Η Epson ανακοινώνει έναν νέο εκτυπωτή-ορόσημο με τεχνολογία dye-sublimation για εκτύπωση υψηλού όγκου σε υφάσματα

Ο εκτυπωτής SureColor SC-F9300 ενισχύει την ποιότητα και την αξιοπιστία της αναγνωρισμένης και έμπιστης τεχνολογίας εκτύπωσης της Epson

Η Epson ανακοινώνει έναν νέο εκτυπωτή-ορόσημο με τεχνολογία dye-sublimation για εκτύπωση υψηλού όγκου σε υφάσματα

21 Σεπτεμβρίου 2017– Η Epson ανακοινώνει τον νέο εκτυπωτή της για υφάσματα SureColor SC-F9300 με τεχνολογία dye-sublimation, ειδικά σχεδιασμένο για γρήγορη εκτύπωση υψηλού όγκου σε ρούχα, υφάσματα και μπάνερ από πανί, καθώς και για άλλα προϊόντα εκτύπωσης. Αυτό το νέο μοντέλο-ορόσημο αντικαθιστά τον εκτυπωτή SC-F9200 και παρουσιάζει τη μετεξέλιξη της αναγνωρισμένης τεχνολογίας εκτύπωσης της Epson για ακόμα καλύτερη ποιότητα και αξιοπιστία.

Η ολοκαίνουρια τεχνολογία Epson Precision Dot για dye-sublimation περιλαμβάνει μια μονάδα παραγωγής ενδιάμεσων τόνων, παλέτες και ρύθμιση micro-weave, με αποτέλεσμα άμεσα ορατή διαφορά στην ποιότητα της εκτύπωσης για εξαιρετικά αποτελέσματα εξ αρχής. Επιπλέον, το προφίλ εισόδου Wide CMYK της Epson συνδυάζεται με τα μελάνια UltraChrome DS για την παράγωγη του μεγαλύτερου δυνατού εύρους χρωμάτων, με αποτέλεσμα επακριβή αναπαραγωγή ακόμα και των πιο περίπλοκων σχεδίων.

Με ταχύτητα εκτύπωσης έως και 108,6 m2/ώρα, ο SC-F9300 αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση από την Epson που περιλαμβάνει εκτυπωτή, μελάνια, χαρτιά θερμομεταφοράς και λογισμικό, για μεγιστοποίηση του χρόνου συνεχούς λειτουργίας, βελτιωμένη τροφοδότηση και άλλα χαρακτηριστικά αξιοπιστίας, ώστε να εξαλειφθούν συνηθισμένα προβλήματα όπως το τσαλάκωμα και τα χτυπήματα της κεφαλής.

Ο εκτυπωτής SureColor SC-F9300 διατίθεται με πιστοποίηση Oeko-Tex Eco Passport¹ και έχει υποβληθεί επιτυχώς στις δοκιμές του AZO Ιαπωνίας για οικιακά προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι τα είδη ένδυσης και τα υφάσματα που παράγονται με τον εκτυπωτή και τα μελάνια UltraChrome DS είναι εντελώς ασφαλή και μπορούν να χρησιμοποιούνται από ενήλικες, παιδιά, ακόμα και βρέφη.

Ο Richard Barrow, senior product manager της Epson Europe, δηλώνει πως: «Δύσκολα θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο ένα προϊόν που είναι ήδη απίστευτα αξιόπιστο, πολύ γρήγορο και εξαιρετικά ποιοτικό. Ωστόσο, το καταφέραμε με τον SC-F9300. Είναι πιο γρήγορος, με καλύτερες δυνατότητες χειρισμού ακόμα και πολύ λεπτών υποστρωμάτων, και με μηχανισμό που αποφεύγει καλύτερα το τσαλάκωμα και άλλα συνηθισμένα προβλήματα τροφοδότησης. Η Epson προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση: εκτυπωτή, μελάνια, υποστρώματα, λογισμικό και υποστήριξη. Αυτό σημαίνει ότι τα πάντα είναι σχεδιασμένα ώστε να λειτουργούν άψογα μεταξύ τους. Μαζί με την εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία, αποτελεί την ιδανική λύση για εταιρείες εκτύπωσης που θέλουν να κάνουν τη μετάβαση στις υπηρεσίες εκτύπωσης με θερμική εξάχνωση χρώματος ή για όσες θέλουν να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους από παλιότερα μοντέλα.»

