Οι νέοι εκτυπωτές 3-σε-1 της Epson παρέχουν οικονομικές, καλές και ευέλικτες επιλογές εκτύπωσης

Οι σειρές XP-2100 και XP-3100 προσφέρουν εκτύπωση μέσω φορητών συσκευών

Οι νέοι εκτυπωτές 3-σε-1 της Epson παρέχουν οικονομικές, καλές και ευέλικτες επιλογές εκτύπωσης

Οι νέοι εκτυπωτές Expression Home της Epson (σειρές XP-2100 και XP-3100) συνδυάζουν τη λειτουργία 3-σε-1 και την εκτύπωση μέσω φορητών συσκευών, σε μια νέα και κομψή σχεδίαση μικρών διαστάσεων, με την προσθήκη της εκτύπωσης διπλής όψης A4 στη σειρά XP-3100. Αυτά τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από το Σεπτέμβριο του 2019.

Η Kseniya Gordeyeva, διευθύντρια προϊόντων, δήλωσε: «Με αυτά τα τελευταία μοντέλα, οι καταναλωτές μπορούν να έχουν έναν οικονομικό εκτυπωτή με λειτουργία εκτύπωσης μέσω φορητών συσκευών, σε μικρή και κομψή σχεδίαση. Τα μοντέλα της σειράς XP-3100 διαθέτουν επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα της εκτύπωσης διπλής όψης A4. Αυτή η πρόσθετη λειτουργία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ποσότητας χαρτιού που καταναλώνουν κατά το ήμισυ. Επιπλέον, όπως είθισται με τους εκτυπωτές με φύσιγγες μελάνης της Epson, αυτά τα μοντέλα χρησιμοποιούν μεμονωμένα μελάνια, έτσι ώστε να χρειάζεται αντικατάσταση μόνο το χρώμα που χρησιμοποιείται».

Οι εκτυπωτές Expression Home 3-σε-1 είναι σχεδιασμένοι για καθημερινές εκτυπώσεις και διαθέτουν μια νέα, βελτιστοποιημένη αισθητική. Το μικρό μέγεθος, που κάνει τους εκτυπωτές αυτούς ιδανικούς για καταναλωτές που αναζητούν την κομψή τεχνολογία, έχει σχεδιαστεί ώστε να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο, ενώ τα κομψά κουμπιά προσθέτουν στη σύγχρονη και τη διακριτική εμφάνισή του. 

Προσφέροντας στους χρήστες την ελευθερία να εκτυπώνουν όπως και όταν θέλουν, αυτοί οι εκτυπωτές παρέχουν εφαρμογές εκτύπωσης μέσω Wi-Fi και μέσω φορητών συσκευών. Οι χρήστες μπορούν απλώς να κατεβάσουν τη δωρεάν εφαρμογή Epson iPrint. 1Για ασύρματη εκτύπωση και σάρωση από έξυπνες συσκευές. Επιπλέον, τα μοντέλα της σειράς XP-3100 διαθέτουν οθόνη LCD, η οποία διευκολύνει την απευθείας πλοήγηση στις λειτουργίες του εκτυπωτή.

[1] Για τις δυνατότητες Epson iPrint και Epson Creative Print απαιτείται ασύρματη σύνδεση και οι εφαρμογές εκτύπωσης Epson. Το Epson Email Print, το Epson Remote Print Driver και το Epson Scan-to-Cloud απαιτούν σύνδεση στο Internet. Για περισσότερες πληροφορίες και για τις υποστηριζόμενες γλώσσες και συσκευές, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/connect