Η Epson παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα νέων προϊόντων στην έκθεση ISE 2018

Μεταξύ των τεχνολογιών που θα παρουσιαστούν στην έκθεση, περιλαμβάνονται νέα προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές στους κλάδους σήμανσης, επιχειρήσεων και επαγγελματικού pro AV.

Η Epson παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα νέων προϊόντων στην έκθεση ISE 2018

4 Δεκεμβρίου 2017 –Στην έκθεση ISE (6-9 Φεβρουαρίου 2018) η Epson θα ανακοινώσει και θα παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα από τους τομείς της σήμανσης, των επαγγελματικών λύσεων προβολής και των βιντεοπροβολέων εγκατάστασης υψηλής τεχνολογίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί επίσης μια σειρά βιντεοπροβολέων laser 3LCD υψηλών προδιαγραφών από την κορυφαία στην αγορά σειρά βιντεοπροβολέων για εταιρική και εκπαιδευτική χρήση, καθώς και εγκατάστασης.

Στην έκθεση ISE 2017, η Epson κέρδισε το βραβείο Best Large Stand στα πλαίσια των βραβείων ISE Stand Design Awards, τα οποία απονέμονται από την ISE σε συνεργασία με το περιοδικό Exhibitor, καθώς και τρία βραβεία Best of ISE για laser βιντεοπροβολείς εγκατάστασης, φορητούς βιντεοπροβολείς μικρών διαστάσεων και τα έξυπνα γυαλιά Moverio. Αυτήν τη χρονιά, θα παρουσιάσουμε ορισμένες από τις πιο σημαντικές λύσεις προβολής χαρτογράφησης που έχουμε σχεδιάσει ποτέ, οι οποίες προβάλλουν εικόνες με ανάμιξη ακμών από βιντεοπροβολείς EB-L25000U, για μια μοναδική, γεμάτη χρώματα και εντυπωσιακή προβολή.

Επίσης, στο περίπτερό μας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, θα παρουσιάζονται εφαρμογές σε πραγματικά περιβάλλοντα για τους νέους, αλλά και τους υφιστάμενους βιντεοπροβολείς μας, όπως λύσεις για αίθουσες συσκέψεων, αίθουσες διδασκαλίας και χώρους επιδείξεων, όπως είναι οι βιντεοπροβολείς των σειρών EB-700U και EB-L1000.

Ο Neil Colquhoun, Executive Director στον τομέα των επαγγελματικών οθονών της Epson Europe, δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ISE, δώσαμε την ευκαιρία σε πολλούς ανθρώπους να ρίξουν μια ματιά στους νεότερους βιντεοπροβολείς laser εν ώρα δράσης και αποσπάσαμε το βραβείο για το καλύτερο περίπτερο κατά τη διαδικασία. Έχουμε θέσει τον πήχη πολύ ψηλά. Ωστόσο, με τα συναρπαστικά νέα προϊόντα που σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε και το σχεδιασμό του περιπτέρου και τα οπτικά υλικά που σχεδιάζουμε, είμαι σίγουρος ότι η ISE 2018 θα αποδειχτεί ακόμα πιο σημαντική, καλύτερη και αποτελεσματική για την Epson.»

Θα βρείτε την Epson στο Περίπτερο H90, Αίθουσα 1 στην ISE 2018.