Η Epson ανακοινώνει τον νέο, υψηλής ταχύτητας και οικονομικά αποδοτικό εκτυπωτή αποδείξεων POS για εμπόρους και επιχειρήσεις εστίασης

Η Epson Europe παρουσίασε τη νέα γενιά υψηλής ταχύτητας εκτυπωτών αποδείξεων POS της κορυφαίας σειράς Τ88.

Η Epson ανακοινώνει τον νέο, υψηλής ταχύτητας και οικονομικά αποδοτικό εκτυπωτή αποδείξεων POS για εμπόρους και επιχειρήσεις εστίασης

Η Epson ανακοινώνει τον νέο, υψηλής ταχύτητας και οικονομικά αποδοτικό εκτυπωτή αποδείξεων POS για εμπόρους και επιχειρήσεις εστίασης

Η Epson Europe, η κορυφαία εταιρεία κατασκευής εκτυπωτών αποδείξεων POS [1], παρουσίασε τη νέα γενιά των εκτυπωτών αποδείξεων POS υψηλής ταχύτητας της κορυφαίας σειράς Τ88.

Συνεχίζοντας στην επιτυχία των προηγούμενων μοντέλων, ο νέος εκτυπωτής POS, TM-T88VII, διαθέτει μια σειρά βελτιώσεων στον σχεδιασμό, στη δυνατότητα διασύνδεσης, στη χρηστικότητα και στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Πλήρως συμβατός με τα προηγούμενα μοντέλα T88V και T88VI, ο νέος εκτυπωτής TM-T88VII είναι προσαρμοσμένος για να καλύψει τις απαιτητικές ανάγκες των αλυσίδων λιανικής πώλησης και των επιχειρήσεων εστίασης σε όλη την περιοχή EMEAR.

Ο νέος εκτυπωτής POS περιλαμβάνει πολλά περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα, όπως μικρά περιθώρια εκτύπωσης για εξοικονόμηση χαρτιού, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μειωμένα επίπεδα θορύβου. Ο εκτυπωτής είναι επίσης συμβατός με οικολογικά χαρτιά χωρίς φαινόλη.

Ο νέος εκτυπωτής TM-T88VII αποτελεί την ναυαρχίδα της Epson στους εκτυπωτές αποδείξεων POS, προσφέροντας την υψηλότερη ταχύτητα εκτύπωσης που είναι διαθέσιμη στη αγορά σήμερα με ταχύτητα εκτύπωσης έως 500 χιλ./δευτερόλεπτο. Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται η υποστήριξη πολλών γλωσσών, οι νέοι δείκτες LED και η αυτόματη ασύρματη εκτύπωση λεπτομερειών σφάλματος. Περιλαμβάνει επίσης τη βραβευμένη και εξαιρετικά αξιόπιστη κεφαλή εκτύπωσης της Epson, η οποία μπορεί να παρέχει περισσότερες από 20 εκατομμύρια γραμμές ή 200 χιλιόμετρα εκτυπώσεων με μέσο χρόνο μεταξύ αστοχιών (MTBF) τις 360.000 ώρες [2].   

Ο TM-T88VII είναι πλήρως συμβατός με τα υπάρχοντα προγράμματα λογισμικού των T88V και T88VI, ενώ ο εκτυπωτής έχει το ίδιο εμβαδόν βάσης με τα προηγούμενα μοντέλα. Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν γρήγορα την αναβάθμιση στον νέο εκτυπωτή χωρίς πρόσθετα κόστη, διακοπές στη λειτουργία ή τυχόν ανάγκη τροποποίησης του σχεδιασμού ή του χώρου στα υπάρχοντα ταμεία εξυπηρέτησης πελατών.

Διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα με νέο σχεδιασμό του επάνω καλύμματος. Ο Epson TM-T88VII μπορεί να χρησιμοποιηθεί δυναμικά από κοινού με τερματικά ταμειακών συστημάτων υπολογιστή, φορητές συσκευές και cloud. Με ενσωματωμένο Ethernet και USB, καθώς και επιλογές όπως σειριακή θύρα, Powered USB και Wi-Fi [3], προσφέρει την ευελιξία σύνδεσης σε σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα. Επίσης, διευκολύνει την εκτύπωση από εφαρμογές web μέσω του λογισμικού ePOS-Print® της Epson ή χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Server Direct Print για απευθείας εκτύπωση από το web.

Ο Roberto Peris, Product Manager για την Epson Europe, πρόσθεσε: «Συνεχίζοντας στην επιτυχία της σειράς T88, ο νέος μας εκτυπωτής αποδείξεων TM-T88VII είναι ιδανικός για καταστήματα λιανικής και επιχειρήσεις εστίασης με μεγάλο φόρτο εργασίας σε όλη την περιοχή EMEAR, που έχουν πολλά ταμεία και απαιτούν υψηλή απόδοση και αξιόπιστη εκτύπωση αποδείξεων. Φροντίσαμε ώστε οι πελάτες να μπορούν να αναβαθμίσουν εύκολα τους υπάρχοντες εκτυπωτές αποδείξεων που διαθέτουν, προκειμένου να επωφεληθούν από τις νέες βελτιώσεις που προσφέρονται. Ο TM-T88VII είναι ο κορυφαίος, υψηλής απόδοσης και οικονομικά αποδοτικός εκτυπωτής αποδείξεων που υπάρχει στην αγορά. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει γρήγορη και αξιόπιστη εκτύπωση στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα λιανικής πώλησης και εστίασης.»

Ο νέος εκτυπωτής TM-T88VII θα είναι διαθέσιμος στην περιοχή EMEAR από την 1 Οκτωβρίου 2021.

 

[1]Η Epson κατέχει την πρώτη θέση ως εταιρεία κατασκευής εκτυπωτών POS στη Δυτική Ευρώπη από το 2013. Η Epson έχει σήμερα το 42% του μεριδίου αγοράς των θερμικών εκτυπωτών στην Ευρώπη. Πηγή: IDC, Απρίλιος 2021.

[2]Υπολογίζεται ως ο μέσος χρόνος μεταξύ αστοχιών (MTBF).

[3]Απαιτείται προαιρετικό Wi-Fi dongle.