Η Epson ανακοινώνει στην έκθεση ISE 2018 τον πρώτο της βιντεοπροβολέα laser 3LCD με ανάλυση 4K

Την πρώτη ημέρα της έκθεσης θα ανακοινωθεί και μια γκάμα νέων προϊόντων για επιχειρήσεις και για τους κλάδους του pro AV και της σήμανσης

Η Epson ανακοινώνει στην έκθεση ISE 2018 τον πρώτο της βιντεοπροβολέα laser 3LCD με ανάλυση 4K

6 Φεβρουαρίου 2018 – Με την έναρξη της ISE 2018, η Epson ανακοίνωσε τον πρώτο της βιντεοπροβολέα με ενσωματωμένο περιεχόμενο 4K. Το μοντέλο EB-L12000Q είναι ένας πανίσχυρος βιντεοπροβολέας laser 3LCD 12.000 lumen που έχει σχεδιαστεί, μεταξύ άλλων χρήσεων, για ενοικιάσεις και μόνιμες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών σε εκδηλώσεις, φεστιβάλ, αξιοθέατα, μεγάλα αμφιθέατρα, εμπορικές εκθέσεις και εμπορικά κέντρα και ο οποίος προσφέρει μέγιστη ευελιξία καθώς μπορεί να χρησιμοποιήσει τους ίδιους φακούς με συμβατότητα 4K με τους βιντεοπροβολείς της σειράς EB-L1000 της Epson.

Θα κυκλοφορήσει μαζί με ένα συνοδευτικό μοντέλο, το EB-L20000U, το οποίο αποτελεί το πρώτο προϊόν της Epson στη δημοφιλή μικρή κατηγορία WUXGA των 20.000 lumen. Και τα δύο μοντέλα έχουν το ίδιο περίβλημα που έχει σχεδιαστεί προκειμένου να ταιριάζει με τα τυπικά στον κλάδο σωληνωτά χαλύβδινα πλαίσια. Έτσι, μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στην υπάρχουσα υποδομή και προσφέρουν αξιοπιστία, καθώς και εύκολη εγκατάσταση και προβολή από οποιαδήποτε γωνία, συμπεριλαμβανομένης της κατακόρυφης διάταξης προβολής.

Επίσης, την πρώτη ημέρα της έκθεσης, ανακοινώθηκε το μοντέλο EV-100, ένας νέος τύπος βιντεοπροβολέα της Epson, που συμβάλλει στον να διευρύνει την παρουσία της η εταιρεία στον τομέα της σήμανσης και του φωτισμού. Το EV-100 των 2.000 lumen με την κομψή του σχεδίαση και το χαμηλό επίπεδο θορύβου έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να ενσωματώνεται στον περιβάλλοντα χώρο. Μπορεί να λειτουργεί ως βιντεοπροβολέας ή προβολικό σύστημα και είναι ιδανικός για προσεγμένους οπτικά χώρους, όπως χώρους επιδείξεων λιανικής, βιτρίνες, μουσειακές εκθέσεις και γκαλερί, όπου η οπτικά λιτή παρουσίαση είναι ιδιαίτερα σημαντική. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δείξετε πληροφορίες, να παρουσιάσετε βίντεο και να προβάλετε κινούμενα μοτίβα ή ακόμα και για mapping σε μικρά αντικείμενα.

Η Epson, ολοκληρώνοντας τη νέα γκάμα βιντεοπροβολέων που θα ανακοινωθούν στην ISE 2018, κυκλοφορεί μια σειρά νέων βιντεοπροβολέων laser 3LCD που έχουν σχεδιαστεί για αίθουσες συσκέψεων, εκπαιδευτικά ιδρύματα και αξιοθέατα. Οι βιντεοπροβολείς EB-L615U, EB-L610U, EB-L610W, EB-L510U και EB-L400U έχουν σχεδιαστεί για να αντικαταστήσουν τους υπάρχοντες βιντεοπροβολείς που βασίζονται σε λάμπες για περιπτώσεις που απαιτούν λύσεις 4.500 - 6.000 lumen. Επίσης, παρέχεται μια γκάμα λειτουργιών που περιέχονται τόσο στα βασικά μοντέλα της εισαγωγικής κατηγορίας μέχρι και σε πολύ εξειδικευμένες μονάδες που προσφέρουν δυνατότητες όπως είναι η λειτουργία διασύνδεσης HDBaseT και ο αντικατοπτρισμός οθόνης.

Επιπλέον, η Epson θα ανακοινώσει το νέο λογισμικό Professional Projector Tool. Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα που λειτουργεί με τους βιντεοπροβολείς laser εγκατάστασης της Epson καθιστά γρήγορη και εύκολη την εφαρμογή πολλών εγκαταστάσεων βιντεοπροβολέων και αξιοποιεί τεχνικές όπως είναι η ανάμειξη σκιών και το mapping.

Στην ISE θα παρουσιαστούν μοντέλα από όλες τις νέες σειρές βιντεοπροβολέων, όπως οι μονάδες EB-L12000Q και EB-L20000U, καθώς και οι βιντεοπροβολείς των σειρών EV-100, EB-L610U, EB-L700U και EB-L1000 σε καταστάσεις πραγματικής χρήσης. Επίσης, θα παρουσιάσουμε ορισμένες από τις πιο σημαντικές λύσεις mapping που έχουμε σχεδιάσει ποτέ, οι οποίες προβάλλουν εικόνες με ανάμειξη ακμών από πολλούς βιντεοπροβολείς EB-L25000U για μια μοναδική, γεμάτη χρώματα και εντυπωσιακή προβολή.

Ο Neil Colquhoun, Executive Director στον τομέα των επαγγελματικών οθονών της Epson Europe, δήλωσε: "Η ανακοίνωση του πρώτου βιντεοπροβολέα με 25.000 lumen πριν από δύο χρόνια ήταν μια πολύ μεγάλη στιγμή για την Epson, αλλά τώρα η παρουσίαση του πρώτου βιντεοπροβολέα με δυνατότητες 4K στην ISE 2018 μπορεί να είναι ακόμα πιο σημαντική. Ο βιντεοπροβολέας EB-L12000Q είναι ένα εξαιρετικό τεχνολογικό επίτευγμα που οδηγεί την Epson σε έναν νέο κόσμο ασύγκριτης ανάλυσης. Ανήκει στην ισχυρότερη μέχρι τώρα σειρά pro AV, η οποία διαθέτει ένα νέο μοντέλο 20k μικρών διαστάσεων, καθώς και πρωτοποριακές λύσεις για σήμανση και αίθουσες συσκέψεων, οι οποίες σε συνδυασμό με το λογισμικό Epson καθιστούν άμεσα διαθέσιμες στους χρήστες προηγμένες τεχνικές προβολής."

Μπορείτε να απολαύσετε την τελευταία τεχνολογία βιντεοπροβολής της Epson στο περίπτερο H90, στην αίθουσα 1 της ISE 2018.