Η Epson ανακοινώνει έναν μικρό, εμπορικό φωτογραφικό εκτυπωτή που υποστηρίζει ευρεία γκάμα φορμά

Ο SureLab SL-D800 προσφέρει στα καταστήματα φωτογραφιών και τους επαγγελματίες φωτογράφους μεγαλύτερη ευελιξία, ταχύτητα και ποιότητα εκτύπωσης, ενισχύοντας τις επιχειρηματικές ευκαιρίες

Η Epson ανακοινώνει έναν μικρό, εμπορικό φωτογραφικό εκτυπωτή που υποστηρίζει ευρεία γκάμα φορμά

1 Μαΐου 2019– Σήμερα, η Epson ανακοινώνει τον εμπορικό εκτυπωτή φωτογραφικής παραγωγής SureLab SL-D800, ο οποίος σχεδιάστηκε για καταστήματα φωτογραφίας και όσους θέλουν να διευρύνουν τις δραστηριότητές τους στην εκτύπωση, με μια ευρύτερη γκάμα υπηρεσιών για τους πελάτες τους, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Είναι ιδανικός για επιχειρήσεις παραγωγής φωτογραφιών, ανεξάρτητα καταστήματα φωτογραφίας, φωτογράφους εκδηλώσεων, μικρά εργαστήρια, φωτοτυπικά κέντρα και τερματικά αυτοεξυπηρέτησης, καθώς και για επιχειρήσεις που πρέπει να εκτυπώνουν μεικτές εργασίες υψηλής ποιότητας, κατ' απαίτηση, σε μια ευρεία γκάμα μέσων και φορμά.

 

Με στόχο τη βελτίωση του πεδίου επαγγελματικών εφαρμογών των χρηστών και την κάλυψη των διαρκώς μεταβαλλόμενων και αυξανόμενων δημιουργικών απαιτήσεων των πελατών, ο SL-D800 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία των μέσων. Υποστηρίζει γυαλιστερό, ιλουστρασιόν και ματ χαρτί, σε πλάτη ρολών που κυμαίνονται από 89 χιλ. έως 210 χιλ. και μήκη 50 χιλ. έως 1.000 χιλ. Επίσης, υποστηρίζει εντυπωσιακή ταχύτητα παραγωγής 360 φωτογραφιών (15 x 10 εκ.) ανά ώρα (PPH) και υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, με ευρεία γκάμα χρωμάτων, βαθιά μαύρα και εξαιρετικά γυαλιστερό φινίρισμα.

 

Η οικονομική απόδοση του SureLab D800's ενισχύεται επίσης από τα μεγάλα χρονικά διαστήματα εξυπηρέτησης και τις χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, γεγονός που ενισχύει την παραγωγικότητα και διασφαλίζει ότι οι χρήστες θα μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους μια πιο συνεπή και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Επίσης, η κατανάλωση ενέργειας και τα επίπεδα θορύβου έχουν μειωθεί αισθητά, χάρη στην εξελιγμένη διαχείριση των θερμικών μέσων και του ανεμιστήρα, σε λειτουργία αναμονής. Αυτή η βελτιωμένη οικονομική απόδοση καθιστά τον ήδη οικονομικό SL-D800 μια ακόμα πιο ελκυστική εμπορική λύση εκτύπωσης φωτογραφιών.

 

Ο Δημήτρης Μπότσιος, υπεύθυνος για τους εκτυπωτές μεγάλου φορμά για την Epson Ελλάδος, δηλώνει: «Ο SureLab SL-D800 βασίζεται στην επιτυχία του προηγούμενου μοντέλου, του SL-D700, και όλες οι βελτιώσεις πραγματοποιήθηκαν βάσει απαιτήσεων των πελατών. Ο SL-D800 είναι μικρός (έχει το ίδιο μέγεθος με τον SL-D700), ανθεκτικός και σχεδιασμένος με γνώμονα την ταχύτητα, την ευελιξία και την υψηλής ποιότητας εμπορική εκτύπωση φωτογραφιών. Είναι σχεδιασμένος ώστε να αντέχει και να προσαρμόζεται αρμονικά στο εργασιακό περιβάλλον, χάρη στον στιβαρό, ανθεκτικό δίσκο εκτύπωσης και τον βελτιωμένο σχεδιασμό του άξονα. Επίσης, ο ενδεχόμενος χρόνος εκτός λειτουργίας μειώνεται σημαντικά λόγω της έξυπνης αλλαγής ρολού σε δύο βήματα. Η δυνατότητα παροχής μιας ολοκληρωμένης λύσης στους χρήστες μας αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς παρέχουμε επίσης μελάνια, χαρτί και υποστήριξη λογισμικού από την Epson, εξοικονομώντας τους πολύτιμο χρόνο σε σχέση με το αν απευθύνοντας σε διάφορους προμηθευτές. Είναι μια θετική προσθήκη στη σειρά SureLab».

 

Είτε χρησιμοποιείται ως μεμονωμένη μονάδα είτε ως μέρος ενός πολύ ισχυρού στόλου παραγωγής, αυτός ο εμπορικός φωτογραφικός εκτυπωτής προσφέρει ποιοτικές εκτυπώσεις με χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

 

Ο SureLab SL-D800 θα είναι διαθέσιμος από τον Ιούνιο του 2019.