Η Epson παρουσιάζει τον μικρότερο laser βιντεοπροβολέα 3LCD στον κόσμο*

Απολαύστε ευελιξία και κορυφαία αισθητική με τον φορητό laser βιντεοπροβολέα της Epson

Η Epson παρουσιάζει τον μικρότερο laser βιντεοπροβολέα 3LCD στον κόσμο*

EF-100B

Ο πρώτος φορητός laser βιντεοπροβολέας της Epson έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, χρηστικότητα και καλύτερη σχεδίαση, σε οικιακούς χρήστες. Ο EF-100W/B είναι ο μικρότερος βιντεοπροβολέας της Epson 1, με μήκος μεγαλύτερης πλευράς μόλις 23 εκ.

Ο EF-100W/B προσφέρει την τεχνολογία μεγάλης αντοχής laser με φωτεινά και ζωντανά χρώματα της Epson σε ένα μικρό και ελαφρύ σχέδιο, με μαύρο ή λευκό περίβλημα.

Χρησιμοποιώντας πηγή φωτός laser και τοποθετώντας τον εξαερισμό και την υποδοχή τροφοδοσίας στην πλαϊνή πλευρά, οι μηχανικοί της Epson έχουν δημιουργήσει έναν βιντεοπροβολέα που μπορεί να τοποθετηθεί και να προβάλει σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Αυτό παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς μπορούν να προβάλουν πάνω σε τοίχο, στην οροφή ή στο δάπεδο. Έχει επίσης τη δυνατότητα προβολής σε έως 150 ίντσες, που είναι ιδανικό για τη μεγέθυνση του περιεχομένου. Ακόμη και στο φως της ημέρας, η πηγή φωτός laser προσφέρει μια φωτεινή και ζωντανή εικόνα, επομένως δεν χρειάζεται να σβήσετε τα φώτα, να τραβήξετε τις κουρτίνες ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε οθόνη.Επιπλέον, μπορείτε να αποφύγετε τις στραβές και παραμορφωμένες εικόνες χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα αυτόματης ρύθμισης προβολής.

Η πηγή φωτός laser διαρκεί έως 20.000 ώρες, προσφέροντας μια μακροπρόθεσμη λύση που δεν απαιτεί συντήρηση. Αυτό σημαίνει εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης, καθώς επιτρέπει στον βιντεοπροβολέα να χρησιμοποιείται καθημερινά για δέκα χρόνια 2.

Πέρα από τη φορητή σχεδίαση, ο EF-100W/B προσφέρει γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν τον Οδηγό έναρξης για να μάθουν πώς θα εγκαταστήσουν τον βιντεοπροβολέα και να ανακαλύψουν τα βασικά χαρακτηριστικά του. Ακόμη, το τηλεχειριστήριο διευκολύνει την πλοήγηση στο φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον.

Η πρόσβαση σε περιεχόμενο από τηλέφωνο, tablet, συσκευή αναπαραγωγής DVD, παιχνιδομηχανή ή φορητό υπολογιστή γίνεται εύκολα συνδέοντας ένα καλώδιο στη θύρα HDMI. Η ροή περιεχομένου επίσης είναι απλή, καθώς διάφορες συσκευές, όπως Amazon Fire TV, Google Chromecast, Roku και Apple TV, μπορούν να συνδεθούν στο πίσω μέρος.

Η σχεδίαση plug and play ενσωματώνει επίσης ευέλικτες επιλογές για ήχο: ενσωματωμένα ηχεία, συνδεσιμότητα Bluetooth για sound bar ή έξοδο ακουστικών. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία ήχου που προσαρμόζεται στον τύπο περιεχομένου που προβάλλεται.

Ο EF-100W/B έχει σχεδιαστεί για χρήστες που τους ενδιαφέρει το στυλ. Ο λευκός EF-100W έχει ασημί λεπτομέρειες, ενώ ο μαύρος EF-100B έχει μπρούντζινες ακμές. Και τα δύο μοντέλα έχουν στρογγυλεμένες γωνίες, διακριτικά κουμπιά και ένα απτό φινίρισμα που μιμείται το δέρμα.

Η Amy Ng, Product Manager της Epson Europe, δήλωσε: «Αυτός ο βιντεοπροβολέας προσφέρει κάτι διαφορετικό στη σειρά προϊόντων μας. Πέρα από το στυλ του, προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα για οικιακούς χρήστες με το μικρό του μέγεθος και την πηγή φωτός laser μεγάλης διάρκειας και υψηλής ποιότητας.

Ακόμη, πιστεύουμε ότι αυτός ο βιντεοπροβολέας έχει τις δυνατότητες να αξιοποιήσει την αγορά μικρών επιχειρήσεων και να είναι ελκυστικός σε πωλητές που κάνουν παρουσιάσεις, επαγγελματίες φωτογράφους και σχεδιαστές που δείχνουν τα έργα τους επιτόπου και ιδιοκτήτες εξειδικευμένων επιχειρήσεων, όπως κομμωτήρια, που αναζητούν οικονομικές και δημιουργικές λύσεις προβολής.»

Ο EF-100W/B θα αρχίσει να διατίθεται τον Ιούνιο του 2019.

Βασικά χαρακτηριστικά:
• Κομψό φινίρισμα (EF-100W λευκό και ασημί / EF-100B μαύρο και μπρούντζινο)
• Μικρό μέγεθος (Π x Β x Υ / χιλ.: 210 x 227 x 88)
• Ελαφρύς (2,7 κ.)
• Πηγή φωτός laser μεγάλης διάρκειας και υψηλής ποιότητας (20.000 ώρες/ 12.000 ώρες 2)
• Ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες ακόμη και στο φως της ημέρας (τεχνολογία 3LCD, 2.000 lm, δυναμική αντίθεση 2.500.000:1)
• Μεγάλο μέγεθος προβολής (έως 150 ίντσες)
• Ανάλυση HD
• Προβολή σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια και σε οποιαδήποτε κατεύθυνση (πηγή φωτός laser, ανοίγματα αερισμού και υποδοχή τροφοδοσίας στο πλάι)
• Εύκολη εγκατάσταση (οδηγός έναρξης, τηλεχειριστήριο)
• Αυτόματη ρύθμιση εικόνας (κατακόρυφη διόρθωση keystone +/- 45, οριζόντια +/- 40)
• Εύκολη μετάδοση περιεχομένου μέσω ροής (1 HDMI 2.0, 1 USB)
• Πρακτικές επιλογές ήχου (ενσωματωμένο ηχείο 5 W, συνδεσιμότητα ήχου Bluetooth, έξοδος ακουστικών)
• Χαμηλά επίπεδα θορύβου ανεμιστήρα (26 db / 29 db)

1.Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τη Futuresource Consulting Limited, για βιντεοπροβολείς laser 3LCD με φωτεινότητα τουλάχιστον 500 lm, στις 15 Μαΐου 2019
2. Με βάση την παρακολούθηση περιεχομένου για πέντε ώρες την ημέρα με τον βιντεοπροβολέα στην οικονομική λειτουργία.