Η Epson παρουσιάζει τα νέα EcoTank με 5 χρώματα μελανιών και προσθέτει βελτιωμένες λειτουργίες στη βασική σειρά εκτυπωτών με εξωτερικό σύστημα μελανιών

Η Epson παρουσιάζει τα νέα EcoTank με 5 χρώματα μελανιών και προσθέτει βελτιωμένες λειτουργίες στη βασική σειρά εκτυπωτών με εξωτερικό σύστημα μελανιών

L3150

Η εύκολη εκτύπωση χαμηλού κόστους μόλις έγινε ακόμα καλύτερη

Το χαρτοφυλάκιο εκτυπωτών χωρίς φύσιγγες της Epson αναβαθμίστηκε: δύο μοντέλα που διαθέτουν το νέο σύστημα μελανιών 5 χρωμάτων (L7160 και L7180), ενώ η μοντέρνα και λειτουργική σχεδίαση νέας γενιάς EcoTank είναι πλέον διαθέσιμη στη σειρά των βασικών οικιακών μοντέλων (L3110/1 και L3150/1 μόνο).

Για πρώτη φορά, οι χρήστες που αναζητούν έναν εκτυπωτή χωρίς φύσιγγες, κατάλληλο τόσο για δημιουργικές εργασίες όσο και για εργασίες γραφείου, θα βρουν τη λύση με τους νέους εκτυπωτές Epson 3-σε-1 EcoTank L7160 και L7180. Αυτά τα μοντέλα διαθέτουν ένα νέο προηγμένο σύστημα μελανιών 5 χρωμάτων, το οποίο περιλαμβάνει μαύρο φωτογραφικό μελάνι και μαύρο μελάνι pigment, ιδανικά για κάθε εκτύπωση από φωτογραφίες, σχέδια και διαγράμματα μέχρι έγγραφα. Αυτά τα μοντέλα υποστηρίζουν πληθώρα εργασιών, παρέχουν εκτύπωση μέσω φορητών συσκευών, συσκευή ανάγνωσης καρτών, εκτυπωτή CD και εκτύπωση διπλής όψης. Το L7160 υποστηρίζει εκτύπωση A4, ενώ το L7180 υποστηρίζει και μέγεθος A3.

 

Επίσης νέα είναι τα μοντέλα L3110/1 και L3150/1, τα οποία προσθέτουν βελτιωμένη λειτουργικότητα και βελτιωμένη, compact αισθητική στη σειρά των βασικών οικιακών μοντέλων. Ιδανικά για εξοικονόμηση χώρου στο σπίτι, αυτά τα μοντέλα διαθέτουν τη σχεδίαση νέας γενιάς της Epson, όπου το δοχείο μελανιού έχει μετακινηθεί από την πλαϊνή στην μπροστινή πλευρά, προσφέροντας μια πιο πρακτική και κομψή αισθητική. Αυτή η αλλαγή σημαίνει επίσης ότι είναι απλό να δείτε πόσο μελάνι απομένει μέσω μιας ορατής οπής. Ο προηγμένος σχεδιασμός ενισχύεται από ένα βελτιωμένο σύστημα αναπλήρωσης μελανιού, κατασκευασμένο για γέμισμα χωρίς ταλαιπωρία. Ιδανικά για έντονη οικιακή χρήση με ελαχιστοποίηση διαρροών μελανιού και φιαλίδια που ανοίγουν ευκολότερα, δεν απαιτούν πίεση και διαθέτουν μηχανισμό που διασφαλίζει ότι τα κατάλληλα δοχεία γεμίζουν μόνο με το αντίστοιχο χρώμα. Αυτά τα μοντέλα 3-σε-1 συνοδεύονται από μελάνι που σας καλύπτει έως και τρία χρόνια 1, συμβάλλοντας σε εξοικονόμηση έως 90% στο κόστος μελανιού 2. Το L3150/1 περιλαμβάνει επίσης λειτουργία εκτύπωσης μέσω φορητών συσκευών.

Η Kseniya Gordeyeva, διευθύντρια προϊόντων στην Epson Europe, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για την κυκλοφορία των L7160 και L7180 καθώς συμπληρώνουν ένα κενό στο χαρτοφυλάκιό μας που σίγουρα θα προσελκύσει δημιουργικούς επαγγελματίες από διαφημιστικά γραφεία και εκπαιδευτικούς οργανισμούς μέχρι φωτογράφους. Το νέο σύστημα μελανιών 5 χρωμάτων είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται για να παράγουν πληθώρα φωτογραφιών και εγγράφων, ενώ η ποικιλία των λειτουργιών εξασφαλίζει ότι κάθε εργασία μπορεί να ολοκληρωθεί εύκολα.

«Είμαστε σίγουροι ότι τα μοντέλα L3110/1 και L3150/1 θα αποδειχθούν πολύ δημοφιλή και για τους οικιακούς χρήστες. Ο πρακτικός και ανανεωμένος σχεδιασμός του EcoTank αποδείχτηκε πολύ δημοφιλής σε ολόκληρη την επαγγελματική μας σειρά, γι 'αυτό εφαρμόσαμε τον ίδιο σχεδιασμό έτσι ώστε οι οικιακοί χρήστες να μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το μοντέρνο στυλ και τη βελτιωμένη χρηστικότητα.»

