Σχεδιασμένος για τη σύγχρονη ζωή

Ο μικρότερος από ποτέ εκτυπωτής «όλα-σε-ένα» Expression Premium της Epson έχει πλούσια χαρακτηριστικά, αλλά είναι κομψός και με μικρές διαστάσεις

Σχεδιασμένος για τη σύγχρονη ζωή

Σχεδιάζοντας τις δημοφιλείς σειρές της για να καλύψει τον σύγχρονο τρόπο ζωής, η Epson αποκαλύπτει τη νεότερη προσθήκη της στη σειρά Expression Premium: τον XP-6000. Το νέο μοντέλο διαθέτει κομψή αισθητική μικρών διαστάσεων, ενώ προσφέρει μια εντυπωσιακή γκάμα δυνατοτήτων εκτύπωσης για οικιακή και φωτογραφική χρήση.

Ο Mohamed Musa, product manager , υποστηρίζει: «Ο νέος μας εκτυπωτής όλα-σε ένα Expression Premium αποτελεί μια φανταστική λύση για εκείνους που θέλουν να εκτυπώνουν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και έγγραφα στο σπίτι. Δεν έχει όμως, απλώς πολλές λειτουργίες: η σχεδίασή του έχει γίνει με γνώμονα τη ζωή των ανθρώπων. Πέρα από τις λύσεις εκτύπωσης από φορητές συσκευές για εκτυπώσεις μακριά από ένα γραφείο, γίνεται όλο και πιο σημαντικό οι λύσεις τεχνολογίας να έχουν μικρό μέγεθος και να είναι κομψές, ώστε να μπορούν να ενσωματωθούν στο σπίτι. Οι εκτυπωτές δεν περιορίζονται απλώς πλέον σε ένα γραφείο: μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, γι' αυτό και η σχεδίασή τους πρέπει να είναι ανάλογη. Από κάθε άποψη, ο XP-6000 εξοικονομεί χώρο και διακρίνεται από κομψή σχεδίαση, γεγονός που τον καθιστά μια πρακτική, αλλά και καλαίσθητη προσθήκη για το σπίτι.»

Το νεότερο μοντέλο Premium της Epson (XP-6000) έχει κατασκευαστεί για οικιακή χρήση. Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κόσμων, χρησιμοποιεί σετ μελανιού dye και pigment 5 χρωμάτων Claria Premium της Epson, ώστε να παράγει υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και ευκρινή και καθαρά κείμενα. Οι φωτογραφίες είναι πεντακάθαρες με ζωντανά χρώματα και βαθύ, πλούσιο μαύρο, χάρη στη φύσιγγα μελανιού φωτογραφικού μαύρου χρώματος.

Χωρίς να απαιτεί κόπο στη χρήση, ο XP-6000 προσφέρει μια σειρά φιλικών προς το χρήστη λειτουργιών, όπως νέο περιβάλλον εργασίας χρήστη, δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης A4, δίσκους διπλού χαρτιού και δυνατότητα εκτύπωσης σε κατάλληλα CD και DVD.

Προσφέροντας στους χρήστες την ελευθερία να εκτυπώνουν όπως και όταν θέλουν, αυτοί οι εκτυπωτές παρέχουν Wi-Fi, Wi-Fi Direct και μια πλήρη σειρά επιλογών από φορητές συσκευές για την εκτύπωση φωτογραφιών και εγγράφων από έξυπνες συσκευές. Οι χρήστες μπορούν απλώς να κατεβάσουν τη δωρεάν εφαρμογή Epson iPrint. 1για να εκτυπώνουν και να σαρώνουν ασύρματα από μια έξυπνη συσκευή. Η δωρεάν εφαρμογή Epson Creative Print 1επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν φωτογραφίες απευθείας από το Facebook, να δημιουργούν ευχετήριες κάρτες, να μετατρέπουν τις φωτογραφίες σε βιβλία για χρωμάτισμα και πολλά ακόμη. Μπορείτε μέχρι και να εκτυπώνετε αποστέλλοντας αρχεία με email απευθείας στον εκτυπωτή, σχεδόν από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο με το Epson Email Print 1. Επίσης, διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD και υποδοχή κάρτας μνήμης για απευθείας εκτύπωση από το ίδιο το μοντέλο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εκτύπωση A4, σάρωση (1.200 dpi) και αντιγραφή
 • Μικρή σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο
 • Νέο μενού χρήστη
 • Μεμονωμένα μελάνια: Μελάνι 5 χρωμάτων Claria Premium
 • Έγχρωμη οθόνη LCD 6,1 εκ.
 • Epson Connect: Epson iPrint, Creative Print, Email Print, Remote Print Driver, Scan-to-Cloud 1
 • Wi-Fi, Wi-Fi Direct
 • Ασύρματο PictBridge
 • Υποδοχή κάρτας μνήμης
 • Εκτύπωση CD/DVD
 • Διπλή όψη A4
 • Ταχύτητες εκτύπωσης ISO 15,8/11,3 σελίδων ανά λεπτό 2(ασπρόμαυρη/έγχρωμη)
 • Δύο εμπρόσθιοι δίσκοι τοποθέτησης χαρτιού: A4 και φωτογραφικού μεγέθους
1. Για τις δυνατότητες Epson iPrint και Epson Creative Print απαιτείται ασύρματη σύνδεση και οι εφαρμογές εκτύπωσης Epson. Το Epson Email Print, το Epson Remote Print Driver και το Epson Scan-to-Cloud απαιτούν σύνδεση στο Internet. Για περισσότερες πληροφορίες και για τις υποστηριζόμενες γλώσσες και συσκευές, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/connect
2. Καθορισμένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO/IEC 24734, το οποίο παρουσιάζει τον μέσο όρο απόδοσης ESAT του Ελέγχου Κατηγορίας Γραφείου για την προεπιλεγμένη μέθοδο εκτύπωσης μονής όψης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.eu/testing