Η Epson ανακοινώνει τον πρώτο της εκτυπωτή dye sublimation A4, τον SureColor SC-F100

Απλός στη χρήση, με χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO)

Η Epson ανακοινώνει τον πρώτο της εκτυπωτή dye sublimation A4, τον SureColor SC-F100

Η Epson ανακοινώνει τον πρώτο της εκτυπωτή dye sublimation A4, τον SureColor SC-F100

1η Οκτωβρίου 2020– Για μικρές επιχειρήσεις και εταιρείες start-up που επιθυμούν να επεκτείνουν τα προϊόντα τους στον τομέα των διαφημιστικών ειδών, η Epson ανακοινώνει σήμερα την κυκλοφορία του SureColor SC-F100.

Με το εμβαδόν βάσης ενός επιτραπέζιου εκτυπωτή A4, αυτός ο εκτυπωτής dye-sublimation είναι ιδανικός για τη δημιουργία διαφημιστικών και εξατομικευμένων προϊόντων, όπως κούπες, μπρελόκ, καλύμματα τηλεφώνων και άλλα μικρά εμπορικά είδη, όταν ο χώρος στο γραφείο είναι πολύτιμος. Ανταποκρίνεται επίσης στις ανάγκες των παραγωγών υφασμάτων που θέλουν να δημιουργήσουν προϊόντα κατά παραγγελία, όπως καπελάκια, ποδιές, λουράκια και μικρά μαξιλάρια.

Ο SC-F100 προσφέρει γρήγορους χρόνους παράδοσης για την παραγωγή προϊόντων και χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) σε μικρές επιχειρήσεις, ενώ δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις για τη ρύθμιση, τη λειτουργία ή τη συντήρηση. Τα φιαλίδια μελανιού των 140 ml παρέχουν μια εναλλακτική λύση χαμηλότερου κόστους σε σχέση με τα μελάνια που βασίζονται σε φύσιγγες.

Ο SC-F100 αποτελεί μέρος της ολοκληρωμένης και αξιόπιστης λύσης εκτύπωσης της Epson, η οποία περιλαμβάνει μελάνια, πρόγραμμα οδήγησης και χαρτί, όλα σχεδιασμένα να λειτουργούν μαζί. Εξασφαλίστε περαιτέρω ξεγνοιασιά με εγγύηση 1 έτους ή 6000 φύλλων, όποιο συμβεί πρώτο.

O Neil Greenhalgh, διευθυντής παραγωγής στην Epson Europe, δήλωσε: «Μετά από τον εξαιρετικά επιτυχημένο SC-F500 που κυκλοφόρησε το 2019, ο SC-F100 αποτελεί μια σπουδαία νέα προσθήκη στη σειρά dye-sublimation της Epson. Θα δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερες επιχειρήσεις να επεκταθούν στην όλο και πιο δημοφιλή αγορά διαφημιστικών ειδών. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να είναι ειδικοί στη λειτουργία του εκτυπωτή – οι εργασίες εκτύπωσης μπορούν να αποστέλλονται μέσω Wi-Fi χρησιμοποιώντας το ειδικό πρόγραμμα οδήγησης της Epson. Με τη νέα πλατφόρμα Epson Cloud Solution PORT ενεργοποιημένη, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν το κόστος των εργασιών εκτύπωσης και να παρακολουθούν τη χρήση με την πάροδο του χρόνου.»

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Κεφαλή εκτύπωσης Epson PrecisionCore MicroTFP
  • Δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0
  • Έγχρωμη οθόνη LCD 2,4 ιντσών
  • Φιαλίδια μελανιού 140 ml με δυνατότητα αναπλήρωσης
  • Εγγύηση Epson