Διαγωνισμός με βραβείο ρομποτικούς μηχανισμούς από την Epson

Η τεχνολογία στα χέρια του μέλλοντος: Η Epson προκηρύσσει διαγωνισμό για όλη την περιοχή EMEAR με βραβείο έως και 3 ρομποτικούς μηχανισμούς

Διαγωνισμός με βραβείο ρομποτικούς μηχανισμούς από την Epson

Κατακόρυφος ρομποτικός μηχανισμός έξι αξόνων VT6

Το Industry 4.0 είναι πραγματικότητα και η Epson, ως παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς ρομποτικών μηχανισμών SCARA και πάροχος λύσεων αυτοματοποίησης από το 1980, είναι έτοιμη να δείξει τον δρόμο προς την αλλαγή. Καθώς η αυτοματοποίηση συνεχίζει να επεκτείνεται, αναπτύσσονται πολλές νέες και καινοτόμες εφαρμογές για ρομποτικούς μηχανισμούς. Καθώς επιφέρουν επαναστατικές αλλαγές στη βιομηχανία και άλλους τομείς, έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν ριζικά την ποιότητα της εργασιακής μας ζωής.

Ο διαγωνισμός: κερδίστε έως και 3 ρομποτικούς μηχανισμούς

Η Epson εμπιστεύεται την πιο πρόσφατη τεχνολογία της στην ελπίδα του μέλλοντος: τα πανεπιστήμια, τα κολέγια και τα ερευνητικά ιδρύματα στην περιοχή EMEAR. Γιατί επιλέγουμε εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα; Για να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας και της αυτοματοποίησης.

Κάντε αίτηση online ( https://www.epson.eu/robots-contest) από την 1 ηΣεπτεμβρίου 2018.

  • Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν πρόταση πριν από τις 15 thΔεκεμβρίου 2018 για να διεκδικήσουν την ευκαιρία να κερδίσουν έως και 3 ρομποτικούς μηχανισμούς της Epson, ώστε να υποστηρίξουν το έργο τους
  • Οι αιτήσεις θα κριθούν βάσει σειράς κριτηρίων, όπως η καινοτομία, η εκπαίδευση, η ανάπτυξη δεξιοτήτων, η μοναδική χρήση του ρομποτικού μηχανισμού και η βιωσιμότητα
  • Οι υποψήφιοι που έχουν επιλεγεί θα κληθούν να παρουσιάσουν την αίτησή τους ενώπιον μιας ομάδας κριτών

«Οι δεξιότητες και η δημιουργικότητα βρίσκονται στο επίκεντρο της καινοτομίας. Η Epson αναγνωρίζει την ανάγκη προώθησης και υποστήριξης της ανάπτυξης ταλέντων και δεξιοτήτων. Η γενιά των millennial, που αποτελεί το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού, θα αντιμετωπίσει έναν ριζικά διαφορετικό κόσμο εργασίας. Γνωρίζουμε ότι οι νέοι έχουν τις δυνατότητες, οπότε ο διαγωνισμός μας έχει ως στόχο να τους προσφέρει την τεχνολογία του μέλλοντος», λέει ο Volker Spanier, επικεφαλής λύσεων ρομποτικής της Epson Europe.

Ο αριθμός των βιομηχανικών ρομπoτικών μηχανισμών που αναπτύσσονται παγκοσμίως αναμένεται να αυξηθεί σε περίπου 2,6 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το 2019. Ειδικά στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, η υιοθέτηση των ρομπoτικών μηχανισμών πρόκειται να αυξηθεί κατά 20% ετησίως τα επόμενα δύο χρόνια, που είναι ο υψηλότερος ρυθμός ανάπτυξης παγκοσμίως μετά την Κίνα.

Αυτή η ανάπτυξη θέτει τη ρομποτική στο κέντρο των μελλοντικών εξελίξεων στους τομείς της παραγωγής, της υγειονομικής περίθαλψης και πολλών άλλων τομέων. Οι ρομποτικοί μηχανισμοί μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην εκπαίδευση, τη μείωση των αποβλήτων και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Η Epson παρέχει μια ευκαιρία στους νέους στην περιοχή EMEAR να φανταστούν έναν καλύτερο κόσμο με τους ρομποτικούς μηχανισμούς.

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό

Κάντε κλικ εδώ:  https://www.epson.eu/robots-contest