Σαρώστε έως 30 φωτογραφίες σε 30 δευτερόλεπτα με τον νέο σαρωτή FastFoto της Epson*

Η σάρωση, βελτίωση και κοινή χρήση φωτογραφικών αναμνήσεων και ιστορικών φωτογραφιών είναι πλέον εύκολη, με μόνο λίγα κλικ

Σαρώστε έως 30 φωτογραφίες σε 30 δευτερόλεπτα με τον νέο σαρωτή FastFoto της Epson*

FastFoto FF-680W

Πώς διατηρείτε και μοιράζεστε ψηφιακά πολύτιμες εκτυπωμένες φωτογραφίες; Τι κι αν έχετε στοίβες φωτογραφικών άλμπουμ και κουτιών με χιλιάδες φωτογραφίες; Ο νέος FastFoto FF-680W της Epson προσφέρει μια γρήγορη και εύκολη λύση.

Η χειροκίνητη τοποθέτηση και σάρωση μιας εκτυπωμένης φωτογραφίας μπορεί να είναι χρονοβόρα υπόθεση. Γι' αυτό, όταν έχετε εκατοντάδες φωτογραφίες, το όλο έργο μπορεί να φαντάζει αδύνατο. Χάρη στον αυτόματο τροφοδότη, ο σαρωτής FastFoto FF-680W παρέχει την απόλυτη λύση, καθώς μπορεί να σαρώσει έως 30 φωτογραφίες σε 30 δευτερόλεπτα 1. Σαρώνει διάφορα σχήματα και μεγέθη φωτογραφιών, όπως τυπικές, τετράγωνες, πανοραμικές και στιγμιαίες φωτογραφίες, από 9x13 εκ. έως 21x91 εκ. (πανοραμικές). Επίσης, είναι έξυπνος, καθώς γνωρίζει πότε πρέπει να σαρώσει και τις δύο όψεις μιας φωτογραφίας, αποτυπώνοντας ειδικές χειρόγραφες σημειώσεις από το πίσω μέρος των φωτογραφιών.

Η βελτίωση χιλιάδων φωτογραφιών αποτελεί εύκολη και γρήγορη υπόθεση, καθώς ο FastFoto FF-680W χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο λογισμικό. Αν και μπορείτε να επιλέξετε να επεξεργαστείτε χειροκίνητα τις φωτογραφίες, διαθέτει μια σειρά εντυπωσιακών αυτόματων χαρακτηριστικών που μπορείτε να επιλέξετε μεμονωμένα, για να διασφαλίσετε ότι όλες οι φωτογραφίες σας θα είναι έτοιμες για κοινή χρήση άμεσα. Σε αυτά περιλαμβάνονται το κροπάρισμα, η περιστροφή, η αποκατάσταση των χρωμάτων σε ξεθωριασμένες φωτογραφίες και η βελτίωση της φωτεινότητας, της αντίθεσης και των χρωμάτων. Υπάρχει επίσης η επιλογή της αυτόματης αποθήκευσης τόσο της βελτιωμένης όσο και της αρχικής έκδοσης της σάρωσης - ιδανική αν θέλετε το πρωτότυπο για φύλαξη.

Η κοινή χρήση και η αποθήκευση των αρχείων έχει επίσης διευκολυνθεί. Το λογισμικό σάς επιτρέπει επίσης να επιλέγετε έναν τύπο αρχείου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας: μικρές και εύκολες για κοινοποίηση JPEG ή μεγάλες TIFF για μέγιστη ποιότητα εικόνας. Βοηθώντας σας να κάνετε το επόμενο βήμα, το λογισμικό FastFoto σάς επιτρέπει να μοιράζεστε εικόνες μέσω email και να ανεβάζετε απευθείας εικόνες σε υπηρεσίες cloud όπως τα Dropbox και Google Drive 2.

Ο ευέλικτος σαρωτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές περισσότερες εργασίες πέρα από φωτογραφίες: αρχειοθετεί μια σειρά χαρτιών μονής ή διπλής όψης με ταχύτητα 45 σελ./λεπτό 3, κατακόρυφα έως Α4. Σαρώστε και οργανώστε αγαπημένα και σημαντικά έγγραφα, όπως σχολικά πιστοποιητικά και αναφορές, παιδικές ζωγραφιές, αποσπάσματα εφημερίδων ή απλώς έγγραφα του σπιτιού. Μπορεί να διαχειριστεί μέχρι και πανοραμικές εικόνες - ιδανική λύση για ψηφιοποίηση σχολικών ομαδικών φωτογραφιών. Μάλιστα, χάρη στο λογισμικό OCR, η επεξεργασία των σαρωμένων εγγράφων είναι δυνατή μέσω Word ή Excel και προσφέρεται δυνατότητα αναζήτησης στα PDF.

