Από την οθόνη στο χαρτί σε μόλις επτά δευτερόλεπτα από τη λειτουργία αδράνειας¹

Οι νεότεροι επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet της Epson προσφέρουν τους ταχύτερους χρόνους εξόδου της πρώτης σελίδας σε σχέση με τους αντίστοιχους laser¹, ενώ καταναλώνουν έως 90% λιγότερη ενέργεια²

Από την οθόνη στο χαρτί σε μόλις επτά δευτερόλεπτα από τη λειτουργία αδράνειας¹

Η Epson παρουσιάζει τη νεότερη σειρά συσκευών WorkForce Pro, με πρώτο το μοντέλο WF-C5790DWF, ιδανικό για μικρές ομάδες εργασίας. Η ενέργεια που καταναλώνεται κατά την εκτύπωση είναι έως και 90% λιγότερη σε σχέση με τα μοντέλα laser. 2. Κι αυτό συνδυάζεται επίσης με τις υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης, καθώς προσφέρει τον ταχύτερο χρόνο εξόδου πρώτης σελίδας (FPOT), τόσο για έγχρωμες όσο και για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις σε σχέση με τους συγκρίσιμους laser: μόλις επτά δευτερόλεπτα από τη λειτουργία αδράνειας. 1. Για να μην αναφερθούμε στην ταχύτερη ταχύτητα σάρωσης έγχρωμων σελίδων στο κλάδο, που φτάνει τις 24 εικόνες/λεπτό 1.

Σχεδιασμένα ώστε να εξοικονομούν χρήματα και ενέργεια, ενώ παράλληλα ενισχύουν την παραγωγικότητα, τα τέσσερα μοντέλα της σειράς μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εξοικονομούν τουλάχιστον 50% στο κόστος τους ανά έγχρωμη σελίδα (CPP) σε σχέση με τα αντίστοιχα μοντέλα laser 3. Το νέο σύστημα παροχής μελανιού μπορεί να αντικατασταθεί πιο εύκολα, ενώ επιτρέπει μεγαλύτερη απόδοση σελίδων, έως τον εντυπωσιακό αριθμό των 10.000 μονόχρωμων σελίδων ή των 5.000 έγχρωμων, χωρίς αλλαγή αναλώσιμων 4σε μοντέλα PDL.

Η κα. Μαρία Μάσσιου, διευθύντρια του γραφείου Epson Ελλάδος, δήλωσε: «Αυτή η σειρά εκτυπωτών και συσκευών MFD για μικρές ομάδες εργασίας είναι ιδανική για το επιχειρηματικό περιβάλλον, από τα μικρά γραφεία έως τις μεγάλες εταιρείες που χρησιμοποιούσαν laser και θέλουν να μειώσουν το κόστος και να αυξήσουν την παραγωγικότητα μειώνοντας ταυτόχρονα το χρόνο εκτός λειτουργίας. Και μάλιστα, μειώνοντας παράλληλα τον αντίκτυπο στο περιβάλλον και βελτιώνοντας την εικόνα τους ως προς την εταιρική κοινωνική ευθύνη.»

Φυσικά, όλα αυτά τα μοντέλα υποστηρίζουν εκτυπώσεις χωρίς ταλαιπωρία και με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης που προσφέρει η τεχνολογία inkjet. Αυτό δεν ενισχύει μόνο την παραγωγικότητα, αλλά η διαδικασίας εκτύπωσης χωρίς θερμότητα και χωρίς επαφή επιτρέπει επίσης επιπλέον ευελιξία πολυμέσων. Και αναφορικά με τα πολυμέσα, αυτή η σειρά διαθέτει τη μεγαλύτερη τυπική χωρητικότητα χαρτιού 330 φύλλων σε αυτόν τον τομέα της αγοράς 5.

Σχεδιασμένα για επιχειρήσεις, προσφέρουν λογισμικό και εργαλεία τα οποία ικανοποιούν τις ανάγκες διαφορετικών χρηστών. Εργαλεία και λογισμικό, όπως τα Email Print for Enterprise, Epson Print Admin, Document Capture Pro και Epson Device Admin 6, προσθέτουν επιπλέον δυνατότητες λειτουργίας στη συσκευή, επιτρέποντάς της να κάνει περισσότερα από το να εκτυπώνει και να σαρώνει. Το Epson Open Platform 7και η συνεργασία μας με ISV προσθέτουν επιπλέον λύσεις, όπως το λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων PaperCut. Επίσης, το NFC υποστηρίζει εκτύπωση από κινητές συσκευές, δίνοντας στους χρήστες ευελιξία για να εκτυπώνουν μακριά από το γραφείο τους. Η σειρά WF-C5000 είναι διαθέσιμη μέσω πακέτου διαχειριζόμενης υπηρεσίας εκτύπωσης Epson Print365, η οποία περιλαμβάνει πλήρεις υπηρεσίες και υποστήριξη γρήγορης απόκρισης, ώστε να μπορείτε να χαλαρώνετε γνωρίζοντας ότι οι επιχειρηματικές σας εκτυπώσεις θα είναι οικονομικές και χωρίς διακοπές.

1. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε έναντι στους 10 κορυφαίους σε πωλήσεις έγχρωμους εκτυπωτές laser στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 1 και 30 σελίδων το λεπτό, όπως προσδιορίζεται από την IDC στους 12 μήνες έως τον Σεπτέμβριο του 2017. Τα δεδομένα προέρχονται από την BLI.
2. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε έναντι στους 10 κορυφαίους σε πωλήσεις έγχρωμους εκτυπωτές laser στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 1 και 30 σελίδων το λεπτό, όπως προσδιορίζεται από την IDC στους 12 μήνες έως τον Ιούνιο του 2017. Τα δεδομένα προέρχονται από την BLI.
3. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε έναντι στους 10 κορυφαίους σε πωλήσεις έγχρωμους εκτυπωτές laser στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 1 και 30 σελίδων το λεπτό, όπως προσδιορίζεται από την IDC στους 12 μήνες έως τον Ιούνιο του 2017. Τα δεδομένα προέρχονται από την GAP Intelligence και αφορούν στοιχεία του Αυγούστου του 2007 και αποτελεί μέσο όρο της τιμής που ίσχυε για τη Γερμανία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο (με τιμή σε ευρώ όπως ορίζεται από την GAP). Οι τιμές της Epson βασίζονται σε RRP πακέτων μελανιού XXL (5.000 σελίδων σύμφωνα με το IEEE/ISO 24711/24712). Η τιμή για τα ανταγωνιστικά μοντέλα ήταν η χαμηλότερη διαθέσιμη CPP.
4. Απόδοση σελίδων κατά προσέγγιση. Η πραγματική απόδοση ποικίλλει ανάλογα με τις εκτυπωμένες εικόνες και τις συνθήκες χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.eu/pageyield. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε έναντι στους 10 κορυφαίους σε πωλήσεις έγχρωμους εκτυπωτές laser στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 1 και 30 σελίδων το λεπτό, όπως προσδιορίζεται από την IDC στους 12 μήνες έως τον Σεπτέμβριο του 2017. Τα δεδομένα προέρχονται από την BLI.
5. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε έναντι στους 10 κορυφαίους σε πωλήσεις έγχρωμους εκτυπωτές laser στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 1 και 30 σελίδων το λεπτό, όπως προσδιορίζεται από την IDC στους 12 μήνες έως τον Σεπτέμβριο του 2017. Τα δεδομένα προέρχονται από την BLI.
6. Συμβατότητα μόνο με τα WF-C5790 και WF-C5290
7. Συμβατότητα μόνο με τα WF-C5790 και WF-C5290