Η Epson ανακοινώνει τον εκτυπωτή SureColor SC-F6300 dye-sublimation με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης

Δημιουργήστε εύκολα υφάσματα και διαφημιστικά προϊόντα με εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας

Η Epson ανακοινώνει τον εκτυπωτή SureColor SC-F6300 dye-sublimation με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης

20 Ιουνίου 2019– Στηριζόμενη στην επιτυχία του προηγούμενου μοντέλου της, του SureColor SC-F6200, η Epson ανακοίνωσε τον νέο εκτυπωτή dye-sublimation SC-F6300 44 ιντσών. Έχοντας σχεδιαστεί με γνώμονα τους παραγωγούς υφασμάτων, τα φωτογραφικά στούντιο και τις επιχειρήσεις διαφημιστικών ειδών, ο SC-F6300 προσφέρει βελτιωμένη παραγωγικότητα χρηστών και μείωση του χρόνου εκτός λειτουργίας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω απλής εγκατάστασης, εύκολης συντήρησης από τον χρήστη και μιας συνοδευτικής οικογένειας ενσωματωμένου λογισμικού που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται καλύτερα την απόδοση του εκτυπωτή τους.

Η Neil Greenhalgh, διευθύντρια προϊόντων στην Epson Europe, δήλωσε: «Τα προηγούμενα μοντέλα εκτυπωτών της Epson είναι η απόδειξη και με μεγάλη μας χαρά προσφέρουμε στους χρήστες ένα ολοκληρωμένο πακέτο παραγωγής, για σιγουριά και άνεση. Επίσης, διασφαλίσαμε ότι η εγκατάσταση και η συντήρηση είναι απλές διαδικασίες: τόσο απλές που δεν απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις ή εργαλεία. Είμαστε βέβαιοι ότι σχεδιάσαμε έναν εκτυπωτή dye-sublimation, ο οποίος θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να λειτουργούν αποδοτικά και θα απαιτεί ελάχιστη παρέμβαση από τον χρήστη».

Το παρεχόμενο λογισμικό του SC-F6300 περιλαμβάνει τα εξής: Epson Edge Print RIP, υποστήριξη Πίνακα Εργαλείων Epson Edge (συμπεριλαμβανομένων των προφίλ EMX) και το Εργαλείο λογιστικής καταγραφής LFP της Epson. Αυτά παρέχουν το καταλληλότερο επίπεδο υποστήριξης λογισμικού και βοηθούν στο να λειτουργούν οι επιχειρήσεις πιο αποδοτικά, καθώς και να αναλύουν καλύτερα τα κόστη και το κέρδος τους.

Όλα τα νέα χαρακτηριστικά και οι βελτιώσεις έχουν σκοπό να μειώσουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) των χρηστών. Η εύκολη πρόσβαση των χρηστών και η συντήρηση των κεφαλών εκτύπωσης ελαχιστοποιούν την ανάγκη να απευθυνθείτε σε τεχνικό. Η άμεση και εύκολη εκκίνηση από τη στιγμή της παράδοσης επιτρέπει στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν τα προϊόντα το γρηγορότερο δυνατό. Ο προαιρετικός κύλινδρος τροφοδοσίας μάρκας Epson προσφέρει περισσότερο έλεγχο στην ποιότητα της τροφοδοσίας. Οι βελτιωμένες προδιαγραφές των βασικών εξαρτημάτων αυξάνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και την απόδοση της επένδυσής σας (ROI).

Ανεξάρτητα από το αν δημιουργείτε αθλητικές επιγραφές, ελαφριά είδη μόδας, διαφημιστικά δώρα, κούπες, mousepad, μπρελόκ ή καλύμματα τηλεφώνων, ο SureColor SC-F6300 έχει σχεδιαστεί ώστε να παίζει σημαντικό ρόλο στην απρόσκοπτη παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης έγχρωμης εκτύπωσης. Ένας κατασκευαστής – ένα ολοκληρωμένο πακέτο dye-sublimation.

 

Ο SureColor SC-F6300 θα είναι διαθέσιμος τον Ιούλιο.