Η Epson πρωτοπορεί και αλλάζει τα δεδομένα στις επαγγελματικές επίπεδες οθόνες με μια ολοκληρωμένη λύση laser μεγέθους προβολής 100" για διαδραστικές συσκέψεις

Η πρώτη διαδραστική λύση laser ανάλυσης WUXGA με εξαιρετικά μικρή απόσταση προβολής, που εξαλείφει την ανάγκη για αντικατάσταση της λάμπας και το συνεπαγόμενο κόστος επισκευής

Η Epson πρωτοπορεί και αλλάζει τα δεδομένα στις επαγγελματικές επίπεδες οθόνες με μια ολοκληρωμένη λύση laser μεγέθους προβολής 100

Η Epson αλλάζει τα δεδομένα στις αίθουσες συσκέψεων, βάζοντας τέρμα στις δύσχρηστες μικρές επίπεδες οθόνες, προσφέροντας τη δυνατότητα για διαδραστικές βιντεοδιασκέψεις σε οθόνη μεγέθους 100 ιντσών χάρη στη λύση όλα σε ένα EB-1470Ui. Χάρη στην εύκολη δυνατότητα διασύνδεσης και ρύθμισης, δεν εξασφαλίζει απλά συσκέψεις χωρίς τεχνικά προβλήματα, αλλά υπόσχεται λειτουργία 20.000 ωρών χωρίς ανάγκη συντήρησης. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε ξανά με τη συσκευή.

Θέτοντας σε προτεραιότητα την παραγωγικότητα, τη συνεργασία και την ενοποίηση των συσκευών, η λύση EB-1470Ui με ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης επιτρέπει την κοινή χρήση λευκοπίνακα και άλλου περιεχομένου, καθώς επίσης την δυνατότητα απομακρυσμένης προσθήκης σημειώσεων από smartphone, tablet και φορητούς υπολογιστές. Με τη λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης, η συσκευή ξεκινάει αμέσως μόλις συνδέσετε το καλώδιο, έτσι δεν σπαταλάτε χρόνο, ενώ η μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης μεγέθους έως 100 ίντσες διασφαλίζει ότι όλοι μπορούν να βλέπουν εξίσου καλά την παρουσίαση, ενισχύοντας τη συμμετοχικότητα. Η διαδραστική οθόνη laser λειτουργεί σχεδόν σε κάθε επίπεδη επιφάνεια, έτσι μετατρέπεται ουσιαστικά σε ένα διαδραστικό ψηφιακό λευκοπίνακα με δυνατότητα αφής. Ενεργοποιήστε τη συσκευή και ξεκινήστε να γράφετε. Είναι η ιδανική λύση συνεργασίας για τις σύγχρονες αίθουσες συσκέψεων.

Σύμφωνα με τον Hans Dummer, διευθυντή Visual Instruments για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ρωσίας (EMEAR), "Οι επίπεδες οθόνες δεν είναι κατάλληλες για τις αίθουσες συσκέψεων. Το μέγεθός τους δεν είναι αποτελεσματικό, ώστε να δικαιολογείται και η επένδυση. Έτσι η Epson δημιούργησε τη λύση EB-1470Ui για αίθουσες συσκέψεων, η οποία επιτρέπει πραγματικά τις συνεργατικές βιντεοδιασκέψεις προβάλλοντας εικόνες σε μεγέθη έως και 100 ίντσες. Αν και συχνά χρησιμοποιούνται δύο επίπεδες οθόνες για απομακρυσμένη κοινή χρήση λευκοπίνακα κατά τη διάρκεια βιντεοδιασκέψεων, η λειτουργία διαχωρισμού οθόνης της Epson παρέχει δύο οθόνες σε μία, έτσι διευκολύνει την κοινή χρήση περιεχομένου με ασφάλεια, π.χ. ένα τμήμα για την απομακρυσμένη κοινή χρήση λευκοπίνακα και το άλλο για τη βιντεοδιάσκεψη. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επισημειώνουν το περιεχόμενο χάρη στη συμβατότητα με τις λειτουργίες αφής και χρήσης dual pen που επιτρέπει σε 2 χρήστες να γράφουν ταυτόχρονα, ενώ η κοινή χρήση περιεχομένου, ακόμα και της οθόνης, από smartphone, tablet και φορητούς υπολογιστές είναι πανεύκολη."

Η λύση EB-1470Ui λειτουργεί με σχετικό λογισμικό για βιντεοδιασκέψεις από φορητούς υπολογιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές και προσωπικές συσκευές, από το EasyMP Multi-PC Projection και τον αντικατοπτρισμό οθόνης από συσκευές Android μέχρι την εφαρμογή iProjection της Epson για χρήση με tablet ή φορητές συσκευές iOS, Android και Chromebook.

Με δύο θύρες HDMI και ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης, το μέγεθος προβολής της λύσης EB-1470Ui φτάνει από 70 ίντσες έως 100 ίντσες, ενώ η ανάλυση WUXGA διασφαλίζει έντονη εμπειρία που υπερβαίνει την ποιότητα Full HD. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιεσδήποτε συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού, χάρη στην αυτόματη προσαρμογή φωτός, την εξαιρετική απόδοση έγχρωμου φωτισμού (CLO) 4.000 lumen και τον λόγο αντίθεσης 2.500.000:1, με αποτέλεσμα αξιόπιστες εικόνες.

Η λύση EB-1470Ui διατίθεται από τον Νοέμβριο 2017.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Πηγή φωτός laser 3LCD

 • Ανάλυση Full HD WUXGA

 • Εικόνες σε κλίμακα από 70 έως 100 ίντσες

 • Προσαρμοζόμενη οθόνη με διαχωρισμό – δύο τμήματα σε μία οθόνη

 • Ασύρματη δυνατότητα διασύνδεσης

 • Αντικατοπτρισμός οθόνης (Miracast)

 • Δυνατότητα διασύνδεσης με απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας

 • Απομακρυσμένη κοινή χρήση λευκοπίνακα

 • Διαδραστικότητα με πένα και αφή

 • Δύο θύρες HDMI

 • Απόδοση έγχρωμου φωτισμού (CLO) 4.000 lumen

 • Λόγος δυναμικής αντίθεσης 2.500.000:1