Ο Julian Maddock, product manager της Epson Europe, υποστηρίζει «Οι πολύτιμες οικογενειακές φωτογραφίες δεν πρέπει να ξεχνιούνται σε σκονισμένα κουτιά: αξίζει να τις φυλάτε και να τις μοιράζεστε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Πιστεύουμε ότι η ψηφιοποίηση αυτών των πολύτιμων φωτογραφιών είναι η μόνη λύση. Είμαστε σίγουροι ότι ο σαρωτής FastFoto FF-680W μπορεί να απλοποιήσει αυτή τη διαδικασία ακόμα και για τις μεγαλύτερες συλλογές οικογενειακών φωτογραφιών. Η ταχύτητα μπορεί να είναι το βασικό χαρακτηριστικό του, αλλά μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση που περιλαμβάνει από τη σάρωση έως την αποτελεσματική επεξεργασία, αποθήκευση και κοινή χρήση των αρχείων».

Ο FastFoto FF-680W θα παρουσιαστεί στην έκθεση Photokina τον Σεπτέμβρη του 2018.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Σαρώνει αυτόματα έως 30 φωτογραφίες σε 30 δευτερόλεπτα 1.
 • Το λογισμικό FastFoto απλοποιεί και επιταχύνει την επεξεργασία με αυτόματες λειτουργίες: κροπάρισμα, διόρθωση στρέβλωσης, περιστροφή, αποκατάσταση ξεθωριασμένων χρωμάτων (παλιές φωτογραφίες), βελτίωση (φωτεινότητας, αντίθεσης και χρωμάτων), απομάκρυνση φαινομένου κόκκινων ματιών.
 • Το λογισμικό FastFoto σάς επιτρέπει να μοιράζεστε εικόνες μέσω email και να ανεβάζετε απευθείας εικόνες σε υπηρεσίες cloud όπως τα Dropbox και Google Drive 2.
 • Wi-Fi
 • Αναγνωρίζει και αποτυπώνει ειδικές χειρόγραφες σημειώσεις από το πίσω μέρος των φωτογραφιών αυτόματα.
 • Σαρώστε φωτογραφίες με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Μπορεί να σαρώσει τυπικές, τετράγωνες, πανοραμικές και στιγμιαίες φωτογραφίες, από 9x13 εκ. έως 21x91 εκ. (πανοραμικές).
 • Το λογισμικό FastFoto επεξεργάζεται μαζί πολλές φωτογραφίες και αποθηκεύει αποτελεσματικά εικόνες, π.χ. υπάρχει επιλογή για αποθήκευση μόνο μιας βελτιωμένης έκδοσης ή της αρχικής και της βελτιωμένης έκδοσης
 • Επιλέξτε έναν τύπο αρχείου που είναι κατάλληλο για εσάς: μικρές και εύκολες για κοινοποίηση JPEG ή μεγάλες TIFF για μέγιστη ποιότητα σε οπτική ανάλυση 600 dpi.
 • Αρχειοθέτηση χαρτιών μονής ή διπλής όψης στις 45 σελ./λεπτό 3από αποσπάσματα εφημερίδων και παιδικές ζωγραφιές, έως αποδείξεις, σημαντικά σχολικά πτυχία, πιστοποιητικά γέννησης και δουλειές ή απλώς έγγραφα του σπιτιού.
 • Το λογισμικό OCR κάνει τα σαρωμένα έγγραφα κατάλληλα για επεξεργασία μέσω Word ή Excel και προσθέτει δυνατότητα αναζήτησης στα PDF.
 • Προστατεύστε ευαίσθητες φωτογραφίες, γραμματόσημα ή έγγραφα, σαρώνοντας εντός του παρεχόμενου φύλλου σε λειτουργία αργής σάρωσης.

 

1/*. Με βάση τη μέση ταχύτητα από την αρχή της τροφοδότησης έως την εξαγωγή της τελευταίας φωτογραφίας, με σάρωση τριάντα φωτογραφιών 10x15 εκ. στα 300 dpi σε οριζόντιο προσανατολισμό.
2. Απαιτεί εγκατάσταση στον υπολογιστή ή τον Mac του συμπεριλαμβανόμενου λογισμικού EpsonFastFoto ή/και Epson ScanSmart για την αποστολή σαρώσεων στους λογαριασμούς σας στο Google Drive και το Dropbox.
3. Βάσει σάρωσης εγγράφων μεγέθους A4 στα 300 dpi σε ασπρόμαυρο, κλίμακα του γκρίζου ή έγχρωμο. Η ταχύτητα σάρωσης διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες δικτύου.