Η Epson ανακοινώνει μια νέα βασική σειρά εκτυπωτών για τεχνικές εφαρμογές μεγάλου μεγέθους για επαγγελματίες που απαιτούν ακρίβεια και αξιοπιστία

Οι εκτυπωτές SureColor SC-T3400 και SC-T5400 έχουν σχεδιαστεί για όσους χρειάζονται έναν επαγγελματικό εκτυπωτή για τεχνικές εφαρμογές που χαρακτηρίζεται από χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας

Η Epson ανακοινώνει μια νέα βασική σειρά εκτυπωτών για τεχνικές εφαρμογές μεγάλου μεγέθους για επαγγελματίες που απαιτούν ακρίβεια και αξιοπιστία

Σεπτέμβριος 2018– Η Epson ανακοίνωσε σήμερα δύο νέους επαγγελματικούς εκτυπωτές βασικής σειράς για τεχνικές εφαρμογές: τον (επιτραπέζιο και επιδαπέδιο) εκτυπωτή SureColor SC-T3400 24 ιντσών και τον επιδαπέδιο εκτυπωτή SureColor SC-T5400 36 ιντσών. Αυτά τα μοντέλα συμπληρώνουν ιδανικά τους οικονομικότερους εκτυπωτές SC-T3100 και SC-T5100 που κυκλοφόρησαν νωρίτερα στην αγορά. Έτσι, η Epson παρέχει πλέον μια ολοκληρωμένη γκάμα εκτυπωτών για τεχνικές εφαρμογές για την κάλυψη των αναγκών των επαγγελματικών υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών κλάδων.

Είτε εκτυπώνετε σχέδια CAD, αρχιτεκτονικά ή μηχανολογικά σχέδια είτε τοπογραφικά σχέδια GIS, αυτοί οι εκτυπωτές παρέχουν εκπληκτικές εκτυπώσεις, κάθε φορά. Εάν είστε μηχανικός ή αρχιτέκτονας, ή εργάζεστε με τοπογραφικά σχέδια, πολεοδομικές μελέτες ή μελέτες εδαφικής κλίμακας, η ανάγκη παροχής εκτυπώσεων με ακρίβεια, αξιοπιστία και μεγάλη λεπτομέρεια είναι ουσιώδους σημασίας. Οι εκτυπωτές SC-T3400 και SC-T5400 έχουν σχεδιαστεί για την κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών που φημίζονται για την παροχή εκτυπώσεων ακριβείας, κάθε φορά.

Ο Marco van Niekerk, προϊστάμενος παραγωγής του τμήματος επαγγελματικών γραφικών της Epson Europe, σχολίασε: «Πολύ απλά, η τεχνολογία εστιάζει στην αύξηση της παραγωγικότητάς σας. Είτε παράγετε σχέδια CAD υψηλής λεπτομέρειας, εκπληκτικές διαφημιστικές αφίσες ή εντυπωσιακά σημεία πώλησης, αυτοί οι εκτυπωτές εντυπωσιάζουν κάθε φορά.» Η παραγωγικότητα ενισχύεται περαιτέρω με φύσιγγες μελάνης μεγάλης χωρητικότητας (110 ml και 350 ml) και αδιάβροχη μελάνη 4 χρωμάτων UltraChrome XD2 που δεν αφήνει κηλίδες.

«Οι εκτυπωτές SureColor SC-T3400 και SC-T5400 έχουν σχεδιαστεί για επιχειρήσεις που δίνουν έμφαση στην ακρίβεια και την αξιοπιστία.  Χάρη στο εντυπωσιακό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, οι εκτυπωτές έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά τους», προσθέτει ο Marco van Niekerk.  «Χαιρόμαστε που βασιστήκαμε στην πλούσια κληρονομιά της Epson σε αυτόν τον τομέα και βελτιώσαμε μια ήδη εντυπωσιακή σειρά εκτυπωτών για τεχνικές εφαρμογές. Μέσω της αξιοποίησης της τεχνολογίας της Epson για την παροχή κορυφαίας απόδοσης εκτύπωσης στην κατηγορία τους, οι εκτυπωτές προσαρμόζονται άψογα στους περισσότερους χώρους εργασίας και επιτρέπουν στους χρήστες να εκτυπώνουν ασύρματα μέσω tablet και έξυπνων τηλεφώνων».

Περισσότερες πληροφορίες για τους εκτυπωτές SureColor SC-T3400 και SC-T5400

Η παρακάτω σύντομη επιλογή χαρακτηριστικών περιγράφει πώς συμβάλλουμε στη βελτίωση της απόδοσης των επαγγελματιών του κλάδου:  

 • Ευκολία χρήσης- Ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά από την επιφάνεια εργασίας, μια σειρά εύχρηστων εφαρμογών και φιλικών προς τον χρήστη λειτουργιών διασφαλίζει την εκτύπωση χωρίς προβλήματα.

 • Ροή εργασιών- Ενσωματώνεται ομαλά στην υπάρχουσα ροή εργασιών σας.

 • Εκτύπωση χωρίς περιθώρια- Διατίθεται εκτύπωση πλήρους κάλυψης, χωρίς περιθώρια όταν επιλεγεί (μόνο για ρολό).

 • Αξιοπιστία- Ακόμα και οι περιστασιακοί χρήστες μπορούν να αναμένουν σταθερή ποιότητα εκτύπωσης. Η μοναδική τεχνολογία επαλήθευσης ακροφυσίων (Nozzle Verification Technology, NVT) συμβάλλει στην αποτροπή των σφαλμάτων εκτύπωσης.

 • Θήκη χαρτιού- Συγκρατεί το χαρτί μετά την εκτύπωση.

 • Μελάνη χωρίς διαρροές- Όλες οι εκτυπώσεις είναι αδιάβροχες και χωρίς κηλίδες. Βαθύ μαύρο και ζωηρές, πυκνές γραμμές.

 • Απευθείας εκτύπωση από USB- Μπορείτε να εκτυπώσετε από μονάδα USB ή άλλη συσκευή αποθήκευσης.

 • Χάρτινος πυρήνας -Πυρήνας 2" και 3" συσκευασμένος σε κουτί.

 • Παραγωγικότητα –Υποστηρίζει ρολό μέγιστης διαμέτρου 170 mm.

 • Οθόνη αφής 4,3" -Εύκολη χρήση, ακόμα κι όταν βρίσκεστε μακριά από την επιφάνεια εργασίας σας.

 • Εύκολη εγκατάσταση- Ξεκινήστε τη χρήση αμέσως μόλις βγάλετε τον εκτυπωτή από τη συσκευασία του.