Η Epson ανακοινώνει τον πρώτο της εκτυπωτή dye sublimation 24 ιντσών, τον SureColor SC-F500

Διευρύνετε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες με εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε αναρίθμητα δώρα και διαφημιστικά προϊόντα.

Η Epson ανακοινώνει τον πρώτο της εκτυπωτή dye sublimation 24 ιντσών, τον SureColor SC-F500

1 Αυγούστου 2019 –Η Epson ανακοίνωσε τον νέο εκτυπωτή dye-sublimation 24 ιντσών SC-F500, που σχεδιάστηκε ώστε να βοηθά τις εταιρείες προώθησης, τα φωτογραφεία, τους παραγωγούς ειδών ένδυσης και τα καταστήματα φωτοαντιγράφων να αυξήσουν την επιλογή των πελατών μέσω ευέλικτων και υψηλής ποιότητας εκτυπώσεων. Ανεξάρτητα απ' το αν πρόκειται για τυπωμένα καλύμματα τηλεφώνων, κούπες, mouse mat, μπλουζάκια ή μαξιλάρια, ο SC-F500 προσφέρει γρήγορους χρόνους παράδοσης, αξιοπιστία και χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) σε μικρές επιχειρήσεις, ενώ δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις για τη ρύθμιση, τη λειτουργία ή τη συντήρηση.

Ο SC-F500 αποτελεί μέρος της ολοκληρωμένης λύσης εκτύπωσης της Epson, η οποία περιλαμβάνει μελάνια, λογισμικό και χαρτί, όλα σχεδιασμένα να λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία.

Για να διατηρείτε την επιχείρησή σας ευέλικτη ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών, ο SC-F500 έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την ευχρηστία, την παραγωγικότητα και την απόδοση. Αυτό επιτυγχάνεται με λειτουργίες που συμπληρώνουν την καθιερωμένη τεχνολογία dye-sublimation της Epson που περιλαμβάνει:

  • Λύση μελανιού με δυνατότητα αναπλήρωσης (τα φιαλίδια των 140 ml μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και κατά την εκτύπωση)
  • Συνδεσιμότητα Wi-Fi (πρωτιά της Epson στη σειρά dye sublimation)
  • Αυτόματος διακόπτης μέσων (εναλλαγή μεταξύ μεμονωμένων σελίδων και συνεχούς ρολού με ευκολία)
  • Εργαλείο λογιστικής καταγραφής LFP της Epson (για τον ακριβή υπολογισμό του κόστους εκτύπωσης)
  • Προστατευτικό κεφαλής (για προστασία από τη σκόνη)
  • Οθόνη αφής 4,3 ιντσών (για ευχρηστία)

O Δημήτρης Μπότσιος, LFP Specialist, στην Epson Ελλάδος δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε αυτόν τον εκτυπωτή dye-sublimation που ανοίγει νέους δρόμους σε πολλές μικρές επιχειρήσεις. Αυτός είναι ο πρώτος μας εκτυπωτής 24 ιντσών στη σειρά dye-sublimation. Αυτό που μας χαροποιεί είναι ότι βλέπουμε πόσες εφαρμογές υποστηρίζονται από τον SC-F500 – η σειρά δώρων και διαφημιστικών ειδών που μπορούν να παραχθούν είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Είμαστε επίσης βέβαιοι ότι η σειρά των νέων και βελτιωμένων δυνατοτήτων που παρουσιάσαμε, συμπεριλαμβανομένης της λύσης μελανιού με δυνατότητα αναπλήρωσης, θα βοηθήσει στη διατήρηση της λειτουργίας των επιχειρήσεων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με χαμηλές απαιτήσεις παρέμβασης από τον χρήστη. Αυτό πρέπει να αποτελεί πλεονέκτημα για τους φιλόδοξους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που θέλουν να έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, χωρίς να χρειάζεται να έχουν εξειδικευμένο προσωπικό».

 

Ο SureColor SC-F500 θα είναι διαθέσιμος τον Οκτώβριο.