Η Epson παρουσιάζει στην IFA μια εναλλακτική λύση για προβολή ταινιών, στο σπίτι

Απολαύστε προβολή 4K PRO-UHD* σε έως και 130 ίντσες με ένα laser βιντεοπροβολέα εξαιρετικά κοντινής απόστασης και σχεδίαση τόσο όμορφη όσο και η εικόνα που προβάλει

Η Epson παρουσιάζει στην IFA μια εναλλακτική λύση για προβολή ταινιών, στο σπίτι

Οι βιντεοπροβολείς EH-LS500B και EH-LS500W της Epson σας δίνουν επιπλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνετε περιεχόμενο 4K 1και μια νέα κομψή σχεδίαση στη σειρά βιντεοπροβολέων laser με εξαιρετικά μικρή απόσταση προβολής. Το νέο σχέδιο των προϊόντων, σε λευκό και μάυρο, θα δουν από κοντά οι επισκέπτες της IFA 2019.

Ο EH-LS500B και ο EH-LS500W είναι εύκολο να ρυθμιστούν, εγκαθίστανται άνετα δίπλα στην περιοχή προβολής και παρότι laser, προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές. Σε αντίθεση με τους τυπικούς προβολείς λαμπτήρα, προσφέρουν μεγάλη εικόνα, έως και τις 130 ιντσών, όταν τοποθετούνται κοντά στην επιφάνεια προβολής. Κάθε μοντέλο έχει σχεδιαστεί με κομψές και λιτές γραμμές για να ενσωματώνεται άψογα στο σαλόνι σας.

Με αυτούς τους laser βιντεοπροβολείς 4K PRO-UHD 1με εξαιρετικά κοντινή απόσταση προβολής, το streaming εκπομπών, ταινιών και πολλών ακόμα γίνεται εύκολο με την εισαγωγή και την αποθήκευση μιας συσκευής (όπως το Amazon Fire TV) στην καλυμμένη μπροστινή υποδοχή. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν περιεχόμενο από συσκευές αναπαραγωγής DVD, αποκωδικοποιητές συνδρομητικής τηλεόρασης, κονσόλες παιχνιδιών και πολλές άλλες συσκευές, χρησιμοποιώντας μία από τις τρεις θύρες HDMI του βιντεοπροβολέα. Περιλαμβάνει επίσης δύο ενσωματωμένα ηχεία 10 W και μια σύνδεση HDMI ARC για σύνδεση με σύστημα AV.

Οι βιντεοπροβολείς της Epson είναι έως και τρεις φορές πιο φωτεινοί από άλλους βιντεοπροβολείς DLP 1 chip 2και η σειρά EH-LS500 διαθέτει επίσης frame interpolation, καθώς και τεχνολογία Detail Enhancement. Με την υψηλή φωτεινότητα των 4.000 lumen, αυτοί οι βιντεοπροβολείς laser με τη μεγάλη διάρκεια ζωής είναι ιδανικοί για την προβολή καθημερινών εκπομπών, πρωί ή βράδι, αλλά και για μεγάλες εκδηλώσεις όπως αθλητικούς αγώνες ή ταινίες. Παρέχουν επίσης σκιάσεις υψηλής ευκρίνειας και βαθύ μαύρο με λόγο αντίθεσης 2.500.000:1. Οι προσαρμοζόμενες ρυθμίσεις HDR παρέχουν επιπλέον ευελιξία.

Ο Ben White, product manager, στην Epson Europe, αναφέρει, «Οι χρήστες που αναζητούν μια διακριτική σχεδίαση μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία της μεγάλης οθόνης σε 4K με ένα λιτό και κομψό βιντεοπροβολέα που είναι εύκολος στη ρύθμιση, σας δίνει την επιλογή streaming και προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Δημιουργήσαμε έναν βιντεοπροβολέα που μπορεί να προβάλει από εξαιρετικά μικρή απόσταση, με λιτό και κομψό σχέδιο και εύκολη χρήση. Πρόκειται για έναν προσιτό προβολέα, που προσφέρει όμως και μεγάλη διάρκεια ζωής, χάρις στην τεχνολογία laser και αναμένουμε ότι όλο και περισσότεροι καταναλωτές θα περάσουν στην τεχνολογία laser και θα αντικαταστήσουν την τηλεόρασή τους με τέτοιους προβολείς.»

Ο EH-LS500W/B θα παρουσιαστεί στην IFA 2019 στο Βερολίνο, στις 6-11 ηΣεπτεμβρίου, στο περίπτερο 103, αίθουσα 21. Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει επίσης και άλλα νεά προϊόντα όπως τους EF-100W/B, EH-TW7000 και EH-TW7100.

EH-LS500W/B Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εξαιρετικά κοντινή απόσταση προβολής
 • Προβολή έως 130 ίντσες
 • 4K PRO-UHD 1
 • HDR10 & HLG (18 Gbps)
 • Εύρος HDR 100 – 10.000
 • Πηγή φωτός laser
 • Τεχνολογία 3LCD
 • Εξίσου υψηλή φωτεινότητα λευκής και έγχρωμης εικόνας: 4.000 lumen
 • Λόγος δυναμικής αντίθεσης 2.500.000:1
 • Βελτίωση λεπτομερειών
 • Πηγή φωτός laser με μεγάλη διάρκεια ζωής - παρακολουθήστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο για τα επόμενα 10 χρόνια 2
 • Εγγύηση πέντε ετών (ή 12.000 ωρών)
 • Προαιρετική συνδεσιμότητα Wi-Fi (μέσω προσαρμογέα ELPAP10)
 • Ενσωματωμένο ηχείο 10 W x 2
 • iProjection
 • Είσοδοι HDMI x 3
1: Η τεχνολογία βελτίωσης 4K μετατοπίζει κάθε pixel διαγωνίως διπλασιάζοντας την ανάλυση Full HD. Η ανάλυση είναι Full HD στη λειτουργία 3D.
2: Η φωτεινότητα των χρωμάτων (απόδοση έγχρωμου φωτισμού) στη φωτεινότερη λειτουργία μετριέται από ανεξάρτητο εργαστήριο σύμφωνα με το IDMS 15.4. Η φωτεινότητα των χρωμάτων ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης. Κορυφαίοι βιντεοπροβολείς Epson 3LCD έναντι κορυφαίων βιντεοπροβολέων DLP 1 chip με βάση τα δεδομένα της NPD για την περίοδο Μάιος 2017 - Απρίλιος 2018.
3: Με βάση την παρακολούθηση περιεχομένου για πέντε ώρες την ημέρα και με ρύθμιση του βιντεοπροβολέα στην οικονομική λειτουργία.