Η Epson κυκλοφορεί νέα ασύρματα συστήματα παρουσίασης, εξαλείφοντας τις καθυστερήσεις συνδεσιμότητας και βελτιώνοντας τη συνεργασία

Τα ELPWP10 και ELPWP20 επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέονται, να κάνουν κλικ και να συνεργάζονται γρήγορα από οποιαδήποτε συσκευή σε οποιαδήποτε οθόνη

Η Epson κυκλοφορεί νέα ασύρματα συστήματα παρουσίασης, εξαλείφοντας τις καθυστερήσεις συνδεσιμότητας και βελτιώνοντας τη συνεργασία

Με τη χαλάρωση των περιορισμών του lockdown σε όλο τον κόσμο και την εκ νέου λειτουργία πολλών χώρων εργασίας, η Epson κυκλοφόρησε δύο ασύρματα συστήματα παρουσίασης - τα ELPWP10 και ELPWP20 - για χρήση σε εκπαιδευτικά και επαγγελματικά περιβάλλοντα. Οι δύο λύσεις επιτρέπουν την ασύρματη σύνδεση σε οποιοδήποτε επίπεδο panel ή οθόνη βιντεοπροβολέα μέσω των ασύρματων πομπών, την εφαρμογή iProjection της Epson ή το Miracast, από οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή/φορητή συσκευή πηγής. Η ασφάλεια διασφαλίζεται μέσω κρυπτογράφησης AES-128.

Το ELPWP10 συνδέει οποιαδήποτε συσκευή πηγής απευθείας σε μια επιλεγμένη σειρά λύσεων προβολής laser της Epson, με τους χρήστες να συνδέουν απλά τον ασύρματο πομπό στον φορητό υπολογιστή τους.  Μπορούν επίσης να συνδεθούν άλλες φορητές συσκευές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iProjection.   

Με το ELPWP20, το περιεχόμενο μπορεί να κοινοποιηθεί με ασφάλεια από οποιαδήποτε συσκευή σε οποιαδήποτε οθόνη μέσω του ασύρματου δέκτη που συμπεριλαμβάνεται.  Όπως και με το ELPWP10, αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση ασύρματου πομπού και τη σύνδεση σε φορητό υπολογιστή ή τη σύνδεση άλλης φορητής συσκευής μέσω της εφαρμογής iProjection ή μέσω του Miracast.

Τόσο το ELPWP10 όσο και το ELPWP20 επιτρέπουν την ταυτόχρονη προβολή περιεχομένου από τέσσερις διαφορετικές συσκευές, καθιστώντας την κοινή χρήση περιεχομένου μια απρόσκοπτη εμπειρία.  

«Η κοινή χρήση περιεχομένου από μεμονωμένες συσκευές είναι ένα καθοριστικό στοιχείο για την αποτελεσματική εργασία στους σύγχρονους χώρους εργασίας, όπως είναι και η δυνατότητα της προβολής και συνεργασίας με περιεχόμενο σε μια μεγάλη οθόνη. Και όταν χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα πολλαπλές συσκευές πηγής, είναι σημαντικό να υπάρχει η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ τους γρήγορα και εύκολα. Τα νέα μας ασύρματα συστήματα παρουσίασης καθιστούν όλα αυτά δυνατά σε προσιτή και ανταγωνιστική τιμή», δήλωσε η Kiran Sanghera, Διευθύντρια Διαχείρισης Προϊόντων της Epson Europe.

«Και για τα δύο μοντέλα, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν έως και έξι πομπούς και να εμφανίσουν ταυτόχρονα έως και τέσσερα διαφορετικά σύνολα περιεχομένου. Η γρήγορη και εύκολη σύνδεση σημαίνει ότι δεν χάνεται χρόνος με καλώδια που συχνά μπορούν να καθυστερήσουν την έναρξη μιας συνάντησης ή συνεδρίας. Αντίθετα, οι χρήστες μπορούν να επικεντρωθούν στην παροχή ενδιαφέροντος περιεχομένου και στην εύκολη κοινή χρήση ιδεών. Αυτές οι συσκευές δεν θα μπορούσαν να έρθουν σε καλύτερη στιγμή, καθώς βγαίνουμε από το lockdown και επιστρέφουμε στο γραφείο και την τάξη.»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.epson.gr