Η Epson παρουσιάζει δύο κορυφαίους εκτυπωτές σήμανσης υψηλής παραγωγικότητας στην έκθεση FESPA 2019

Οι νέοι εκτυπωτές σήμανσης SureColor SC-S, μαζί με μια σειρά πρωτοποριακών εφαρμογών, θα βρίσκονται στο περίπτερο της Epson (G10, Αίθουσα B) στην έκθεση FESPA, που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο στις 15-18 Μαΐου.

Η Epson παρουσιάζει δύο κορυφαίους εκτυπωτές σήμανσης υψηλής παραγωγικότητας στην έκθεση FESPA 2019

15 Μαΐου 2019– Σήμερα η Epson παρουσίασε δύο νέους εκτυπωτές σήμανσης SureColor SC-S, τον SC-S60600L και τον SC-S80600L. Αυτοί οι εκτυπωτές 64 ιντσών επεκτείνουν τη βραβευμένη σειρά εκτυπωτών SureColor SC-S και θα προσφέρουν στους πελάτες υψηλή παραγωγικότητα και χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO). Οι εκτυπωτές της σειράς SC-S συνεχίζουν να προσφέρουν στους πελάτες ποικίλες εφαρμογές με πρόσβαση στο Epson Edge Dashboard και δυνατότητα λήψης πάνω από 250 προφίλ EMX για ένα μεγάλο φάσμα κατασκευαστών μέσων και τύπων μέσων.

«Στο κέντρο αυτών των νέων βιομηχανικών εκτυπωτών βρίσκεται η νέα τεχνολογία διανομής μελανιών από σακούλες υψηλής χωρητικότητας 1,5 λίτρου» λέει ο Chris Davies, Product Manager – LFP παραγωγής. «Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη περίοδο λειτουργίας, με αποτέλεσμα λιγότερες παρεμβάσεις του χρήστη και μειωμένο χρόνο εκτός λειτουργίας. Οι σακούλες μελανιών συμπληρώνονται από τα δοκιμασμένα μελάνια eco-solvent UltraChrome GS3 της Epson, που διαθέτουν σημαντικές περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις, όπως GreenGuard Gold και AgBB.  Όπως όλοι οι εκτυπωτές σήμανσης της σειράς SureColor SC-S, έχουν μικρές απαιτήσεις συντήρησης, είναι πολύ αξιόπιστοι και εγκαθίστανται εύκολα.»

Οι εκτυπωτές SC-S60600L και SC-S80600L διαθέτουν κεφαλές εκτύπωσης Epson PrecisionCore TFP και θα συνοδεύονται από το λογισμικό Epson Edge RIP και το LFP Accounting Tool (που θα παρέχει ακριβή δεδομένα κόστους εργασιών).

Το λογισμικό Epson Edge Print είναι ισχυρό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά, εύχρηστο και προσφέρει μια απλοποιημένη λύση για άμεσες εκτυπώσεις, ώστε να μπορούν οι επιχειρήσεις να ξεκινήσουν γρήγορα τη χρήση. Ακόμη, η Epson συνεχίζει να διευρύνει την γκάμα των διαθέσιμων αρχείων EMX για βελτιστοποίηση της ποιότητας εκτύπωσης στα περισσότερα κοινά και ειδικά μέσα.

Και τα δύο μοντέλα της έκδοσης SureColor SC-S L μπορούν να εκτυπώσουν σε ένα μεγάλο φάσμα μέσων, από διαφανές φιλμ και φωτογραφικό χαρτί έως ταπετσαρία, καμβά και βινύλιο, επομένως είναι κατάλληλα για επιγραφές και υλικά έκθεσης μεγάλης κλίμακας, εφαρμογές σημείου αγοράς και διαφημιστικές πινακίδες, επιγραφές που φωτίζονται από μπροστά ή από πίσω και σήμανση αυτοκινήτων.

«Αναμένουμε μεγάλη αποδοχή από παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης και κατασκευαστές επιγραφών που καλύπτουν μεγάλο φάσμα επιχειρηματικών τομέων και εφαρμογών, παρέχοντας στους πελάτες προϊόντα σήμανσης, σημείων πώλησης, υφασμάτων, εσωτερικής σχεδίασης και έργων τέχνης» λέει ο Chris Davies.

«Οι χρήστες θα εντυπωσιαστούν από τις ταχύτητες εκτύπωσης, την ακρίβεια και την απόδοση αυτών των νέων μοντέλων, καθώς και από τα ασυναγώνιστα επιχειρηματικά οφέλη από την προσθήκη αυτής της τεχνολογίας στη σειρά προϊόντων τους. Οι πελάτες τους θα εντυπωσιαστούν από την ποιότητα και την ταχύτητα της παράδοσης.»

Στο περίπτερο θα βρίσκονται επίσης οι εκτυπωτές SureColor SC-S60600, SureColor SC-P20000, SureColor SC-F9300, SureColor SC-F6200 και SureColor SC-F2100.