Το νέο μοντέλο SurePress L-6534VW της Epson εκτυπώνει με ταχύτητες έως 50 μέτρα το λεπτό

Οι πελάτες μπορούν να περιμένουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ακριβή αποτύπωση χρώματος προς χρώμα

Το νέο μοντέλο SurePress L-6534VW της Epson εκτυπώνει με ταχύτητες έως 50 μέτρα το λεπτό

Η Epson επιβεβαίωσε ότι η νέα της ψηφιακή πρέσα ετικετών SurePress L-6534VW θα εκτυπώνει με ταχύτητες έως 50 μέτρα το λεπτό για μεγαλύτερη παραγωγικότητα, βελτιωμένη αξιοπιστία και χρηστικότητα.

Τα νέα μελάνια SurePress UV της Epson με ανταγωνιστικές τιμές συμμορφώνονται επίσης με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό-Πλαίσιο [(EC) Αρ. 1935/2004] για τα υλικά επαφής με τρόφιμα (FCM).

Η πρέσα ετικετών συνδυάζει τις κεφαλές εκτύπωσης PrecisionCore® γύρω από ένα κεντρικό τύμπανο αποτύπωσης για την παροχή εξαιρετικής ποιότητας εικόνας και την ακριβή αποτύπωση χρώματος προς χρώμα. Χάρη στην αποκλειστική Τεχνολογία Επαλήθευσης Ακροφυσίων της Epson και την αυτόματη συντήρηση κεφαλής, ελαχιστοποιούνται και οι χειροκίνητες παρεμβάσεις από τους χειριστές.

Η πρέσα SurePress L-6534VW χρησιμοποιεί μελάνια CMYK χαμηλής μεταβίβασης με υψηλή αδιαφάνεια στον βασικό εξοπλισμό και περιλαμβάνει ένα πρωτοποριακό ψηφιακό βερνίκι για την παραγωγή πιο αξιόλογων ετικετών.

Το υψηλής ακρίβειας σύστημα τροφοδότησης μέσω web διασφαλίζει ότι τα απορρίμματα υποστρωμάτων είναι ελάχιστα και παρέχει σταθερή εκ νέου αποτύπωση σε προτυπωμένο ρολό. Σε συνδυασμό με την επεξεργασία με κορώνα, το Web Cleaner και τον ιονιστή, η πρέσα παρέχει ευελιξία στην παραγωγή εκτυπώσεων.

Ο Marc Tinkler, επικεφαλής Μάρκετινγκ, Εμπορικών και Βιομηχανικών προϊόντων στην Epson Europe, δήλωσε: «Το νέο μοντέλο προσφέρει ταχύτερη πλήρη εκτύπωση δεδομένων χρωματικών μεταβλητών και υποστηρίζει ευρεία γκάμα υποστρωμάτων ετικετών για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Και τώρα, με τα μελάνια SurePress που συμμορφώνονται με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό-Πλαίσιο [(ΕΚ) Αρ. 1935/2004] για τα υλικά επαφής με τρόφιμα (FCM), οι πελάτες μπορούν να είναι βέβαιοι ότι αγοράζουν μια κορυφαία λύση στον κλάδο».

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την πρέσα SurePress L-6534VW σε δράση για πρώτη φορά στην Ευρώπη στην έκθεση LabelExpo στις Βρυξέλλες, στις 24-27 Σεπτεμβρίου 2019. Ή για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, επικοινωνήστε με τα τοπικά γραφεία της Epson.