Η Epson στοχεύει στην αναπτυσσόμενη αγορά A3

Οι εκτυπωτές A3 WorkForce έχουν σχεδιαστεί για τον σύγχρονο χώρο εργασίας

Η Epson στοχεύει στην αναπτυσσόμενη αγορά A3

Βοηθώντας τις μικρές επιχειρήσεις και τα οικιακά γραφεία να εργάζονται γρηγορότερα και εξυπνότερα, η Epson ανανέωσε τη σειρά υψηλής ποιότητας και οικονομικών εκτυπωτών inkjet A3 ( WF-7210DTW και WF-7710DWF) προσθέτοντας επιπλέον λύσεις ασύρματης εκτύπωσης σε ολόκληρη τη σειρά, συν ένα κομψό πίνακα ελέγχου και νέο μενού ελέγχου χρήστη ( WF-7710DWF ).

Ο Lee Withers, Product Manager στην Epson Europe, υποστηρίζει: «Οι νεότεροι εκτυπωτές inkjet A3 είναι ιδανικοί, αν εργάζεστε σε περιβάλλον όπου χρειάζεται να ελέγχετε λεπτομέρειες σε υπολογιστικά φύλλα, διαγράμματα και σχέδια. Στη σειρά αυτή, προσφέρουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και αποστολής φαξ διπλής όψης μέχρι και σε μέγεθος Α3, το οποίο είναι ιδανικό γι' αυτού του τύπου την εργασία. Επίσης, περιλαμβάνεται διαδρομή χαρτιού ειδικής χρήσης για μεμονωμένα φύλλα Α3 στο πίσω μέρος, που υποστηρίζει διάφορους τύπους χαρτιών διαφορετικού πάχους. Αυτά τα μοντέλα διευρύνουν πραγματικά τις δυνατότητες του χρήστη και του προσφέρουν σαφώς μεγαλύτερες δυνατότητες. Επίσης, έχουμε προσθέσει διάφορες νέες λειτουργίες, όπως νέο περιβάλλον εργασίας χρήστη, κομψό πίνακα ελέγχου και επιπλέον ασύρματες λύσεις.»

Τα νεότερα μοντέλα WorkForce είναι ιδανικά για χρήστες που αναζητούν μια επαγγελματική λύση για να καλύψουν τις ανάγκες εκτύπωσης σε Α3. Είναι σχεδιασμένα για επιχειρήσεις και μπορούν να παράγουν υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις τύπου laser, με την αναγνωρισμένη κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore της Epson.

Ακόμα και σε μικρές επιχειρήσεις και οικιακά γραφεία, είναι εύκολο να επιτευχθεί μια αποτελεσματική ροή εργασίας με αυτά τα αξιόπιστα και γρήγορα μοντέλα, τα οποία προσφέρουν δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης Α3 και επιχειρηματικής ποιότητας ταχύτητες εκτύπωσης 18 σελ./λεπτό σε ασπρόμαυρο και 10 σελ./λεπτό σε έγχρωμο 1. Επίσης, υποστηρίζουν απλή λειτουργία, χάρη στη μεγάλη οθόνη αφής 10,9 εκ. και το νέο, έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη (WF-7710DWF).

Ακόμα και οι αποδοτικές επιχειρήσεις πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλίσουν υψηλά επίπεδα και ποιοτική παραγωγικότητα, αλλά η εύρεση λύσεων που είναι και οικονομικές μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη υπόθεση. Χάρη στη σειρά WorkForce, δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς. Αυτοί οι εκτυπωτές μπορούν να παράγουν υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις με ταχύτητα, ενώ παράλληλα περιορίζουν σημαντικά τα γενικά έξοδα, καθώς το κόστος ανά σελίδα είναι πάνω από 50% χαμηλότερο από τα μοντέλα laser του ανταγωνισμού 2. Με εξαιρετική σχέση αξίας-ποιότητας, οι φύσιγγες διατίθενται σε μέγεθος τυπικό, XL και XXL, με την υψηλότερη απόδοση να φτάνει τις 2.200 σελίδες 3.

Παρακολουθώντας τον διαρκώς μεταβαλλόμενο χώρο εργασίας, τα νεότερα μοντέλα WorkForce υποστηρίζουν επιπλέον λύσεις για ασύρματη εκτύπωση μέσω της εισαγωγής της τεχνολογίας NFC 4. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στο χρήστη να συνδέεται στο μοντέλο και, στη συνέχεια, να εκτυπώνει με ένα απλό πάτημα σε μια συμβατή συσκευή Android, δίνοντας εντολή στον εκτυπωτή 4. Είναι ιδανική για επισκέπτες που μπορούν να εκτυπώνουν, χωρίς να απαιτείται να γνωρίζουν τις ρυθμίσεις του δικτύου.

