Σχεδιασμός και λειτουργικότητα: τώρα θα ανησυχείτε λιγότερο για την ισορροπία στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας

Η Epson διευρύνει τη σειρά των εξαιρετικά αποδοτικών αλλά και κομψών «όλα σε ένα» εκτυπωτών (ή ..κομψών πολυμηχανημάτων εκτύπωσης)

Σχεδιασμός και λειτουργικότητα: τώρα θα ανησυχείτε λιγότερο για την ισορροπία στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας

Αν και η λειτουργικότητα έχει πάντα προτεραιότητα, δεν υπάρχει λόγος ένας εκτυπωτής να επηρρεάζει αρνητικά την εμφάνιση και την αισθητική του χώρου σας. Ξεχάστε τους συμβιβασμούς με το τελευταίο μοντέλο της Epson, τον XP-5100. Ο συγκεκριμένος εκτυπωτής διαθέτει κομψή και συμπαγή σχεδίαση, η οποία δείχνει εξαιρετικά από κάθε γωνία, ενώ υποστηρίζει και μια εντυπωσιακή σειρά εύχρηστων λειτουργιών και δυνατοτήτων διασύνδεσης.

Αυτό το νέο μοντέλο αποτελεί για τους χρήστες έναν κορυφαίας απόδοσης εκτυπωτή «όλα-σε-ένα» (ή ..ένα κορυφαίο σε απόδοση πολυμηχάνημα εκτύπωσης) για καθημερινές οικιακές εκτυπώσεις. Συνδυάζεται εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο, καθώς διαθέτει συμπαγή και εκλεπτυσμένη αισθητική, περιλαμβάνει οθόνη LCD 6,1εκ. και εύχρηστο περιβάλλον διεπαφής με τους χρήστες.

Αυτός ο εκτυπωτής, εκτός από το γεγονός διατίθεται σε πολύ ανταγωνιστική αρχική τιμή, επιτρέπει, επίσης, μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση, εφόσον συνδυαστεί με μελάνια XL, που επιτρέπουν στο χρήστη να εκτυπώνει έως 2,5 φορές περισσότερες σελίδες 1. Αυτός ο οικονομικά προσιτός και εύχρηστος εκτυπωτής περιλαμβάνει χρήσιμες λειτουργίες, όπως εκτύπωση διπλής όψης A4 και δίσκο χαρτιού εμπρόσθιας φόρτωσης 150 φύλλων. 

Ελαχιστοποιώντας την ακαταστασία των καλωδίων και διασφαλίζοντας ότι η εγκατάσταση του και η καθημερινή χρήση πραγματοποιούνται γρήγορα και χωρίς κόπο, αυτός ο εκτυπωτής προσφέρει μια σειρά ευέλικτων λύσεων συνδεσιμότητας. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εκτυπώνει από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού μέσω σύνδεσης στο Wi-Fi ή μέσω της λειτουργίας Wi-Fi Direct, για εκτύπωση από συμβατές συσκευές, χωρίς σύνδεση σε δίκτυο Wi-Fi.

Οι δωρεάν εφαρμογές και λύσεις εκτύπωσης της Epson για φορητές συσκευές, προσφέρουν επιπλέον ευελιξία, όπως η εφαρμογή Epson iPrint 2για ασύρματη εκτύπωση και σάρωση από έξυπνες συσκευές από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού. Για όσους βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση, το Epson Email Print επιτρέπει την απομακρυσμένη εκτύπωση αρχείων από σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο 2.  

Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου Ελλάδος της Epson, δήλωσε «Όλο και περισσότερος κόσμος χρειάζεται λειτουργικούς εκτυπωτές στο σπίτι, για να διαχειριστεί καθημερινές ανάγκες, αλλά και επαγγελματικές εργασίες.Είναι σημαντικό να σχεδιάζονται εκτυπωτές με γνώμονα την ευκολία στη χρήση, τη λειτουργικότητα και τη δυνατότητα διασύνδεσης, οι οποίοι, όμως,να διαθέτουν κομψή και συμπαγή εμφάνιση, ώστε να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε χώρο.Το νέο μοντέλο μας προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές και δυνατότητες στους χρήστες».

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Μικρές διαστάσεις, εξοικονόμηση χώρου
 • Εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή
 • Epson Connect 2:

Το Epson iPrint προσφέρει εύκολη εκτύπωση μέσω Wi-Fi από smartphones και tablets PCs

Εκτυπώστε από οπουδήποτε στον κόσμο στέλνοντας μέσω email φωτογραφίες και έγγραφα απευθείας στον εκτυπωτή

Remote Print Driver

Scan-to-Cloud

 • Εκτυπώστε εν κινήσει από το smartphone ή τον υπολογιστή σας μέσω του Google Cloud Print
 • Εκτύπωση email, φωτογραφιών, ιστοσελίδων και εγγράφων απευθείας από τη συσκευή iOS που διαθέτετε, χρησιμοποιώντας το AirPrint 3
 • Εύκολη εγκατάσταση με αυτόματη ρύθμιση Wi-Fi 4
 • Wi-Fi Direct για ασύρματη εκτύπωση χωρίς δίκτυο
 • Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης
 • Δίσκος εμπρόσθιας φόρτωσης χαρτιού 150 σελίδων
 • Οθόνη αφής LCD 6,1 εκ. με φιλικό προς το χρήστη, διαδραστικό μενού
 • Υποδοχή κάρτας μνήμης
 • Ταχύτητες εκτύπωσης ISO έως 14/7,5 σελίδες ανά λεπτό (ασπρόμαυρη/έγχρωμη) 5
 • Σαρωτής με ανάλυση 1.200 dpi
 • Presto! Λογισμικό PageManager για να διαχειρίζεστε έγγραφα
 • Εκτυπώστε έως κατά 2,5 φορές περισσότερες σελίδες χάρη στα μελάνια XL 1
   
1. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.epson.eu/pageyield
2.Για τις δυνατότητες Epson iPrint και Epson Creative Print απαιτείται ασύρματη σύνδεση και οι εφαρμογές εκτύπωσης Epson. Το Epson Email Print, το Epson Remote Print Driver και το Epson Scan-to-Cloud απαιτούν σύνδεση στο Internet. Για περισσότερες πληροφορίες και για τις υποστηριζόμενες γλώσσες και συσκευές, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/connect
3. Οι εκτυπωτές με δυνατότητα AirPrint λειτουργούν με iPhone 4s ή νεότερο μοντέλο, iPad 2 ή νεότερο μοντέλο, όλα τα μοντέλα iPad Air και iPad mini και iPod touch 5ης γενιάς με την πιο πρόσφατη έκδοση iOS και με Mac με την πιο πρόσφατη έκδοση OSX.
4. Αυτόματη ρύθμιση συμβατή με Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista και Mac OS
5. Καθορισμένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO/IEC 24734, το οποίο παρουσιάζει τον μέσο όρο απόδοσης ESAT του Ελέγχου Κατηγορίας Γραφείου για την προεπιλεγμένη μέθοδο εκτύπωσης μονής όψης A4. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.eu/testing