Σαρώστε όποτε και όπου θέλετε, με τη σειρά των μικρότερων και ελαφρύτερων φορητών σαρωτών της Epson

Δύο νέοι φορητοί σαρωτές για εύκολη και αποδοτική διαχείριση εγγράφων εν κινήσει ή για μικρά εργασιακά περιβάλλοντα

Σαρώστε όποτε και όπου θέλετε, με τη σειρά των μικρότερων και ελαφρύτερων φορητών σαρωτών της Epson

Οι νέοι φορητοί σαρωτές Α4 της Epson είναι ιδανικοί για σάρωση και πρόσβαση σε δεδομένα εν κινήσει ή σε μικρά, δραστήρια εργασιακά περιβάλλοντα. Οι DS-70 και DS-80W έχουν σχεδιαστεί για επιχειρήσεις που αναζητούν μια φορητή λύση για να έχει μαζί το προσωπικό εν κινήσει ή να χρησιμοποιεί στο γραφείο.

Ο Steve King, Market Development Manager στην Epson Europe, δήλωσε: "Με μια επιλογή τόσο ενσύρματων όσο και ασύρματων λύσεων σάρωσης, αυτοί οι νέοι σαρωτές είναι ιδανικοί για όσους χρειάζονται μια γρήγορη λύση σάρωσης εν κινήσει. Σχεδιάσαμε τη νέα σειρά με γνώμονα το μικρό βάρος χωρίς να θυσιάζουμε την ευελιξία που απαιτεί μια επιχείρηση. Οι πελάτες συχνά θέλουν να μπορούν να σαρώνουν έγγραφα με διαφορετικό πάχος, επομένως αυτές οι προσθήκες στη σειρά μας έχουν την ικανότητα να σαρώνουν χαρτί με πάχος από 35 gsm έως και 270 gsm, δηλαδή πολυμέσα που κανονικά ίσως απαιτούσαν μια συμβατική λύση σαρωτή με επίπεδο γυαλί".

Το μοντέλο-ναυαρχίδα DS-80W διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi, μπαταρία και οθόνη LCD που προσφέρει αληθινή φορητότητα για σάρωση από οπουδήποτε με ταχύτητα που φτάνει τα 4 δευτ. ανά σελίδα. Σε πλήρη φόρτιση, σαρώνει έως 300 σελίδες χωρίς να απαιτεί πηγή ενέργειας.

Αυτά τα επιχειρηματικά μοντέλα είναι κατάλληλα για προσωπικό που μετακινείται, όπως πωλητές, ώστε να μπορούν να καταγράφουν έγγραφα όπως έξοδα και συμβόλαια και να δρομολογούν έγγραφα αποτελεσματικά σε επιχειρηματικές εφαρμογές ή λογισμικό σάρωσης. Στο λογισμικό που παρέχεται με τα μοντέλα DS περιλαμβάνεται το Document Capture Pro 2.0 και το Epson Scan 2.0, ενώ η υποστήριξη προγραμμάτων οδήγησης TWAIN διευκολύνει τη σάρωση, την αποθήκευση και την κοινή χρήση πληροφοριών σε ολόκληρη την επιχείρηση. Προηγμένα χαρακτηριστικά για ονομασία, διαχωρισμό και δρομολόγηση εγγράφων που κάνουν τη σάρωση εύκολη − και λογική. Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν και να αποστέλλουν αρχεία συνηθισμένων μορφών, όπως PDF, JPEG, TIFF κ.ά.

Αυτά τα μοντέλα είναι διαθέσιμα από το Νοέμβριο του 2018.