Ο εκτυπωτής SureColor SC-F9300 θα είναι διαθέσιμος από τον Οκτώβριο του 2017.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Βελτιωμένη ταχύτητα εκτύπωσης έως και 108,6 m²/ώρα
 • Όλα τα εξαρτήματα, το λογισμικό και τα αναλώσιμα είναι κατασκευασμένα από την Epson
 • Νέα τεχνολογία Epson Precision Dot για dye-sublimation που περιλαμβάνει μονάδα ενδιάμεσων τόνων, παλέτες και ρύθμιση microweave για εξάλειψη των κουκκίδων και των γραμμών κατά την εκτύπωση
 • Βελτιωμένη ακρίβεια κυλίνδρου, ακόμα και με λεπτό χαρτί (40 g/m²)
 • Με το νέο λογισμικό Epson Edge Print RIP και τον πίνακα ελέγχου Epson Edge Control Dashboard, μπορείτε να ξεκινήσετε να εκτυπώνετε αμέσως, ενώ με το εργαλείο LFP Accounting Tool παρακολουθείτε το κόστος λειτουργίας.
 • Πιστοποίηση Oeko-Tex Eco Passport¹ και επιτυχής δοκιμή κατά AZO
 • Το μελάνι UltraChrome DS της Epson δημιουργεί ζωντανά χρώματα, ευκρινή περιγράμματα και ομαλές διαβαθμίσεις και διαθέτει εξαιρετική αντοχή στο ξεθώριασμα από το φως ή το πλύσιμο και αντοχή σε γδαρσίματα και αλλοιώσεις
 • Βελτιστοποιημένο σχήμα πλάκας εκτύπωσης που περιορίζει το τσαλάκωμα
 • Νέο προστατευτικό κεφαλής εκτύπωσης για προστασία από τις προσκρούσεις της κεφαλής
 • Παγίδα σκόνης και σύστημα καθαρισμού για μείωση της ανάγκης για συντήρηση
 • Κύλινδρος SMAP μεγαλύτερης διαμέτρου για τροφοδότηση υλικών με εξαιρετική ακρίβεια
 • Μεγάλο εύρος χρωμάτων, χάρη στο προφίλ εισόδου Wide CMYK της Epson
 • Εκτεταμένη υποστήριξη για λογισμικό RIP τρίτων προμηθευτών
 • Φωτισμός LED και μοχλός ανύψωσης για πιο εύκολη προετοιμασία και επαλήθευση της εκτύπωσης
 • Εκτυπωτής ανθεκτικής κατασκευής για εξαιρετική σταθερότητα
 • Αυτόματη αρχική διόρθωση στρέβλωσης
 • Υψηλής ποιότητας ανάλυση εικόνας έως και 720 x 1.440 dpi
 • Γρήγορο στέγνωμα που επιτυγχάνεται χάρη στον μετα-θερμαντήρα πλάκας που υποστηρίζει θερμοκρασίες 30 έως 55 βαθμών Κελσίου

1. Το ECO PASSPORT από την OEKO-TEX® είναι ένα σύστημα με το οποίο οι προμηθευτές χημικών υφασμάτων υποδεικνύουν ότι το προϊόν τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια βιώσιμη παραγωγή υφασμάτων. Το μελάνι UltraChrome DG της Epson και το υγρό προ-επεξεργασίας διαθέτουν πιστοποίηση Eco Passport. Αυτό αποτελεί διεθνές πρότυπο ασφάλειας στη βιομηχανία υφασμάτων. Διαθέτει πιστοποίηση ασφαλείας για ενήλικες, παιδιά και βρέφη.