Οι εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας υποστηρίζουν την απόλυτη ακρίβεια στην οδοντιατρική

Ο Epson L800 υποστηρίζει προηγμένη τεχνολογία οδοντιατρικής απεικόνισης

Οι εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας υποστηρίζουν την απόλυτη ακρίβεια στην οδοντιατρική

Στην Κλινική οδοντιατρικής απεικόνισης 3D του Δρα. Afrim στα Σκόπια (π.Γ.Δ.Μ.), που πρωτοπόρησε στην υιοθέτηση της τεχνολογίας CBCT στην περιοχή, το Epson L800 έχει ενσωματωθεί πλήρως στις καθημερινές εργασίες.
Ο χειρισμός του εκτυπωτή είναι εύκολος και φιλικός προς το χρήστη ενώ οι εκτυπώσεις σε υψηλή ανάλυση που παράγει χαρίζουν την πρόσθετη ποιότητα που απαιτείται για τις ζωτικής σημασίας εκτυπώσεις οδοντιατρικών απεικονίσεων.

Όλοι κερδίζουν

Ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις στην οδοντιατρική ακτινολογία, η Κλινική οδοντιατρικής απεικόνισης 3D του Δρα. Afrim που βρίσκεται στην π.Γ.Δ.Μ., στα Σκόπια, αγόρασε προφατα ένα Planmeca ProMax 3D Mid®, μία μονάδα CBCT (Cone Beam Computed Tomography) «όλα σε ένα» που περιλαμβάνει απεικόνιση 3D, φωτογραφίες 3D, δισδιάστατες ψηφιακές πανοραμικές και κεφαλομετρία.
Αυτή η συσκευή ανταποκρίνεται σε διάφορες διαγνωστικές απαιτήσεις από τις εξής ειδικότητες: εμφυτευματολογία, ενδοδοντολογία, περιοδοντολογία, ορθοδοντική, οδοντιατρική και γναθοπροσωπική χειρουργική καθώς και την εξέταση της κροταφογναθικής διάρθρωσης (ΚΦΓΔ).

Ο Δρ. Afrim είχε ως κριτήρια την υψηλή ποιότητα και το χαμηλό κόστος λειτουργίας για την εύρεση ενός εκτυπωτή που θα ανταποκρινόταν στις ανάγκες τόσο των συναδέλφων όσο και των ασθενών του.
Ο εξάχρωμος εκτυπωτής Ink Tank System Epson L800, πληροί και τα δύο κριτήρια.

 

Μεγάλη γκάμα διαθέσιμων χαρακτηριστικών σε προσιτή τιμή

Ο Γενικός Διευθυντής της Κλινικής, Δρ. Afrim Islami, είπε: «Η ποιότητα και η τιμή του προϊόντος ήταν δύο παράγοντες που έλαβα υπόψη κατά την αγορά εξοπλισμού για το γραφείο μου».
«Κατά την αναζήτησή μου για λύσεις εκτύπωσης, το πιο σημαντικό θέμα ήταν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μου για εκτυπώσεις που να συνδυάζουν τη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση και το μικρότερο κόστος για τη μελάνη και το χαρτί,» είπε ο Δρ. Islami.
Ο εγκεκριμένος μεταπωλητής της Epson στην π.Γ.Δ.Μ. δέχθηκε να παρέχει τον εκτυπωτή L800 δοκιμαστικά για μία εβδομάδα. Από την πρώτη ημέρα ήταν ξεκάθαρο ότι αυτή ήταν η λύση που αναζητούσε ο Δρ. Islami.
Ο Epson L800 ανταποκρίθηκε πλήρως στις ανάγκες του Δρ. Islami τόσο από άποψη τιμής όσο και χαρακτηριστικών.

 

Η πρώτη επιλογή

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την επιλογή. Οι συνάδελφοι και οι ασθενείς μου είναι επίσης πολύ ευχαριστημένοι γιατί εξασφαλίζουν απόλυτα επαγγελματικές εκτυπώσεις με πολύ χαμηλή τιμή,» κατέληξε ο Δρ. Islami.
Στο παρελθόν, ο Δρ. Islami είχε χρησιμοποιήσει εκτυπωτές διαφόρων κατασκευαστών, αλλά λέει ότι τώρα ο Epson L800 αποτελεί την πρώτη του επιλογή.