Η Epson συνεργάζεται με την MyQ για την απλοποίηση της ενσωμάτωσης προϊόντων και τη βελτίωση της διαχείρισης των υποδομών και του στόλου εκτυπωτών

Η παγκόσμια συμφωνία προβλέπει την εναρμόνιση συστημάτων πολυλειτουργικών εκτυπωτών και λογισμικού διαχείρισης εκτυπώσεων για την απλοποίηση της χρήσης και τη βελτίωση της αποδοτικότητας

Η Epson συνεργάζεται με την MyQ για την απλοποίηση της ενσωμάτωσης προϊόντων και τη βελτίωση της διαχείρισης των υποδομών και του στόλου εκτυπωτών

Η Epson έχει συνάψει συμφωνία παγκόσμιας συνεργασίας με την MyQ, ηγέτη στις λύσεις ασφαλούς διαχείρισης εκτυπώσεων και ενσωμάτωσης συστημάτων.

Η συνεργασία ενώνει τις κορυφαίες δυνατότητες ενσωμάτωσης και διαχείρισης ροής εργασιών της MyQ με τους πολυλειτουργικούς επαγγελματικούς εκτυπωτές inkjet της Epson και τα σημαντικά οφέλη που προσφέρουν είναι η βελτιωμένη απόδοση, η παραγωγικότητα, η μείωση του κόστους και η προστασία του περιβάλλοντος.

Η κίνηση θα διευκολύνει την ενσωμάτωση μεικτών στόλων και τη διαχείριση συστημάτων για τελικούς χρήστες, καθώς και τον αυστηρότερο έλεγχο προϊόντων, τη βελτίωση της ασφάλειας και τη μείωση του κόστους.

Ο Darren Phelps, Αντιπρόεδρος της Epson Europe, δήλωσε: «Πολλές επιχειρήσεις επιδιώκουν να υιοθετήσουν νέες διαδικασίες και να προσαρμοστούν σε νέους τρόπους εργασίας, με αυξημένη ασφάλεια και καλύτερες ροές εργασίας που μπορούν να χαλαρώσουν την πίεση που δημιουργείται από τις αυξημένες απομακρυσμένες ρυθμίσεις.  Πολλές άλλες επιχειρήσεις προσπαθούν να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες και να μειώσουν το κόστος.  Αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει στην υποστήριξη αυτών των φιλοδοξιών, με βελτίωση της ασφάλειας, μείωση του κόστους και αύξηση της παραγωγικότητας, παράλληλα με πιο αποδοτική λειτουργία.»

Ο Martin Janus, Διευθύνων Σύμβουλος της MyQ, δήλωσε: «Η φιλοδοξία μας ήταν πάντα να καθοδηγούμε τους πελάτες στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο των πληροφοριακών συστημάτων και να τους βοηθάμε να βρουν, ανάμεσα σε όλες τις διαθέσιμες λύσεις, την πιο κατάλληλη για αυτούς. Επικεντρωνόμαστε ιδιαίτερα στη μέγιστη αποδοτικότητα και την εξαιρετική εμπειρία χρήστη. Η συνεργασία της Epson με την MyQ συνδυάζει κορυφαίο στην αγορά υλικό και λογισμικό για να προσφέρει στους τελικούς χρήστες μια λύση με εύκολη ενσωμάτωση και διαχείριση.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών inkjet της Epson: Add local link

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την MyQ: https://www.myq-solution.com/

Τέλος

Σχετικά με το MyQ Solution

Το MyQ Solution είναι κορυφαίο λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων με λειτουργίες που καθιστούν την εκτύπωση ασφαλή, προσβάσιμη και οικονομική. Το user interface επιτρέπει την εξατομίκευση, εξοικονομώντας χρόνο στους χρήστες χάρη στις εύκολες λειτουργίες με ένα κλικ. Οι ισχυρές λειτουργίες OCR βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη χάρη στην εξαιρετική ροή εργασίας εγγράφων, καθιστώντας το MyQ ιδανικό για ψηφιακό μετασχηματισμό σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.