Οι νέες σειρές επαγγελματικών εκτυπωτών A3 και A4 καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις των πολυάσχολων ομάδων εργασίας

Η σειρά ασπρόμαυρων μοντέλων προσφέρει 40.000 σελίδες, την υψηλότερη απόδοση μελανιού στην κατηγορία του

Οι νέες σειρές επαγγελματικών εκτυπωτών A3 και A4 καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις των πολυάσχολων ομάδων εργασίας

WF-C8690

Η Epson ανακοίνωσε δύο νέες σειρές MFP και εκτυπωτών WorkForce Pro για πολυάσχολα γραφεία, φέρνοντας την κορυφαία τεχνολογία inkjet, τις χαμηλές περιβαλλοντικές εκτυπώσεις, τις χαμηλές απαιτήσεις παρεμβολών και την υψηλή παραγωγικότητα σε μικρές ομάδες εργασίας που απαιτούν δυνατότητες Α3 και Α4. Τα μοντέλα WF-C8690, WF-C8610 και WF-C8190 προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση για εκτύπωση Α3 σε αυτήν την κατηγορία, ενώ τα μοντέλα WF-M5799DWF, WF-M5299DW και WF-M5298DW προσφέρουν γρήγορη, αξιόπιστη και υψηλής απόδοσης ασπρόμαυρη εκτύπωση A4 με χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO).

Ο Umardeep Sappal, Product Manager, Epson Europe, δηλώνει: "Αυτοί οι εκτυπωτές inkjet που είναι ανώτεροι από τους laser εξοικονομούν χρήματα, ενέργεια και χρόνο και περιλαμβάνουν όλα τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά παραγωγικότητας και διαχείρισης εγγράφων. Σχεδιασμένοι ειδικά με γνώμονα τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, την ελαχιστοποίηση των παρεμβολών και την απλοποίηση της ροής εργασιών, ενώ παράλληλα εξοικονομούν κόστος. Τα πλεονεκτήματα των χαμηλών απαιτήσεων παρεμβολών και προστασίας του περιβάλλοντος καθιστούν αυτές τις συσκευές ιδανικές και για ειδικές αγορές, όπως η εκπαίδευση, ο τομέας υγείας, οι δημόσιες διοικητικές υπηρεσίες και το λιανικό εμπόριο, καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες εκτυπώσεων όπως και τις ανάγκες του CSR".

Για επιχειρηματικούς πελάτες που αναζητούν τη δυνατότητα A3 στις συσκευές εκτύπωσής τους, αλλά δεν αναζητούν πολύ υψηλή απόδοση εκτύπωσης των εταιρικών ή RIPS συσκευών της Epson, η σειρά WF-C8000 είναι ιδανική. Δεν παρέχει μόνο καθημερινά και γρήγορα έγγραφα A4, με χρόνο εξόδου πρώτης σελίδας (FPOT) στα 5,5 δευτερόλεπτα, αλλά παράλληλα υποστηρίζει μια σειρά χρήσεων για έγγραφα A3, όπως φυλλάδια εντός του χώρου σας, υλικά φυλλαδίων για έλεγχο, φύλλα δεδομένων Excel, σχέδια χώρων κατασκευών, φύλλα εργασίας για αίθουσες διδασκαλίας, φυλλάδια και ακόμη περισσότερα.

Αντίστοιχα, η σειρά WF-M5000 καλύπτει τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων όταν μια ισχυρή λύση ασπρόμαυρων εκτυπώσεων απαιτείται και πρέπει να συνδυάζεται με ανταγωνιστικό TCO για χρήση σε μικρές ομάδες εργασίας με υψηλό όγκο εκτύπωσης. Η εντυπωσιακή απόδοση μελανιού έως 40.000 σελίδες προσφέρει την υψηλότερη απόδοση στην κατηγορία του 1– βοηθά στην παροχή χαμηλού TCO, ενώ απαιτεί ελάχιστες παρεμβολές από το χρήστη. Αυτό δεν ενισχύει μόνο την παραγωγικότητα, αλλά η διαδικασία εκτύπωσης χωρίς θερμότητα και χωρίς επαφή επιτρέπει επίσης εκτεταμένη ευελιξία πολυμέσων.

Η εκτύπωση με αυτά τα μοντέλα υποστηρίζει τουλάχιστον 90% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με συγκρίσιμα μοντέλα εκτυπωτών laser 2, συμβάλλοντας στη μείωση των περιβαλλοντικών εκτυπώσεων και του λογαριασμού κατανάλωσης ενέργειας των χρηστών. Κι αυτό ενώ εξακολουθεί να προσφέρει χρόνο εξόδου πρώτης σελίδας 4,8 δευτερολέπτων, γρηγορότερα δηλαδή από τα συγκρίσιμα μοντέλα laser 3.

Σχεδιασμένες για επιχειρήσεις, και οι δύο σειρές προσφέρουν λογισμικό και εργαλεία τα οποία ικανοποιούν τις ανάγκες διαφορετικών χρηστών. Εργαλεία και λογισμικό, όπως τα Epson Print Admin, Document Capture Pro 4και Epson Device Admin, προσθέτουν επιπλέον δυνατότητες λειτουργίας - κάτι παραπάνω από απλή εκτύπωση και σάρωση. Το Epson Open Platform 5και η συνεργασία μας με ISV προσθέτουν επιπλέον λύσεις, όπως το λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων PaperCut.

1. Απόδοση σελίδων κατά προσέγγιση. Η πραγματική απόδοση ποικίλλει ανάλογα με τις εκτυπωμένες εικόνες και τις συνθήκες χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.eu/pageyield. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε σε σχέση με τους 20 κορυφαίους σε πωλήσεις ασπρόμαυρους εκτυπωτές laser στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 21 και 45 σελίδων το λεπτό, όπως προσδιορίζεται από την IDC στους 12 μήνες έως τον Δεκέμβριο του 2017, όπου είναι δυνατό ή όπως δηλώνεται στις ιστοσελίδες των κατασκευαστών.
2. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε σε σχέση με τους 10 κορυφαίους σε πωλήσεις ασπρόμαυρους εκτυπωτές laser στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 21 και 45 σελίδων το λεπτό, όπως προσδιορίζεται από την IDC στους 12 μήνες έως τον Δεκέμβριο του 2017, όπου είναι δυνατό ή όπως δηλώνεται στις ιστοσελίδες των κατασκευαστών.
3. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε σε σχέση με τους 10 κορυφαίους σε πωλήσεις ασπρόμαυρους εκτυπωτές laser στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 21 και 45 σελίδων το λεπτό, όπως προσδιορίζεται από την IDC στους 12 μήνες έως τον Δεκέμβριο του 2017, όπου είναι δυνατό ή όπως δηλώνεται στις ιστοσελίδες των κατασκευαστών.
4. Μόνο συσκευές πολλαπλών λειτουργιών.
5. Συμβατά μόνο με συσκευές πολλαπλών λειτουργιών PCL/PS.