Δύο νέοι εξαιρετικά παραγωγικοί και αποτελεσματικοί σαρωτές εγγράφων με μικρές διαστάσεις

Κορυφαία στην αγορά ταχύτητα* με έξυπνες λειτουργίες για την αποτύπωση μεγάλης γκάμας εγγράφων

Δύο νέοι εξαιρετικά παραγωγικοί και αποτελεσματικοί σαρωτές εγγράφων με μικρές διαστάσεις

Η Epson ανακοινώνει την ταχύτερη σειρά σαρωτών με τροφοδότη φύλλων, τους WorkForce DS-970 και DS-870, δύο πολύ αξιόπιστες συσκευές για περιβάλλοντα με υψηλές απαιτήσεις, όπως τους κλάδους της υγείας, της νομικής και της οικονομίας. Με κορυφαίες στην αγορά ταχύτητες αποτύπωσης 85 σελ./λεπτό ή 170 εικ./λεπτό, υψηλής χωρητικότητας τροφοδότη 100 φύλλων και προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας, αποδεικνύονται πολύτιμοι σε όλες τις επιχειρηματικές ροές εργασίας. Και οι δύο διαθέτουν νέα έγχρωμη LCD οθόνη για βελτιωμένη ευχρηστία και λειτουργίες ελέγχου εργασιών, ενώ οι ενσωματωμένοι αισθητήρες και το πρωτοποριακό λογισμικό συνδυάζονται για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ποιότητας εικόνας.

Ο Steve King, Market Development Manager στην Epson Europe, δήλωσε: «Η υψηλής τεχνολογίας σάρωση περιλαμβάνει πιο σύνθετα σενάρια αποτύπωσης. Οι πελάτες σαρώνουν μεγάλους όγκους επιχειρηματικά ευαίσθητων εγγράφων σε περιβάλλονται με υψηλές απαιτήσεις. Χάρη στις προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας εργασιών, όπως την αυτόματη λειτουργία τροφοδότησης για συνεχή σάρωση, την αργή λειτουργία που διασφαλίζει ακριβή αποτύπωση απαιτητικών μέσων, μια νέα λειτουργία εντοπισμού ρύπων που προειδοποιεί τον χειριστή αν θα επηρεαστεί η σάρωση και υπερηχητική ανίχνευση διπλής τροφοδότησης για την αποτροπή απώλειας δεδομένων, οι πελάτες μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα κάνουν τη δουλειά τους αποτελεσματικά κάθε φορά».

Ταχύτητα και αντοχή

Οι σαρωτές διαθέτουν πλέον USB 3 για ταχύτερη μεταφορά δεδομένων και βελτιωμένο κύκλο εργασιών, οπότε οι χρήστες μπορούν να σαρώνουν έως 9.000 σελίδες τη μέρα στον DS-970 και 7.000 σελίδες τη μέρα στον DS-870.

Ευέλικτη επεξεργασία εγγράφων

Οι χρήστες δεν θα ανησυχούν για τις διαφορετικές μορφές των εγγράφων που θέλουν να αποτυπώσουν: και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν την ευρεία γκάμα της Epson και μπορούν να χειριστούν από χαρτί 27 gsm έως 413 gsm και λειτουργία σάρωσης χαρτιού μεγάλου μήκους έως 6.096 χιλ. Για τα έγγραφα που δεν μπορούν να σαρωθούν μέσω αυτόματου τροφοδότη εγγράφων, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από τρεις διαφορετικές λύσεις επίπεδων σαρωτών μεγέθους έως A3.

Η προαιρετική δικτυακή οθόνη επιτρέπει στους DS-870 και DS-970 να χρησιμοποιούνται από κοινού από χρήστες και διαφορετικά τμήματα. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν Document Capture Pro και λογισμικό Epson Scan: Το λογισμικό Epson Scan έχει σχεδιαστεί για προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης, όπως PDF με δυνατότητα αναζήτησης, προηγμένη απόρριψη χρώματος και αυτόματο ίσιωμα. Το Document Capture Pro της Epson υποστηρίζει δημιουργία προφίλ εργασιών που επιτρέπει σε μεμονωμένα άτομα να σαρώνουν, να αποθηκεύουν και να κοινοποιούν πληροφορίες για επαγγελματικούς λόγους χωρίς κόπο. Προηγμένα χαρακτηριστικά για ονομασία, διαχωρισμό και δρομολόγηση εγγράφων που κάνουν τη σάρωση απλή − και λογική. Αποθηκεύστε και στείλτε αρχεία συνηθισμένων μορφών, όπως PDF, jpeg, tiff και άλλων μορφών.

Ο WorkForce DS-780 και DS-970 θα είναι διαθέσιμοι από την 1 ηΦεβρουαρίου 2019, στην τιμή των €699 και €949, αντίστοιχα.

Στην κατηγορία των σαρωτών για τμήματα, όπως ορίζεται από την InfoSource, ο νέος WorkForce DS-970 θα είναι ο ταχύτερος σαρωτής. Σε σύγκριση με το κορυφαίο μοντέλο στην αγορά σύμφωνα με τις ετήσιες πωλήσεις του 2017 και πάλι μέσω InfoSource (Fujitsu fi-7180), ο DS-970 υποστηρίζει κύκλο εργασιών 9.000 σελίδων τη μέρα έναντι του Fujitsu fi-7140 με 6.000 σελίδες τη μέρα. Τα δεδομένα καταγράφηκαν από την τοποθεσία web του κατασκευαστή στις 7 Αυγούστου 2018.
ΧαρακτηριστικάDS-970DS-870
Υψηλές ταχύτητες έγχρωμης σάρωσης (300 dpi)85 σελ./λεπτό65 σελ./λεπτό
Χωρητικότητα ADF 100 φύλλων χαρτιού (80 gsm)
Ημερήσιος κύκλος λειτουργίαςΈως 9.000 σελίδες/μήναΈως 7.000 σελίδες/μήνα
Έγχρωμη οθόνη LCD (1,44 ιντσών) με έλεγχο 10 κουμπιών
Παρέμβαση για τη συντήρηση σαρωτή μέσω της λειτουργίας ανίχνευσης ρύπωνΜέσω Epson Scan 2Μέσω Epson Scan 2
Σάρωση μεγάλης γκάμας μέσων (27 – 413 gsm)
Ενσωματωμένοι αισθητήρες με υπερηχητική τεχνολογία και προστασία χαρτιού
Η συσκευή υποστηρίζει αργή λειτουργία και παράλειψη σε περίπτωση ανίχνευσης διπλής τροφοδοσίας για ευαίσθητα, κατεστραμμένα ή με ετικέτες έγγραφα.
Μικρός ώστε να χωρά σε οποιοδήποτε περιβάλλον γραφείου
Μονάδα διασύνδεσης δικτύου για εύκολη κοινή χρήση από πολλούς χρήστες με τη λειτουργία push scan και προκαθορισμένα προφίλ εργασιώνΠροαιρετικάΠροαιρετικά
Ενσωματωμένες επίπεδες επιλογές A4 και A3ΠροαιρετικάΠροαιρετικά
Διατίθενται προγράμματα οδήγησης TWAIN, WIA, ICA, SANE, ISISΜέσω λήψηςΜέσω λήψης
Υποστήριξη Epson Document Capture Pro, Document Capture Pro Server και Epson Device AdminΜέσω λήψηςΜέσω λήψης