 

Βασικά χαρακτηριστικάL3110/1L3150/1L7160L7180
Εκτύπωση Α4, σάρωση, αντιγραφή+ Εκτύπωση A3
Μπροστινό δοχείο μελανιού υψηλής χωρητικότητας με δυνατότητα αναπλήρωσης και νέο βελτιωμένο φιαλίδιο μελανιού
Ενσωματωμένα δοχεία μελανιών εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας
Τεχνολογία εκτύπωσης, κεφαλή εκτύπωσης Micro Piezo
Απόδοση φωτογραφιώνxx1.500 φωτογραφίες[3]1.500 φωτογραφίες[3]
Ταχύτητες εκτύπωσης: XX / XX ppm [4]10/510/513/1013/10
Οθόνη / επιφάνεια προβολήςxxΈγχρωμη οθόνη LCD 6,8 εκ.Έγχρωμη οθόνη LCD 6,8 εκ.
Δύο δίσκοι χαρτιούxx
Εκτυπώσεις χωρίς περιθώρια και εκτυπώσεις CD-DVDxx
Υποδοχή κάρτας SDxx
1 έτος ή 30.000 σελίδες, και έως και τρία έτη με τη δήλωση του προϊόντος [5]
Δυνατότητες διασύνδεσης: Wi-Fi, Wi-Fi Directx+Ethernet+Ethernet
Εκτυπώστε γρήγορα και εύκολα μέσω Wi-Fi από smartphone και υπολογιστές tablet με τη λειτουργία Epson iPrint [4]x
Υποστήριξη Epson Connect (Email Print, Remote Print Driver) [6]x
Μπλε πίνακας ελέγχουL3111L3151xx
[1] Μελάνι που σας καλύπτει έως 3 χρόνια βάσει των μέσων μηνιαίων όγκων εκτύπωσης 225 σελίδων για οικιακούς εκτυπωτές και εκτυπωτές γραφείου EcoTank και 40 φωτογραφίες για φωτογραφικούς εκτυπωτές EcoTank. Οι υπολογισμοί βασίζονται στη χαμηλότερη απόδοση σελίδων φιαλιδίου μαύρου μελανιού για οικιακούς εκτυπωτές και εκτυπωτές γραφείου και στη χαμηλότερη απόδοση σελίδων φωτογραφιών για φωτογραφικούς εκτυπωτές.

[2] Μέσος όρος απαιτούμενων φυσιγγών/εξοικονόμησης που επιτεύχθηκε για την εκτύπωση του ίδιου αριθμού σελίδων, χρησιμοποιώντας τα φιαλίδια μελανιού που παρέχονται με τη σειρά EcoTank (εκτός των L805, L810, L850, L7160, L7180), εκτός της τιμής του εξοπλισμού. Σύγκριση που έγινε ανάμεσα στον μέσο όρο της σειράς A4 EcoTank και τον μέσο όρο για τα 10 κορυφαία μοντέλα στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την περίοδο Απριλίου 2017 - Μαρτίου 2018, σύμφωνα με στοιχεία του IDC EMEA Hardcopy Tracker (δεδομένα 1ου τριμήνου 2018), IDC EMEA HCP Consumables Tracker (δεδομένα 2ου εξαμήνου 2017). Το κόστος εκτύπωσης υπολογίστηκε με βάση το ποσοστό φυσιγγών τυπικού μεγέθους και μεγέθους XL σύμφωνα με στοιχεία της IDC για την ίδια περίοδο αναφοράς στην αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Η μέση τιμή πώλησης υπολογίστηκε διαιρώντας τα έσοδα με τις μονάδες. Στοιχεία απόδοσης φυσιγγών μελάνης όπως αναφέρονται στις τοποθεσίες web των κατασκευαστών.

[3] Οι αποδόσεις που παρατίθενται υπολογίζονται με βάση την αρχική μεθοδολογία της Epson από την προσομοίωση εκτύπωσης των μοτίβων δοκιμής που παρέχονται από το πρότυπο ISO / IEC 29103 με βάση τα μελάνια που παρέχονται με τον προκείμενο εκτυπωτή και εκτύπωση φωτογραφιών σε διαστάσεις 10 x 15 εκ. Οι αποδόσεις που παρατίθενται ΔΕΝ βασίζονται στο πρότυπο ISO/IEC29102. Οι αποδόσεις που παρατίθενται ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις εικόνες που εκτυπώνονται, το είδος χαρτιού που χρησιμοποιείται, τη συχνότητα των εκτυπώσεων και τις συνθήκες περιβάλλοντος, όπως τη θερμοκρασία. Κατά την αρχική ρύθμιση του εκτυπωτή, χρησιμοποιείται μια ορισμένη ποσότητα μελανιού για την πλήρωση των ακροφυσίων της κεφαλής εκτύπωσης, συνεπώς η απόδοση του αρχικού συνοδευτικού πακέτου μπορεί να είναι μικρότερη.
[4] Καθορισμένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO/IEC 24734, το οποίο παρουσιάζει το μέσο όρο απόδοσης ESAT του Ελέγχου Κατηγορίας Γραφείου για την προεπιλεγμένη μέθοδο εκτύπωσης μονής όψης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.eu/testing
[5] Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.epson.gr/printerwarranty
[6] Απαιτείται ασύρματη σύνδεση στο Internet. Για περισσότερες πληροφορίες και για τις υποστηριζόμενες γλώσσες και συσκευές, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epsonconnect.eu