Η Epson αποκαλύπτει τον μικρότερο φωτογραφικό εκτυπωτή της A3+

Ο XP-15000 διαθέτει σετ ενισχυμένων μελανιών και κομψή σχεδίαση

Η Epson αποκαλύπτει τον μικρότερο φωτογραφικό εκτυπωτή της A3+

Ο έξυπνος εξοπλισμός δεν απαιτεί απαραίτητα πολύ χώρο. Ο νέος ασύρματος φωτογραφικός εκτυπωτής XP-15000 της Epson δημιουργεί κορυφαίες φωτογραφίες A3+, ενώ διαθέτει εξαιρετικά μικρές διαστάσεις. Επίσης, είναι οπτικά καλαίσθητος, με κομψές καθαρές γραμμές, που διακρίνονται από κάθε γωνία.

 

Ο Mohamed Musa, Product Manager, δηλώνει: «Ο XP-15000 δημιουργεί εξαιρετικές φωτογραφίες A3+, ενώ διαθέτει εκπληκτικά μικρή και κομψή σχεδίαση. Για την ακρίβεια, εύκολα νομίζει κανείς ότι πρόκειται για μοντέλο A4. Μάλιστα, ανεξάρτητα από το αν εκτυπώνετε έγχρωμα ή ασπρόμαυρα, το νέο σετ μελανιών Claria Photo HD έξι χρωμάτων δίνει μεγαλύτερη ένταση και στις δύο περιπτώσεις, χάρη στα νέα μελάνια γκρι και κόκκινου χρώματος.»

Τόσο οι λάτρεις της φωτογραφίας όσο και οι ημι-επαγγελματίες θα εκτιμήσουν τα ενισχυμένα επίπεδα ποιότητας που προσφέρει το νέο σετ μελανιών. Με το νέο γκρι μελάνι, μπορείτε να δημιουργήσετε κορυφαίες ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με πιο αρμονικές διακυμάνσεις μεταξύ των σκιών και των τονισμένων σημείων. Με το νέο κόκκινο μελάνι, είναι εφικτή μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα χρωμάτων, η οποία προσφέρει πιο ρεαλιστικά και ζωντανά χρώματα. Επίσης, οι εκτυπώσεις αντέχουν στο χρόνο, καθώς το μελάνι υψηλής ποιότητας διαρκεί έως 300 χρόνια σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ 1.

Ο XP-15000 μπορεί να σας βοηθήσει σε μια ευρεία γκάμα δημιουργικών εργασιών, εύκολα στο σπίτι, όπως εκτύπωση έως και σε A3+ σε μια γκάμα μέσων, όπως χαρτί μεγάλου πάχους, κάρτες, CD και DVD. Περιλαμβάνει πολλές φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες, όπως οθόνη LCD 6,1 εκ. για εύκολη πλοήγηση, μηχανοκίνητο δίσκο εξόδου και αυτόματη ενεργοποίηση για μεγαλύτερη άνεση. Επίσης, είναι γρήγορος και εύχρηστος, ιδανικός δηλαδή για καθημερινές εργασίες σε έγγραφα, χάρη στις υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης A4.

Προσφέροντας στους χρήστες την ελευθερία να εκτυπώνουν όπως και όταν θέλουν, αυτό το μοντέλο προσφέρει Wi-Fi, Wi-Fi Direct και μια πλήρη σειρά επιλογών από φορητές συσκευές για την εκτύπωση φωτογραφιών και εγγράφων, ακόμα και εξ'αποστάσεως.

Βασικά χαρακτηριστικά:

•           Εκτύπωση A3+

•           Συμπαγής σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο

•           Καμπυλωτές ακμές και κομψή σχεδίαση από κάθε πλευρά

•           Νέο περιβάλλον εργασίας

•           Μεμονωμένα μελάνια 6 χρωμάτων Claria Photo HD (συμπεριλαμβανομένου του νέου κόκκινου και γκρι μελανιού)

•           Οθόνη LCD 6,1 εκ.

•           Epson Connect 2: Epson iPrint, Email Print, Remote Print Driver

•           Wi-Fi, Wi-Fi Direct

•           Ethernet

•           Ασύρματο PictBridge

•           Εκτύπωση CD/DVD

•           Εκτύπωση διπλής όψης A4

•           Ταχύτητες εκτύπωσης ISO έως 9,2/9 σελίδες ανά λεπτό 3(ασπρόμαυρη/έγχρωμη)

•           Ένας δίσκος χαρτιού μπροστινής φόρτωσης (έως 250 φύλλων, A4) και ένας οπίσθιος δίσκος χαρτιού (έως 50 φύλλων, έως A3+)

•           Μηχανοκίνητος δίσκος εξόδου

•           Αυτόματη ενεργοποίηση

-Τέλος-

1. Ο υπολογισμός της ανθεκτικότητας των εκτυπώσεων βασίζεται σε δοκιμές επιτάχυνσης που πραγματοποιήθηκαν σε εκτυπώσεις με μέσα ειδικής χρήσης τα οποία τοποθετήθηκαν στις θήκες αρχειοθέτησης φωτογραφικού άλμπουμ. Η πραγματική σταθερότητα των εκτυπώσεων διαφέρει ανάλογα με τα μέσα, την εκτυπωμένη εικόνα, τις συνθήκες έκθεσης, την ένταση του φωτός, την υγρασία και τις ατμοσφαιρικές συνθήκες. Η Epson δεν εγγυάται την ανθεκτικότητα των εκτυπώσεων.
2.Για τις δυνατότητες Epson iPrint και Epson Creative Print απαιτείται ασύρματη σύνδεση και οι εφαρμογές εκτύπωσης Epson. Οι δυνατότητες Epson Email print και Epson Remote Print Driver απαιτούν σύνδεση στο Internet. Για περισσότερες πληροφορίες και για τις υποστηριζόμενες γλώσσες και συσκευές, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/connect
3. Καθορισμένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO/IEC 24734, το οποίο παρουσιάζει το μέσο όρο απόδοσης ESAT του Ελέγχου Κατηγορίας Γραφείου για την προεπιλεγμένη μέθοδο εκτύπωσης μονής όψης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.eu/testing