Οι δυνατότητες γρήγορης απεικόνισης διευρύνουν το πεδίο εφαρμογών για την υγεία, την εμπορική χρήση drone, τη μηχανική κ.ά.

Τα γυαλιά Moverio BT-35E επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε τροφοδοσία με μικρή καθυστέρηση από τη συσκευή της επιλογής τους

Οι δυνατότητες γρήγορης απεικόνισης διευρύνουν το πεδίο εφαρμογών για την υγεία, την εμπορική χρήση drone, τη μηχανική κ.ά.

Η Epson ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία στην Ευρώπη της νεότερης έκδοσης των έξυπνων γυαλιών Moverio, των BT-35E. Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών, η Epson σχεδίασε τα νέα έξυπνα γυαλιά της, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα με υφιστάμενο υλικό μέσω δυνατότητας διασύνδεσης HDMI και USB-C για σχεδόν μηδενική καθυστέρηση. Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν που προσφέρει την υπεροχή της Epson στον οπτικοακουστικό τομέα σε ένα διευρυμένο κοινό για εφαρμογές στον τομέα της υγείας, την εμπορική χρήση drone, τη μηχανική, την ψυχαγωγία κ.ά.

Η Valerie Riffaud-Cangelosi, επικεφαλής της Ανάπτυξης Νέων Αγορών στην Epson Europe, δήλωσε: "Από τους χρήστες του τομέα της υγείας που θέλουν να διατηρήσουν ανεπηρέαστη την προσοχή τους στους ασθενείς έως τους πιλότους drone που θέλουν να προσφέρουν τη δυνατότητα επαυξημένης πραγματικότητας στις εργασίες τους, αυτά τα διάφανα, έξυπνα γυαλιά Si-OLED μπορούν να προσφέρουν μια σειρά περιεχομένου με χαμηλή καθυστέρηση από πολλές συσκευές που διαθέτουν HDMI ή USB-C. Με αυτά τα γυαλιά, στόχος μας είναι να προσφέρουμε πετυχημένες, νέες δυνατότητες στα οπτικά μας στοιχεία σε ένα ευρύτερο κοινό, που θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ως διάφανη λύση απεικόνισης για το υπάρχον υλικό τους."

Τυπικές χρήσεις των BT-35E:

 • Στον τομέα της υγείας, ως κύρια ή δευτερεύουσα λύση απεικόνισης. Αντί να γυρίζει προς την οθόνη, ο γιατρός μπορεί να συνεχίσει να εστιάζει στον ασθενή και να έχει πιο φυσική στάση σώματος.

 • Για εφαρμογές μηχανικής, ως κύρια ή δευτερεύουσα λύση απεικόνισης για εργασίες που απαιτούν μικρή καθυστέρηση και βελτιωμένη απόδοση, όπως απομακρυσμένη βοήθεια.

 • Στην ψυχαγωγία, τα θεματικά πάρκα και τα μουσεία μπορούν να τα χρησιμοποιούν για να ενισχύουν την εμπειρία των πελατών και να αναπαράγουν περιεχόμενο βίντεο ή για να λειτουργούν ως οθόνη για ό,τι έπεται.

 • Για εμπορικά drone, όπως το DJI Phantom 4 Pro, μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως δευτερεύουσα λύση απεικόνισης FPV για ελεγκτές με κύρια οθόνη και έξοδο HDMI.

Τα γυαλιά BT-35E έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις εμπορικές εφαρμογές. Η ανθεκτική κατασκευή και οι δυνατότητές τους που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση, επιτρέπουν να φοριούνται επανειλημμένα από διάφορους χρήστες, καθιστώντας τα ιδανικά για μεγάλες χρονικές περιόδους, ανεξάρτητα από το σχήμα, το μέγεθος του κεφαλιού ή από το αν φοράνε γυαλιά.

Η εστίαση της Epson σε μια ευρεία χρήση εμπορικών εφαρμογών επιτρέπει στα γυαλιά Moverio να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα έξυπνα γυαλιά της αγοράς. Σχεδιασμένα με γνώμονα τη λειτουργικότητα, η σειρά είναι δημοφιλής σε επιχειρηματικούς πελάτες και ανεξάρτητους προμηθευτές λογισμικού (ISV).

Τα γυαλιά BT-35E θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούλιο του 2018.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Οθόνη Epson Si-OLED

 • Ανάλυση HD 720p

 • Πολλοί ενσωματωμένοι αισθητήρες, όπως κάμερα 5 MP, γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο, πυξίδα και αισθητήρας περιβάλλοντος φωτισμού

 • Κουτί διεπαφών με HDMI και USB-C

 • Ελαφριά σχεδίαση με μικρές διαστάσεις: κατάλληλο για πολλά μεγέθη κεφαλιού και με δυνατότητα να φορεθεί πάνω από γυαλιά

 • Υποστήριξη για περιεχόμενο 3D σε παράθεση

 • Λουράκι για το λαιμό για μια ολοκληρωμένη εμπειρία χωρίς να απαιτούνται χέρια

 • Μοναδική επένδυση για τη μύτη, κατάλληλη για χρήση πάνω από γυαλιά

 • Ρυθμιζόμενοι βραχίονες για βελτιωμένη άνεση

  Η Epson προσφέρει το API για την κάμερα και τους αισθητήρες