένος για να υποστηρίξει το επόμενο μεγάλο έργο του αρχιτεκτονικού Γραφείου Μελετών Α. Ν. Τομπάζη

Το Γραφείο Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη ιδρύθηκε το 1963 και δραστηριοποιείται σε μεγάλο εύρος αρχιτεκτονικών μελετών και επίβλεψης, σε όλες τις κλίμακες έργων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Το γραφείο πρωτοπόρησε, σχεδιάζοντας τη δεκαετία του ’70 την πρώτη ηλιακή κατοικία στην Ελλάδα και έκτοτε ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον βιοκλιματικό και ενεργειακά αποδοτικό σχεδιασμό. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τον βιοκλιματικό σχεδιασμό ειδικών κτηρίων.

Το έργο της εταιρείας παρουσιάζεται τακτικά σε εκθέσεις αρχιτεκτονικής, διεθνή συνέδρια, αλλά και έντυπες εκδόσεις, ενώ έχει διακριθεί με επαίνους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε πολυάριθμους αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς.

Το εύρος των έργων που αναλαμβάνει διεθνώς το Γραφείο Τομπάζη και η συμμετοχή του σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, απαιτούν διαρκή ενημέρωση για τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας. Στο πλαίσιο της προσπάθειας συνεχούς αναβάθμισης του ηλεκτρονικού εξοπλισμού και λογισμικού, το 2014 το γραφείο επένδυσε σε εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και ακριβείας με τον εκτυπωτή μεγάλου πλάτους SureColor
SC-T5000 της Epson.

Ταχύτητα, αξιοπιστία και οικονομία σε σχέδια CAD και εκτυπώσεις για εξωτερικούς χώρους

Ο τετράχρωμος εκτυπωτής μεγάλης κλίμακας 36 ιντσών, SC-T5000, εγκαταστάθηκε στα γραφεία της εταιρείας, από την Advanced Support Information Systems (ASIS), εξειδικευμένο Authorized Business Reseller της Epson.

Ο εκτυπωτής SureColor SC-T5000 επιλέχθηκε μετά από διεξοδική έρευνα και δοκιμές, καθώς είναι ιδανικός για ένα αρχιτεκτονικό γραφείο, όπου η ταχύτητα και η οικονομία αποτελούν παράγοντες ζωτικής σημασίας στις εκτυπώσεις CAD, GIS και σε εκτυπώσεις αρχιτεκτονικών σχεδίων. Ταυτόχρονα επιτυγχάνεται υψηλή ακρίβεια και χρωματική πιστότητα στις εκτυπώσεις για την τύπωση φωτορεαλισμών. Επιπλέον, ο SC-T5000, επιλέχθηκε για την εξαιρετική ενεργειακή του αποδοτικότητα καθώς χρησιμοποιεί μελάνια βασισμένα στο νερό και διαθέτει πιστοποίηση Energy Star, μειώνοντας τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Ενίσχυση παραγωγικότητας & αποτελεσματικότητας, με ευκολία στις εκτυπώσεις σχεδίων CAD

Με τον SureColor SC-T5000, ενισχύθηκε η παραγωγικότητα και η αποτελεσματικότητα των εκτυπωτικών αναγκών του Γραφείου Τομπάζη, καθώς ο εκτυπωτής διαθέτει μη αναλώσιμη κεφαλή, μειώνοντας τα κόστη εκτύπωσης που προκύπτουν από τις συχνές αλλαγές κεφαλών. Ακόμη, ο SC-T5000 χρησιμοποιεί μελάνια UltraChrome XD, με τεχνολογία που αντέχει στα στοιχεία της φύσης, για επαρκή εκτύπωση σχεδίων σε επιτόπιες εργασίες και επαρκή ανθεκτικότητα για μικρή διάρκεια χρήσης σε εξωτερικούς χώρους, μειώνοντας την ανάγκη για επανεκτυπώσεις.

Επιπλέον, ο SC-T5000 εξυπηρετεί τις απαιτήσεις του γραφείου Τομπάζη, το οποίο έχει θέσει υψηλές προδιαγραφές όσον αφορά στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών του, τόσο σε συνθετικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο οργάνωσης και παρουσίασης των παραδοτέων του. Ο εκτυπωτής μεγάλου πλάτους, SureColor SC-T5000 της Epson προσφέρει δυνατότητα εκτύπωσης σε άκαμπτα υλικά πάχους έως 1,3 χιλιοστά, για αψεγάδιαστη δημιουργία μακετών και 3D μοντέλων που απαιτούνται στο πλαίσιο της αρχιτεκτονικής μελέτης. Ταυτόχρονα, καλύπτει  τις εργονομικές ανάγκες του γραφείου, λόγω των μικρών διαστάσεων και του συμπαγούς σχεδιασμού που διαθέτει, για να χωράει ακόμη και σε ένα μικρό χώρο, ενώ είναι πλήρως διαχειρίσιμος από την πρόσοψή του και διαθέτει ρολό χαρτιού χωρίς άξονα, για εύκολη και γρήγορη φόρτωση.