Οι χρήστες μπορούν να συνεχίζουν να εκτυπώνουν από οπουδήποτε στο γραφείο με τη δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi ή με το Wi-Fi Direct για εκτύπωση από συμβατές ασύρματες συσκευές χωρίς δίκτυο Wi-Fi. Οι δωρεάν εφαρμογές και λύσεις της Epson παρέχουν επιπλέον ευελιξία, όπως μέσω του Email Print για αποστολή στοιχείων για εκτύπωση σχεδόν από οπουδήποτε στον κόσμο 5. Επίσης απλοποιείται η συνεργασία μέσω του Scan-to-Cloud για σάρωση και κοινή χρήση εγγράφων 5.

Τα μοντέλα WF-7210DTW και WF-7710DWF διατίθενται από 1 ηΟκτωβρίου  2017.

Βασικά χαρακτηριστικάWF-7210DTWWF-7710DWF
Εκτυπωτής μονής λειτουργίας A3, διπλής όψης-
A3 διπλής όψης - εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση και φαξ-
Εκτύπωση χωρίς περιθώρια έως Α3+ (μονή λειτουργία)
Ένας δίσκος χαρτιού 250 φύλλων-
Δύο δίσκοι χαρτιού 250 φύλλων-
Ταχύτητα εκτύπωσης ISO 18/10 σελ./λεπτό (ασπρόμαυρη/έγχρωμη)*
Τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης PrecisionCore, για γρήγορες εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας
Διαδρομή χαρτιού ειδικής χρήσης Α3 για μεμονωμένα φύλλα στο πίσω μέρος που προσφέρει ευελιξία στη χρήση μέσων (για διάφορους τύπους χαρτιών διαφορετικού πάχους όπως κάρτες, φακέλους και επαγγελματικές κάρτες)
Wi-Fi, Wi-Fi Direct
Ethernet
Epson Connect (Epson iPrint. Email Print, Remote Print Driver)*
Scan to Cloud)*, Φάκελος δικτύου/FTP, email, USB-
AirPrint, GCP, NFC)*
Μελάνια DURABrite Ultra που στεγνώνουν γρήγορα για έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας ανθεκτικά στο νερό, τις μουτζούρες και τους μαρκαδόρους επισήμανσης.
Έως 50% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σύγκριση με εκτυπωτές laser του ανταγωνισμού)*
Φύσιγγες μαύρου μελανιού 27XXL που αποδίδουν περίπου 2.200 σελίδες)*
Φύσιγγες μελανιού 27XL που αποδίδουν περίπου 1.100 σελίδες)*
Οθόνη αφής 10,9 εκ. και έξυπνος πίνακας ελέγχου για εύκολη πλοήγηση στο μενού-
Ασπρόμαυρη οθόνη LCD 5,6 εκ.-
Υποδοχή USB (εκτύπωσε από/σάρωση σε συσκευές μνήμης USB)-
Υποστήριξη βιβλίου διευθύνσεων LDAP -
Ταχύτητες εκτύπωσης
1. Καθορισμένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO/IEC 24734, το οποίο παρουσιάζει το μέσο όρο απόδοσης ESAT του Ελέγχου Κατηγορίας Γραφείου για την προεπιλεγμένη μέθοδο εκτύπωσης μονής όψης A4. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.eu/testing.

Έως και 50 % χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με ανταγωνιστικούς εκτυπωτές laser
2. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/inkjetsaving.

Απόδοση σελίδων
3. Απόδοση σελίδων κατά προσέγγιση βάσει του ISO/IEC 24711/24712. Η πραγματική απόδοση ποικίλλει ανάλογα με τις εκτυπωμένες εικόνες και τις συνθήκες χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.eu/pageyield.

NFC
4. Απαιτείται συσκευή με δυνατότητα NFC και Wi-Fi Direct με Android OS 4.0 ή μεταγενέστερη έκδοση. Απαιτείται λήψη της εφαρμογής Epson iPrint από το Google Play.

Epson Connect
5. Το Epson iPrint απαιτεί ασύρματη σύνδεση και την εφαρμογή εκτύπωσης της Epson. Το Epson Email print, το Epson Remote Print Driver και το Epson scan-to-cloud απαιτούν σύνδεση στο Internet. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τις υποστηριζόμενες γλώσσες και συσκευές, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.gr/connect.