Το νέο λογισμικό RIP σάς βοηθά να αξιοποιήσετε πλήρως τον εκτυπωτή σας

Τα Epson Edge Print και Epson Edge Control Dashboard σάς επιτρέπουν να εκτυπώνετε γρήγορα και αποτελεσματικά

Το νέο λογισμικό RIP σάς βοηθά να αξιοποιήσετε πλήρως τον εκτυπωτή σας

Η Epson ανακοίνωσε το λογισμικό Edge Print RIP, το οποίο έχει σχεδιαστεί για εκτυπωτές υφασμάτων της σειράς F. Είναι ενσωματωμένο στους νέους εκτυπωτές και σας βοηθά να λαμβάνετε γρήγορα τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα, προσφέροντας υψηλή απόδοση με τον βασικό μηχανισμό του PS της Adobe για την επεξεργασία δεδομένων Post Script σε μια ποικιλία φορμά αρχείων. Εκτελείται σε Windows, υποστηρίζει απλή εγκατάσταση και δεν απαιτεί dongle. Έτσι, επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται έως τέσσερις εκτυπωτές, η εγκατάστασή του γίνεται εύκολα και προσφέρει απλή διαχείριση αρχείων, έλεγχο χρωμάτων, απεικόνιση, βηματισμό, επανάληψη και ένθεση.

Το Epson Edge Print βοηθά τους πελάτες να εξασφαλίζουν τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα ποιότητας μέσω της τεχνολογίας Precision Dot, η οποία επιλέγει τα βέλτιστα μεγέθη σταγονιδίων και τα βέλτιστα μοτίβα απεικόνισης. Εναρμονίζει τρεις βασικές τεχνολογίες της Epson: Half Tone Module, LUT (Αναζήτηση σε πίνακες) και Micro Weave. Όταν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με την ευρεία γκάμα προφίλ της Epson για τη μεγιστοποίηση της γκάμας χρωμάτων, δημιουργεί αρμονικές διακυμάνσεις, προσφέρει σταθερότητα χρωμάτων σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού και μειώνει την εμφάνιση κόκκου.

Το Edge Print λειτουργεί, επίσης, αρμονικά με τα υπόλοιπα εργαλεία της Epson, όπως το LFP Accounting Tool. Με το ενσωματωμένο στο λογισμικό Epson Control Dashboard, παρέχει στους πελάτες την κατάσταση του εκτυπωτή και την ικανότητα λήψης διαμορφώσεων εκτύπωσης για τα μέσα τους από τη βιβλιοθήκη μέσων της Epson, ενώ τα αποστέλλει απευθείας στον εκτυπωτή.

«Προκειμένου να πετύχει υψηλής ποιότητας αποτελέσματα, ο πελάτης πρέπει να ρυθμίσει τις παραμέτρους εκτύπωσης. Για να βοηθήσει σε αυτήν τη διαδικασία, η Epson έχει ετοιμάσει επαληθευμένες ρυθμίσεις προεπιλογής για το Edge Print, συμπεριλαμβανομένων των προφίλ ICC, η λήψη των οποίων μπορεί να γίνει από το cloud», υποστηρίζει ο Neil Greenhalgh, Product Manager της Epson Europe για τα προϊόντα εκτύπωσης σε υφάσματα. «Μέσω σύνδεσης στο LFP Accounting Tool της Epson, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, επίσης, να υπολογίσετε την τιμή κάθε εκτύπωσης, με βάση την κατανάλωση μελανιού και χαρτιού – σε κάθε εργασία καλύτερη αντίληψη και σωστή οργάνωση προμηθειών. Αυτή η ολοκληρωμένη λύση προσφέρει αξιόπιστα, υψηλής ποιότητας και ακριβή αποτελέσματα, μειώνει τα απορρίμματα και επιτρέπει την κλιμάκωση της παραγωγής, γεγονός που ενισχύει την επιχείρησή σας και επιταχύνει την παραγωγή.»

Έχοντας κυκλοφορήσει αρχικά με το SC-F9300, η νέα, ενημερωμένη έκδοση, θα υποστηρίζει πλέον τη σειρά των εκτυπωτών dye sublimation της Epson (SC-F6200, SC-F7200 SC-F9200) και θα περιλαμβάνεται σε όλους τους εκτυπωτές. Διατίθεται ως επιλογή για τους υφιστάμενους κατόχους εκτυπωτών.