Οι νέοι επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet της Epson για μεγέθη A4 βοηθούν τις επιχειρήσεις να εκτυπώνουν περισσότερο με λιγότερες απαιτήσεις

Νέα εμφάνιση και αίσθηση, καθώς και μικρότερο εμβαδόν βάσης για τις νέες συσκευές RIPS υψηλής απόδοσης για μεγέθη A4

Οι νέοι επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet της Epson για μεγέθη A4 βοηθούν τις επιχειρήσεις να εκτυπώνουν περισσότερο με λιγότερες απαιτήσεις

Η Epson ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων μοντέλων WorkForce Pro A4 RIPS (Replaceable Ink Pack System), τα οποία βασίζονται και αξιοποιούν την επιτυχία των επαγγελματικών εκτυπωτών inkjet της σειράς WF-C5000 A4, που κυκλοφόρησαν νωρίτερα αυτό το έτος. Οι εκτυπωτές 4-σε-1 WF-C579RDTWFκαι μίας λειτουργίας WF-C529RDTWαυξάνουν την παραγωγικότητα στον χώρο εργασίας και μειώνουν την περιβαλλοντική επίπτωση. Το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας για επιχειρήσεις με μεγάλο μηνιαίο όγκο εκτυπώσεων είναι χαμηλό, γεγονός που καθιστά αυτούς τους εκτυπωτές ιδανικούς για συμβόλαια παροχής υπηρεσιών διαχειριζόμενης εκτύπωσης. Ο σαρωτής ADF διπλής όψης και ενός περάσματος με ταχύτητα σάρωσης 60 εικόνων/λεπτό κατατάσσει το πολυλειτουργικό μοντέλο στην ανώτερη κατηγορία των επαγγελματικών εκτυπωτών A4 αυτού του τμήματος της αγοράς, ενώ το μοντέλο WF-C529RDTW είναι ένας από τους ελάχιστους εκτυπωτές μίας λειτουργίας A4 που προσφέρουν ασφαλή εκτύπωση follow-me με την εφαρμογή Epson Print Admin.

Ο Umardeep Sappal, Product Manager της Epson Europe, δηλώνει: «Οι υψηλές αποδόσεις μελανιού έως και 50.000 ασπρόμαυρων και 20.000 έγχρωμων σελίδων, η γρήγορη ταχύτητα σάρωσης διπλής όψης και το μεγάλο εύρος λύσεων ροής εργασιών για επιχειρήσεις καθιστούν αυτούς τους εκτυπωτές τα δυνατά χαρτιά για την παραγωγικότητα στο γραφείο. Οι υψηλές αποδόσεις μελανιού συμβάλλουν στη διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα, προσφέροντας ανταγωνιστικό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, ενώ η τεχνολογία inkjet με λιγότερα ανταλλακτικά για αντικατάσταση μειώνει το κρυφό κόστος για σέρβις και επέμβαση τεχνικού.»

Το μικρότερο εμβαδόν βάσης διευκολύνει την τοποθέτηση αυτών των μοντέλων στο γραφείο ή σε χώρους περιορισμένου μεγέθους, όπως σε περιβάλλοντα υγειονομικής περίθαλψης. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η απουσία εκπομπών αερίων του όζοντος ενισχύουν τα οικολογικά τους διαπιστευτήρια, ενώ διαθέτουν επαυξημένη ανθεκτικότητα, με τον κύκλο εργασιών των μοντέλων αυτών να αυξάνεται στις 240.000 σελίδες έναντι των 150.000 σελίδων των προηγούμενων μοντέλων.

Ο γρήγορος χρόνος εξόδου πρώτης σελίδας (FPOT) στα 4,8 δευτερόλεπτα για ασπρόμαυρη και στα 5,3 δευτερόλεπτα για έγχρωμη εκτύπωση από την κατάσταση ετοιμότητας, η ταχύτητα έγχρωμης και ασπρόμαυρης εκτύπωσης έως 24 σελ./λεπτό (ταχύτητα ISO) και η γρήγορη σάρωση διπλής όψης με ταχύτητα 60 εικόνες/λεπτό εξασφαλίζουν ότι η παραγωγικότητα διατηρείται σε υψηλά επίπεδα. Η τεχνολογία inkjet δεν απαιτεί θέρμανση του μελανιού, συνεπώς δεν υπάρχει χρόνος αναμονής για την προθέρμανση του προϊόντος, σε αντίθεση με την τεχνολογία laser. Μια μέγιστη χωρητικότητα χαρτιού που φτάνει τα 1.330 φύλλα αναλώνεται λιγότερος χρόνος στην αναπλήρωση του χαρτιού.

Και τα δύο μοντέλα είναι συμβατά με ένα μεγάλο εύρος λύσεων και είναι κατασκευασμένα με γνώμονα την αποδοτικότητα των χρηστών και την ασφάλεια των εγγράφων, βελτιώνοντας τις εσωτερικές ροές εργασιών. Η συμβατότητα με ανεξάρτητους προμηθευτές λογισμικού που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Epson Open Platform καθιστά διαθέσιμες ακόμα περισσότερες λύσεις λογισμικού τρίτων κατασκευαστών από προμηθευτές, όπως PaperCut, Nuance, Y Soft και πολλούς άλλους. Οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις λύσεις που προσφέρει η Epson, όπως το Epson Print Admin, το Document Capture Pro και το Epson Device Admin.

Οι εκτυπωτές WF-C579RDTWF και WF-C529RDTW είναι διαθέσιμοι από τον Οκτώβριο.

 

 

Βασικά χαρακτηριστικάWF-C579RDTWFWF-C529RDTW
Συσκευή πολλαπλών λειτουργιών
Συσκευή μίας λειτουργίας
Γλώσσα εκτυπωτήPCL, PSPCL, PS
Μέγιστη απόδοση μελανιού έως 50.000 ασπρόμαυρες και έως 20.000 έγχρωμες σελίδες
Έως 24 ασπρόμαυρες και έγχρωμες σελίδες το λεπτό (ταχύτητα ISO)
Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κατά τη λειτουργίαΤΚΕ στα 0,2 kWH (αναμένεται επιβεβαίωση)ΤΚΕ στα 0,2 kWH (αναμένεται επιβεβαίωση)
Σάρωση ADF διπλής όψης και ενός περάσματος – 60/60 εικόνες/λεπτό
Με δυνατότητα Epson Open Platform
Epson Device Admin, Epson Print Admin
Μέγιστη χωρητικότητα χαρτιού 1.330 φύλλων830
Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης